Kuunsäde ja perhonen

Noniin, vihdoin saan nämä kynnet julkaistua. Osa juhannuksesta meni siis nakukynsillä ja osa näillä hempukkakynsillä. Napsin kuvat naapurike...

Noniin, vihdoin saan nämä kynnet julkaistua. Osa juhannuksesta meni siis nakukynsillä ja osa näillä hempukkakynsillä. Napsin kuvat naapurikerrostalon syreenipuskan luona, siinä olikin juuri sopivan värisiä kukkia, jotka mätsäsi kynsiin. Kiitos vain kuvausrekvisiitasta naapurit! :)





Kuten jo aiemmin mainitsinkin a england -postauksessa, niin kultainen glitter ja hempeä pastelli ovat aika kiva yhdistelmä mun mielestä. Halusin kokeilla Essien lilaa cremeä, Meet Me At The Altar, ja a englandin Heavenly Quotes -kokoelman kultaisia glitterilakkoja, She Walks In Beauty ja And The Moonbeams...

Laitoin Essien päälle kärkiin hieman And The Moonbeams... lakkaa ja sitten vielä She Walks In Beauty lakkaa. Sivelin nuo glitterit liukuvärin tapaisesti kynnen puoliväliin asti, hieman viistosti, mutta lopputulos ei ollut ihan sellainen kuin olisin halunnut. En tiedä tuliko glitteriä liikaa vai liian vähän, mutta jokin noissa jäi häiritsemään pikselisilmiäni :D

Kultaiset perhossiirtokuvat lätkäsin nimettömiin ja peukaloihin, niihin kynsiin en laittanut She Walks In Beautyä ollenkaan.




Aurinkokin pilkahti kivasti välillä pilven raosta. Kynnet olivat paljon kauniimmat auringonsäteiden osuessa perhosiin ja noihin ah niin ihaniin a englandin glitterilakkoihin <3





Tuotteet, joita käytin

Linkit ovat teidän avuksenne, en hyödy niistä itse mitenkään.







Mitäs piditte juhannuskynsistäni?

PS. Tänään pitäisi mennä kokeilemaan golffia harjoitusradalle, iiks! Mua yritetään saada innostumaan golffista, mutta saa nähdä miten käy. Olen niin tapaturma-altis, että varmasti onnistun lyömään pallon jonkun päähän tai mailalla omaa jalkaa... Eniten kuitenkin pelottaa että kynnet katkeaa! Pitäkää peukkuja ettei käy mitään.

Katso myös

21 kommenttia

  1. Siis aivan mielettömät! Nää on mun uudet suosikit. Nämä ja ne ihanat morsiuspitsikynnet. <3

    Ens kerralla kinuan sulta kyllä tämmöset ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho säkö noin tykkäsit näistä! :) Pitää tehä sulle sitten tällaiset ens kerralla, ei tarvi kinuta :D

      Poista
  2. Oiiii miten ihanat!! Aivan mielettömät!

    VastaaPoista
  3. Nätit kynnet! Toi A-Englandin She walks in beauty on kanssa niin suloinen lakka että pakko se laittaa hankintalistalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on kyllä niin kaunis lakka <3

      Poista
  4. tositositosi ihanat!! ♥♥ :D

    VastaaPoista
  5. Tosi kauniit lakkaukset, tykkääntykkääntykkään!! :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihanat kynnet! She Walks In Beauty on juuri parhaimmillaan jonkun söpön pastellisävyn kanssa, olen ehdottomasti sitä mieltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Samaa mieltä myös, parhaimmillaan pastellilakkojen kanssa, mutta tekisi mieli kokeilla jonkun tosi tummankin lakan kanssa, ehkä syksyllä sitten :)

      Poista
  7. Moi! Ei liity tähän postaukseen, mutta sanohan mitä ne on ne maalien nimet millä voi maalata esim geelikynsiin tarkkojakin maalauksia ja mistä niitä esim saa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Itsehän en geelikynsiä ole käyttänyt, joten en osaa sanoa, mitä maaleja niille kannattaa käyttää. Mutta ne akryylivärit, joita olen käyttänyt kynsien koristeluun, ovat Oumaxi-merkkisiä ja niitä saa Cesarsshopista:

      http://www.cesarsshop.fi/oumaxi-akryylimaalit-22ml-p-3089.html

      Poista
    2. Voi kuinka ihanan herkät ! :)

      Poista
  8. Nää on aivan ihanat! Vaikka en kauheasti tykkää tuosta She Walks in Beauty lakasta niin tohon lilaan se sopii kyllä hirveän hyvin. Sun kaikki kuvat on niin kauniita, kun yleensä niissä on jotain kukkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät :) She Walks In Beauty sopii munkin mielestä tuohon lilaan, mutta se sopii hyvin myös muihin pastellisävyihin, kuten vaaleanpunaiseen, minttuun ja siniseen. Kukat tekee kyllä kuvista kivoja, koitan niitä aina välillä ottaa mukaan rekvisiitaksi :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.