Iloiset Halloween-kynnet

Heipä hei! Jokos siellä ollaan Halloween-fiiliksissä? :D Täällä ainakin ollaan, vaikkei tänä vuonna mihinkään juhliin mennäkään. Kerkesi...



Heipä hei! Jokos siellä ollaan Halloween-fiiliksissä? :D Täällä ainakin ollaan, vaikkei tänä vuonna mihinkään juhliin mennäkään. Kerkesinpäs kuitenkin tehdä ainakin yhdet Halloween-kynnet, huh! Oli jo pikku paniikki, että ehdinkö tai jaksanko väsätä kynsiä, mutta onneksi sain tehtyä :)

Olin haudutellut erilaisia ideoita näitä kynsiä varten jo pidemmän aikaa, selailin mm. blogeja ja Pinterestiä ja keräsin kuvia Halloween-kynsikansiooni. Bongasin sitten vielä yhtenä päivänä Tiimarista ihan mahtavia Halloween-aiheisia kertakäyttölautasia, ja poimin niistä hahmoja moneen kynteen. Täytyy sanoa, että oon tosi iloinen lopputuloksesta - halusin tehdä iloiset kynnet ja sellaiset niistä mun mielestä kyllä tulikin! :) Kynnet on piristäneet kivasti näitä synkkiä sateisia päiviä :)




Maalasin erilaisia Halloween-aiheisia hahmoja akryyliväreillä ja ohuella siveltimellä. Pohjat lakkasin kynsilakoilla. Pikakuivattaja levitti vähän tuon vihreän vampyyrin tukkaa ja hämiksen seittiä, mutta ei onneksi kauhean pahasti.

"Paikatut kynnet" tein lakkaamalla valkoisen pohjan päälle erivärisiä suorakulmaisia muotoja ja mustat rajaukset ja tikit maalasin mustalla akryylivärillä. Näihin paikattuihin kynsiin otin mallia The Nailasaurus blogin tutoriaalista, mutta en käyttänyt teippiä, koska en jaksanut odottaa lakkojen kuivumista :)

Vasurilla maalaaminen oli kyllä paljon hitaampaa ja hankalampaa kuin oikealla kädellä maalaaminen. Käden tärinää vähensi se, että tuin vasemman käden oikeaan käteen maalatessa, hankala selittää mutta ehkä tajusitte silti :)






Tuotteet, joita käytin:
  • Essie - Fear & Desire (oranssi creme) | voitettu kynsikisasta
  • Essie - Blanc (valkoinen creme) | Sokos
  • Essie - Licorice (musta creme) | Sokos
  • China Glaze - Def Defying (vihreä creme, rakastan tuota väriä!) | Nailsupplies.us
  • China Glaze - Are You Jelly? (violetti jelly) | Mimax, saatu
  • OPI - Yellopalooza (keltainen creme) | Cesarsshop, saatu
  • OPI - Stand In Lime For Days (limenvihreä creme)  | Cesarsshop, saatu
  • OPI - The Drummer Is Hot (punaoranssi creme) | Cesarsshop, saatu
  • Oumaxi akryylivärit - musta, valkoinen, keltainen, oranssi | Cesarsshop
  • Ohut koristelusivellin | Pretty.fi, saatu
  • (+ alus- ja päällyslakat, ei näy kuvassa)




Mitäs tuumitte näistä vekkuleista Halloween-tyypeistä? :) Jokos olette muuten itse tehneet Halloween-kynnet tai aiotteko tehdä? Linkatkaa ihmeessä jos löytyy blogista, ois tosi kiva nähdä!

Terkuin,
Halloween-friikki

Katso myös

26 kommenttia

  1. Oi oi toi hämähäkki on ehdottomasti mun lemppari! :D Sinä se Sigi aina osaat! <3 En varmaan tee Halloween -kynsiä, mutta teen kyllä (ja olen tehnyt) jotain muuta Halloweeniin liittyvää postausta. :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hämis kiittää kehuista :D Ja niin kiitän minäki <3 Kiva jos edes jotain Halloweenia on blogissa sitten, vaikket kynsiä tekiskään :)

      Poista
  2. Musta pikkurilli on mun suosikki, vaikka siinä onkin "vaan" silmät. Jotenkin se on vaan niin söpö. :D Kokonaisuutena oikeen mukavat kynnet oot väsännyt.
    Mun tuli tehtyä halloweenkynnet jo hyvissä ajoin ennen halloweenia ja vähän niin kuin puolivahingossa. En oikeastaan jaksa innostua halloweenista, kun ei sitä meidän perheessä mitenkään noteerata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Se pimeässä oleva otus on munki mielestä tosi söpö :D Hauska ja helppo idea, jonka taisin bongata Pinterestistä :)

      Kiva, että säkin teit kynnet, vaikkei teillä Halloweenia juhlitakkaan. Eipä meilläkään muuten, ellei joku kaveri satu järkkäämään juhlia :)

      Poista
  3. Halloweenkynnet on vielä tekemättä mutta ton tyyliset mäkin taidan tehdä, enkä mitään synkkää ja pelottavaa :D ihanat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo välillä on kiva tehä tollaset iloiset, eikä synkät :)

      Poista
  4. mun blogista löytyy halloweenkynnet!! ^^ nää sun on ihan törkeen hienot, vau!

    http://vihreatsateenkaaret.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta paljon! :) Ja kävin kurkkaamassa sunkin kynnet, tosi kivat! Oon tuollaisia kans katsellu aiemmin, noi raidat sopii hyvin Jackin seuraksi :)

      Poista
  5. Onpas hauskat!! :) Hyviä hahmoja!

    Itse olen tehnyt kahdet Halloween-kynnet nyt,
    tässä linkit, jos haluat käydä kurkkimassa:

    http://kynsisirkus.blogspot.fi/2013/10/halloween.html
    http://kynsisirkus.blogspot.fi/2013/10/halloween-pt2.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos! :) Ja kiitos linkeistä, mehän oltiinkin otettu ideat noihin paikattuihin kynsiin samasta blogista :) Tosi kivat kynnet olit tehnyt kyllä!

      Poista
    2. Juu, se on hyvä blogi saada inspiraatiota! =)

      Poista
  6. Tosi sympaattiset. Mäkin tykkään eniten yksinkertaisesta pikkurillistä silmineen. Ehkä se johtuu siitä, että se on mystisin, et voi tietää minkä otuksen silmät sua tapittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo toi onkin just hyvä, ettei tiedä millanen hirvitys tai söpöys siellä piileksii :D

      Poista
  7. Voi, ihanan veikeät! :3 Meillä taitaa muuten olla juuri noita Tiimarin kertakäyttölautasia, mistä sait inspiraatiosi ;>

    Multa löytyis kuva mun kynsistä kanssa. Ei oo "pelottavat" tai mitään, kun asuni oli sugarskull, mutta halloweeniksi silti tehty ;>
    hiljainenhuuto.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ps, uusimman postauksen kakkukuvassa näkyvät nuo kyseiset lautaset :>

      Poista
    2. Kiitti! :) Sä olit tehnyt hienot kynnet kanssa! Ja mahtava se sun meikki :o Lautaset oli juurikin ne samaiset Tiimarin lautaset :)

      Poista
  8. Uui, ihanan iloiset kynnet! :D Sai kyllä hymyn kasvoille nämä :D
    Mie sain eilen värkättyä kynnet, nyt vain pitäis saada ne julkaistua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, kiva että nuo otukset sai hymyn kasvoille! :D

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.