Double Ring

Hei rinsessat! Onko teillä ollut kiva päivä? :) Itsellä on nyt aika hyvä fiilis, kun sain aikaiseksi mennä vähän zumbailemaan GoGo:lle! Olet...

Hei rinsessat! Onko teillä ollut kiva päivä? :) Itsellä on nyt aika hyvä fiilis, kun sain aikaiseksi mennä vähän zumbailemaan GoGo:lle! Olettekos te kokeilleet Zumbaa? Ajattelin nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja käydä useammin urheilemassa, kun nilkkakin jo kestää pientä hyppimistä. Vielä en ihan uskalla mennä esim. Bodycombattiin, mutta eiköhän senkin aika vielä koita, toivottavasti ainakin :)

Mutta sitten muihin aiheisiin... Löysin nimittäin Gina Tricotin alesta upean tuplasormuksen ♥






Sormus oli 70% alessa ja hintaa sille jäi vain noin 2 € eli melkein ilmainen oli! :)






Mitä piditte sormuksesta? Oletteko itse käyttäneet tuplasormuksia joskus?

Katso myös

11 kommenttia

  1. oi onpas ihana ja halpa sormus täytys käydä ihan kattoon vieläkö itekki sais =)

    VastaaPoista
  2. mulla oli tuommoinen ihan samanlainen, mutta kultaisena. :) Ihanuudesta vaan meni katkeamaan tuo ohuin ketju ja risti sen mukana hävisi myös. Samaisella reissulla myös muut ketjut katkesivat. :( Harmittaa, toi sormus on ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepäs levisi käsiin :/ Ei kovin kestävää materiaalia sitten.. tai sitten olet riehunut melkoisesti sillä reissulla :D

      Poista
  3. Aivan sika magee sormus :))

    VastaaPoista
  4. Tosi ihana sormus! Tykkään myös ton tyyppisistä korvakoruista, vaikka en voi sellasia pitää, kun mulla onkin korvassa vaan yks reikä. En oo koskaan nähny tollasta sormusta livenä missään kaupassa. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gina Tricossa noita tosiaan oli. Ja olisi kyllä ihana myös tuollainen korvakoru, mutta en voi minäkään valitettavasti sellaisia käyttää, kun ei ole ainuttakaan reikää korvassa :) Hmm eikös niitä korviksia ole myös sellaisina, että se toinen pää on ikään kuin rengas eli ei tarvitsisi olla toista reikää korvassa?

      Poista
  5. Tosi kiva sormus! Mäkin ostin yhden sormuksen Ginan 70% alesta. Enemmänkin oisin ostanut, mutta kot oli tosi pieniä, ei menneet oikein mun sormiin.

    Tänään kävin pitämässä pitkästä aikaa (oikeastaan koko kesä taukoa) yhden kesäjumpan, joten liikuntakausi on täälläkin nyt avattu. :) Parin viikon päästä alkaa jo ihan nomraalit lukkaritunnit, niin tulee sit enemmänkin vedettyä tunteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, aika pieniä kokoja olivat, mutta tuo tuplasormus on siitä mainio, että sen koon voi muuttaa juuri itselleen sopivaksi :) Yleensäkin suosin sormuksia, joissa voi säädellä kokoa, kun mun sormet tahtoo välillä turvota niin sitten sormuksia saakin yrittää repiä pois koko illan :D

      Aa sä pidät jumppia, hieno juttu! :) Mitä lajeja? Vai vaihteleeko?

      Poista
  6. Mä pidän itseasiassa lähinnä tanssitunteja ja siinä sivussa sitten tanssillisia jumppatunteja ja zumbaa myös. Se tanssi on mun päälaji, niin sen pohjalta opetan/ohjaan tunteja. Nyt kesällä on normitunnit lomalla, mutta uskallauduin pari kesäjumppaa pitämään, ettei tule niin pitkää taukoa ohjaamisesta. Syksyllä alan ohjaamaan aikuisille suunnattua tanssillista jumppaa, vanhuksille suunnattua "tanssijamitusta" ja sitten ihan nuorten ja aikuisten tanssitunteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tanssiminen on niin ihanaa <3 On kyllä hienoa, että ohjaat kaikenlaisia tanssitunteja!

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.