Kingis-jäätelö mielessäin

Otsikko viittaa kahteen lakkaan, joita näissä kynsissä käytin, mutta otsikko on sinänsä ristiriitainen, koska inhoan Kingis-jäätelöä eli se ...

Otsikko viittaa kahteen lakkaan, joita näissä kynsissä käytin, mutta otsikko on sinänsä ristiriitainen, koska inhoan Kingis-jäätelöä eli se ei todellakaan ole mun mielessä :D Se suklainen keskusta on jotenkin pahanmakuista, vaikka oonkin suklaan suuri ystävä.



OPI Gelato On My Mind kuuluu tämän syksyn Venice-kokoelmaan. Lakan nimi ja sävy ovat match made in heaven. Tuo jäisen vaaleansininen sävy yhdistettynä creme-koostumukseen tuo todellakin mieleen italialaisen jäätelön. Gelatossa on hieman ohuehko koostumus, joten se saattaa valua hieman kynsinauhoille. Lakkaa on kuitenkin helppo levittää ja se peittää 2 kerroksella, mikä on suuri plussa näin vaalealle lakalle!

Gelato On My Mind ei ole ihan perinteinen syyslakka, mutta kiva piristysruiske kuitenkin ja sopii tietysti Venice-kokoelmaan erittäin hyvin. GOMM on muuten lähes dupe Essien Mint Candy Applelle, mutta Gelaton koostumus on parempi.



Sininen ja kulta on mun mielestä tosi kauniita yhdessä, joten koristelin kynnet ebayn kultaisilla kolmioniiteillä. Käytin näitä ensimmäistä kertaa ja tykkään kovasti. Näistä löytyy myös hopeiset versiot.



Kuka on kingi?! Rane on kingi! Eikun siis F.U.N Lacquer King! Asiaa! Asiaa! (Sori, oli ihan pakko kun tuli Vintiöt mieleen :D) Kingiä olen varmaan niin paljon hehkuttanut, ettei se taida kovin esittelyä enää kaivata. Lisää kuvia voi katsoa aiemmasta postauksesta. Kynsillä on 2 kerrosta kunkkua ja kulta-holo-bling-bling-efekti on taattu.




Näitä käytin:

Venice-kokoelmaa ja muita OPI lakkoja voi tilata Kauneudenkauppa.fi:stä, josta Gelato On My Mind on saatu testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.


Katso myös

16 kommenttia

  1. Vitsi miten nätit. <3

    VastaaPoista
  2. Kulta ja sininen, etenkin vaalea, ihan lyömätön yhdistelmä! Kauniit kynnet! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne sävyt on kuin luodut toisilleen! Kiitos paljon <3

      Poista
  3. Love your nails, very elegant :-)
    Great colours together and beautyful gold :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you very much Maria! :) The colors go indeed well together :)

      Poista
  4. Nyt on tyylikästä! Minttukultaa <3. Miksei tällaista jäätelöä ole olemassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! Söisin sitä litratolkulla :D Minttusuklaajäätelö on yks mun lemppareista ja muistelen kaiholla sitä litran pakettia, jossa oli minttujäätelöä suklaamurusilla. En muista merkkiä mutta sitä ei ole taidettu enää vuosiin valmistaa harmi kyllä.

      Poista
  5. Ihanat! Minttu ja kulta yhdessä on rakkautta:)

    VastaaPoista
  6. Nää on kyllä (edelleenkin) huiman nätit lakkaukset <3 Mä pistin heti tilaukseen noita pikkuisia niittejä, hopeisena tosin. Tulispa ne nyt äkkiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Maiju <3 Pidän peukkuja että saat ne niitit pian hyppysiisi! :)

      Poista
  7. Tyylikäs ja kaunis lakkaus jälleen kerran :) <3 Ihana minttu, ihana Rane eiku kingi ja ihanat nuo sormukset *huokaus*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Haha, pakko sanoa että kyllä se Ranekin on kingi :D Sormukset on Gina Tricotista parilla eurolla, ne on tosi kivoja.

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.