Gardenia talvinilkkurit Footwaystä

Nyt on uudet kaunokaiset talvipakkasille! Sain Footwayltä lahjakortin yhteistyön merkeissä, ja valinta ei kyllä ollut helppo, kun valiko...

Nyt on uudet kaunokaiset talvipakkasille! Sain Footwayltä lahjakortin yhteistyön merkeissä, ja valinta ei kyllä ollut helppo, kun valikoimaa oli niin valtavasti :)



Mutta mitä paketista paljastuukaan...




Uudet ihanuustalvikengät, Gardenia nahkanilkkurit ♥




Lämpimän vuoren ansiosta jalat eivät palele pakkasilla ♥




Kumipohja syvillä urilla estää minua toheloakin liukastelemasta :)




Ihanat mokkaiset yksityiskohdat kantapäissä, tykkään :)





Näissä Gardenia saapikkaissa on melko pieni istuvuus, joten jos kenkäkoko vaihtelee parin koon välillä, kannattaa ottaa se isompi koko. Oma kenkäkokoni vaihtelee 38-40 välillä ja koko 40 oli juuri sopiva. 




Saapikkaat pääsivät heti testaukseen ja niillä oli yllättävän mukava kävellä. Korkokaan ei tuntunut juuri missään, vaikka päällisin puolin näyttäisi, että korkoa on reilusti. Olen todella tyytyväinen uusiin talvi-ihanuuksiini ja nämä tulevat kyllä koristamaan ja lämmittämään jalkojani koko talven :)






Footwayllä olikin juuri sopivasti monet talvikengät alennuksessa, mm. tilaamani Gardenia nilkkurit sai ja saa edelleen puoleen hintaan. Muita lämpimiä talvikenkiä löytyy esimerkiksi näistä merkeistä: Dockers, CAT, Clarks, Timberland, UGG, Teva,Ilves, Salomon, Lacoste, Mexx, Nike ja Converse. Vielä ehtii siis tekemään jouluostoksia tai kirjoittamaan pukille lahjalistaa :)




Mitä piditte uusista talvikengistäni? 
Joko olette löytäneet omat ihanuudet tälle talvelle? :)



Postaus on tehty yhteistyössä Footwayn kanssa.

Katso myös

28 kommenttia

  1. Jees, rupes jostain syystä tekemään kaakaota mieli! :D Ihanat kengät ja sopii sulle niin mainiosti! Ja outfit of the day tyyppisiä kuvia lisää kiitos. Kaunis olet! :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mella: No nyt munkin alkoi tehdä kaakaota mieli :D Ja kiitos ihana Mellaseni! <3 Sinä se aina osaat piristää mieltä <3 OOTD postauksia haluaisin tehdä paljonkin, mutta ongelmana on tällä hetkellä asuntomme huono valaistus. Kuvista tulee ärsyttävän hämäriä ja epätarkkoja. Olen katsellut uusia lamppuja, mutten ole vielä löytänyt sopivaa. Toivottavasti löytyisi joku pian :)

      Poista
    2. <3 Tottakai! Ja olet oikeassa, samoista syistä minullakin hankalaa nyt kuvata OOTD. Sen lisäksi ulkona pakkasta ja kerkee tulla jo pimeä työpäivän jälkeen. :( :)

      Poista
    3. Mella: Niinpä juuri, tavallaan on kyllä kiva, että iltaisin on pimeää ja tunnelmallista, mutta valokuvauksen kannalta se on melkoinen harmitus. Sekä kynsi- että vaatekuvien kannalta. Mutta eipä anneta sen masentaa, eikös! :)

      Poista
  2. Ihanat kengät, itsekkin oon katsellut uusia talvikenkiä..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mirva: Kiva, että pidät noista kengistä :) Toivottavasti löydät itsellesikin jotkut ihanuudet <3

      Poista
  3. I H A N A T rakastuin! ♥ tahdon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sippu: Niin siinä mullakin kävi! Rakkautta ensisilmäyksellä <3 Ei muuta kuin kipin kapin vaan Footwaylle shoppailemaan itsellesikin nuo ihanuudet :)

      Poista
  4. aww ♡ ihan hyper suloset ~ *-* mun mielestä teit luultavasti parhaan valinnan! (oonpa hyvä selittää xd) mut siis noita ihanempia kenkiä ei ookkaan! ^^

    ~http://carousel-of-my-dreams.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna: Hih, olen kyllä ihan samaa mieltä, että valinta oli täyskymppi! :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. pieni tulitikkutyttö: Ihan samaa mieltä olen :)

      Poista
  6. Nämä on aivan superihanat kaikessa tyylikkyydessään! Itse vaalin ainakin mukavuutta ja turvallisuutta talvella ennen kaikkea, joten mitään piikkikorkoja en itse pitäisikään (: Joululahjaksi olen pyytänyt pukilta kenkiä, saapi nähdä millaiset popot tonttulassa saadaan aikaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ine: Joo ei todellakaan mitään piikkikorkoja talvella, ei ainakaan käyttökenkinä :) Oi eiköhän ne tonttulassa saa jotkut ihanat kengät aikaiseksi sulle! :)

      Poista
  7. oi, ihanat!! :>

    VastaaPoista
  8. Kaunottaret!
    Minä ostin täksi talveksi vihdoin UGG:it, ja onhan ne suloiset, pehmeät ja lämpöiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ansku: Noniin, kiva että Uggit ovat mieluisat! :) Itse harkitsin niitä pitkään, mutta jäivät nyt tältä talvelta varmaan hankkimatta. Katsotaan sitten ensi vuonna :)

      Poista
  9. Kivat!:) Heti ku joku katalogi kuva tuo vipa!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ansku: Hih, vai katalogikuva :) Ehkä siihen on vielä matkaa, mutta kiitos kovasti! :)

      Poista
  10. Aivan ihanat! Vitsi kun olis itsellä se tilanne, että 40e kengistä ei olis mikää kipuraja :D Vihaan olla opiskelija :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunalii: Voih, muistan kyllä nuo opiskeluajat, kun elettiin makaroonilla ja vain haaveiltiin ihanista kengistä :) Joten I know the feeling! Mutta onneksi on edullisempiakin vaihtoehtoja tarjolla, ettei tarvitse ihan paljain jaloin tipsutella :D

      Poista
  11. Oi miten ihanat kengät :) Aww!

    VastaaPoista
  12. Ihanat kengät! :) Ja näyttävät siltä, että ovat myös tukevat jalassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katri: Kyllä ne tukevat ovat, hieman vain haastavaa tarpoa tiellä, jota ei ole aurattu hetkeen :D

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.