Nails of the Day - Black & White

Kokeilin ensimmäistä kertaa tällaista tyyliä kynsille eli toisen käden kynnet lakkasin valkoisella kiiltävällä lakalla ja toisen käden kynn...

Kokeilin ensimmäistä kertaa tällaista tyyliä kynsille eli toisen käden kynnet lakkasin valkoisella kiiltävällä lakalla ja toisen käden kynnet mustalla mattalakalla. Itse tykkään tästä lookista, simppeliä ja tyylikästä :)
Essie - Blanc on kokeilemistani valkoisista lakoista ehdottomasti paras! Peittää 2 kerroksella ja sivellin on suomilaatua eli iiiiihanan leveä ♥ Ulkomailta ostetuissa Essie-lakoissa on siis ohuemmat siveltimet, kuin Suomesta ostetuissa. Blanc on muutenkin hyvä koostumukseltaan ja helppo levittää. Blanc ei ole täydellinen, mutta tällä hetkellä suosikkini. Vielä kun löytyisi 1 kerroksen valkoinen lakka, niin olisin ikionnellinen :D

Tiia Vanhatapio by Seppälä - Black Bird: musta mattalakka, joka peittää yhdellä kerroksella ja kuivuu nopeasti. Tykkään! :) Näitä mattalakkojahan saa Seppälästä 2 kpl/5 €, ei paha :)
Mitä piditte tämän tyylisistä kynsistä? :)
Entä mikä on teidän suosikki valkoisista lakoista? Olisi kiva kuulla kokemuksia!

Katso myös

16 kommenttia

 1. Taitaa noi Vanhatapiot olla jossain poistomyynnissä tmv. kun niitä oli aika vähän, kun itse pääsin niitä ostelemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tai ovat ne olleet alennuksessa jo kauemman aikaa. En tiedä löytyykö niitä jokaisesta Seppälästä.

   Poista
 2. Kivat :) En ole itse vielä löytänyt omaa suosikkivalkoista, harmi kyllä. Seuraavaksi tilaan Mimaxilta W7-merkkisen, koska ylläri ylläri, hinta pitää olla kohdillaan. Muuten kyllä kokeilisin Essietä ja luultavasti OPIa. Mustan oon sen sijaan löytänyt :) Parasta mulle on Wettiksen Ebonyt Hates Chriss, muistaakseni se on sullekin tuttu lakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä W7-lakkaa ovat kyllä jotkut kehuneet, kerrohan sitten mitä mieltä itse oot? :) Ja totta tuokin, että hinnan pitäisi olla kohdillaan :)

   Ebony Hates Chris on juu tuttu, ja tosi hyvä hinta-laatusuhde siinä! Wettiksen lakat muutenkin yllättää usein positiivisesti. Halvalta lakalta ei odota useinkaan paljoa, mutta sitten jos se vielä peittää yhdellä kerroksella niin ah sitä iloa :D

   Poista
  2. Kyllä mä varmasti kerron mielipiteeni, kun sen lakan saan vihdoin edes tilattua :D

   Poista
 3. Ihanat :) mä en oikeen ole vielä löytäny itelle sitä valkoista lakkaa. Tällä hetkellä käytössä china glaze : snow :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kynnet on mieluisat :) Millainen se Snow on, monellako kerroksella peittää?

   Poista
  2. Peittää mun mielestä kahdella kerroksella hyvin. :)

   Poista
  3. No siinähän on sitten ok peittävyys :) Vielä kun löytyisi se 1-kerroksen lakka... ehkä siitä voi vaan unelmoida :D

   Poista
 4. Kivat :) Oma valkoinen suosikkilakkani on kyllä juuri tuo Essie :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essie on kyllä ihana :) Oletkos kokeillut paljon muita valkoisia lakkoja?

   Poista
 5. miten paksun kerroksen laitoit tuota mustaa lakkaa? ostin tänään itse tuon ja minulla peitti hiukan paksummalla kerroksella heti mutta kuivuminen kesti tosi pitkään.
  Tosi hienot kynnet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) En kovin paksua kerrosta laittanut eikä kuivuminen tosiaan kestänyt kauhean kauaa. Ehkä vertaan sitä kestoa normilakkoihin, jolloin tuntuu että mattalakka kuivuu nopeasti :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.