A England Whispering Waves ja Clear Jelly Stamper -leimaukset

Pakko sanoa tähän alkuun, että on ollut niin suuri ilo lukea teidän antamaa palautetta <3 Ihan häkeltynyt olen. Kauniit sananne tuovat ky...

Pakko sanoa tähän alkuun, että on ollut niin suuri ilo lukea teidän antamaa palautetta <3 Ihan häkeltynyt olen. Kauniit sananne tuovat kyllä rutkasti lisää intoa blogin päivittämiseen ja olette myös antaneet hurjasti hyviä postausideoita ja toiveita, iso kiitos niistäkin! Itse toivoisin lisää aikaa tai kellojen pysäyttämistä, jotta voisin toteuttaa kaikki :) Blogi täytti siis 4 vuotta ja jos joltakin on mennyt se ohi, niin kannattaa käydä kurkkaamassa synttäriarvontapostaus ja osallistua arvontaan antamalla blogista palautetta. Hyvin ehtii vielä, aikaa on lauantaihin asti :)

Mutta sitten asiaan. Tässä postauksessa on paljon kuvia, mutta en vaan voinut olla ottamatta vähempää, koska kyseessä on upea uutuuslakka A England Whisperin Waves. Ensimmäisestä kuvasta sekä postauksen loppupuolen kuvista näette lopputuloksen, mutta kuvia on myös ilman koristeluita, koska olin pari päivää ihan pelkillä yksivärisillä lakkauksilla.
Whispering Waves on uusi tulokas A Englandin Heavenly Quotes -kokoelmaan. Tuntuu, että pitkästä aikaa A Englandilta on tullut jotain erilaista ja josta itsekin olen todella innoissani. Toivotan lämpimästi tervetulleeksi tämän uniikin merenneitolakan kokoelmiini.Whispering Waves on mielettömän kaunis sinertävän turkoosi holo, jossa voi nähdä myös duochromemaista värisinfoniaa. Tietyssä kulmassa sävy vaihtelee violetista vihertävään, mutta violettia en oikein saanut näkyviin kuin pullossa. Kynsillä lakka on joko sinertävän turkoosi ja vihertävän turkoosi, oliko tarpeeksi selkeästi kuvattu? :D WW on oikeasti kameleontti, se näyttää tietyssä valossa paljon vihreämmältä ja tietyssä valossa sinisemmältä. Kamera haluaa tietysti näyttää lakan vain sinisenä, joten oli pakko koittaa muokkailla sävyjä hieman.Lakka peittää lähestulkoon yhdellä kerroksella, itse kuitenkin lakkasin 2 kerrosta. Kannattaa huomioida, että kaljuja kohtia voi tulla, jos vetää siveltimellä samasta kohdasta liian monta kertaa. Tämä on aika tyypillistä metallisille hololakoille. Myös siveltimen jälkiä voi hieman näkyä, mutta kuivuessaa ne häviävät lähes täysin, onneksi :)Kohdevalaistuksessa kimalteleva holoefekti näkyy kauniisti. Ei voimakkaasti, kuten lineaarisissa holoissa, vaan hieman hajautettuna ja juuri sen takia tästä kovasti pidänkin. Ei ole mikään tyypillinen hololakka, tässä on sitä jotain.

Alla oleva kuva on otettu päivänvalolampun valossa, jolloin kimallusta ei niinkään näy. Mua on alkanut itse asiassa vähän jurppimaan, kun päivänvalolamput ei näytä lakkoja ihan oikeanlaisina. Etenkin glitterlakat ja holot näyttää ihan erilaisilta normivalossa kuin päivänvalolampun alla. En tykkää. Nythän olen siis ottanut kuvat kahdessa eri valaistuksessa, mikä on tietty aikaavievää. Kellään vinkkejä?Turkoosi ja kulta sopivat hyvin yhteen ja uusi leimasin odotti testausta, joten koristelin kynnet leimaamalla. Sain CesarsShopista testiin Clear Jelly Stamperin, joka on ihan uudenlainen leimasin, koska se on läpinäkyvä. Sen avulla kohdistusongelmista pääsee vihdoin eroon wuhuu! Miten ihmeessä tällaista ei oikeasti ole aiemmin keksitty??


Kuvassa käytetty mustaa leimauslakkaa


Clear Jelly Stamperin tyyny on kovempi kuin löllöleimasimissa. Kokokynnen kuvioita leimatessa leimasinta ei voi painaa kynttä vasten, vaan sitä täytyy rullata. Itse koin parhaaksi tavaksi kohdistaa kuvio ensin kynnen keskelle ja vierittää sitten leimasinta puolelta toiselle. Hieman hankala selittää, mutta toivottavasti ymmärsitte. Kannattaa katsoa ainakin CesarsShopin video sekä lukea tuotetiedot tarkkaan, sillä leimasimen tyyny on hyvin herkkä ja sitä pitää käsitellä varovasti, mm. puhdistus tehdään teipillä eikä kynsilakanpoistoaineella, jottei tyyny sumene.Käytin leimauslakkana Essien Good As Goldia ja kyseinen kuvio löytyy MoYou London Fashionista Collection 07 -laatasta. Aika hyvin sain mielestäni kuviot kohdistettua, ei olisi varmasti tullut samanlaista tulosta tavallisella leimasimella.
Näitäpä käytin:
Aluslakka, värilakat ja leimasin on saatu blogin kautta CesarsShopista. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.


Katso myös

7 kommenttia

 1. Ai hitto tuo leimasin! Näyttääki viel hauskalta ku siitä näkyy läpi :p

  VastaaPoista
 2. Mun on ehkä saatava toi lakka, ja jokunen muukin tuosta A Englandin kokoelmasta.. Montako joululahjaa saa itselleen ostaa? :3

  VastaaPoista
 3. Mua kanssa ottaa päähän tuo lakkojen näkyminen erilaisena päivänvalolampun alla. Näissä kuvissa lakan duochromemaisuus tulee hyvin esiin päivänvalolampun valossa mutta se holomaisuus taas muissa kuvissa. Kenellä on aikaa kuvata kynsiä monessa eri valossa?

  VastaaPoista
 4. Niin ihana lakka ja kaunis, juhlallinen lakkaus

  VastaaPoista
 5. Mä olen kerran kokeillut tuota leimasinta, enkä saa siihen kuvioita nousemaan millään edes kohtuullisina, joten se on sitten jäänyt käyttämättä. :D Mutta tuo lakka päätyi himotuslistalle heti kun sen ensimmäisen kerran näin! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.