A England - The Legend Collection

Hajamielinen professori täällä hei! Luulin ihan, että olin jo julkaissut tämän postauksen, mutta toisin oli. Eikai siinä auta kuin korjata a...

Hajamielinen professori täällä hei! Luulin ihan, että olin jo julkaissut tämän postauksen, mutta toisin oli. Eikai siinä auta kuin korjata asia pikimmiten, joten tässä olisi taas pitkästä aikaa A Englandin kokoelman esittelyä. Tänään vuorossa kuolausefektin aiheuttava The Legend -kokoelma, oletteko valmiina?! :P

Lakat on saatu kuvattavaksi ja testattavaksi Cesarsshopista. Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en hyödy niiden klikkailusta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.





The Legend -kokoelman takana on taru Pyhästä Yrjöstä, lohikäärmeestä ja rohkeudesta. Kokoelman seitsemän lakkaa on nimetty kyseisen tarun mukaan: Saint George, Dragon, Ascalon, Princess Tears, Princess Sabra, Bridal Veil sekä Order Of The Garter.




Lakoista kuusi on hololakkoja ja kokoelman ainokainen sininen lakka on upea glassflecked. Kaikki kuvat on otettu sisävalaistuksessa. Auringonvalossa holoefekti on vielä voimakkaampi.







Kynsillä on seuraavissa kuvissa The Kinght aluslakkaa ja The Shield päällyslakkaa. Kuvat on otettu sisävalaistuksessa.



Princess Tears
a-england | The Legend





Princess Tears on lila hololakka, jossa on pieni lineaarinen hologrammiefekti. Lakasta löytyy myös hieman harmaata sävyä, joten se on myös duochrome!

Lakassa on hyvä koostumus ja sitä on helppo levittää, vaikkakin ensimmäisellä kerroksella saattaa tulla kaljuja kohtia, mikäli vetää siveltimellä usein samasta kohdasta. 2 kerrosta riittää peittävään lopputulokseen. Pintaan voi jäädä hieman raitoja siveltimen vedoista.






Ascalon
a-england | The Legend




Ascalon on sekä holo että duochrome. Tässä duochrome-efekti on voimakkaampi kuin Princess Tears lakassa. Väri vaihtelee teräksen harmaasta lilaan ja välillä jopa vihreään. Todella erikoinen kameleonttilakka! Lakassa voi nähdä myös lineaarista hologrammiefektiä.

Ascalonissa on hyvä koostumus ja sitä on helppo levittää. Ensimmäisellä kerroksella se voi hieman raidoittua, mutta 2 kerrosta kuitenkin peittää. Pintaan voi jäädä hieman raitoja siveltimen vedoista.





Bridal Veil
a-england | The Legend




Bridal Veil on syvän musta hololakka, jossa on scattered hologrammiefekti. Monivärinen holoefekti pääsee oikeuksiinsa etenkin auringonvalossa, mutta kuten kuvista näkyy, holo näkyy myös sisävalaistuksessa.

Lakassa on täydellinen, kermainen koostumus, sitä on helppo levittää ja se peittää jo 1 kerroksella! Kyseessä on siis hyvin runsaspigmenttinen lakka. Mitä muuta voisikaan toivoa? <3






Princess Sabra
a-england | The Legend




Princess Sabra on vaalea ja hieman kultaan taittava oliivinvihreä hololakka, jossa on myös pieni lineaarinen hologrammiefekti. Lakalla on myös toinen nimitys - Tristam Eyes. Nimi tulee Adinan (A England lakkojen luojan) kissasta, jolla on samanväriset silmät kuin lakalla. Aika suloista sanoisinko <3


Tristam, Adinan kissa (Lähde: A England Facebook)


Princess Sabrassa on hyvä koostumus ja sitä on helppo levittää, vaikkakin ensimmäisellä kerroksella voi tulla kaljuja kohtia, mikäli vetää siveltimellä usein samasta kohdasta. 2 kerrosta riittää peittävään lopputulokseen. Pintaan voi jäädä hieman raitoja siveltimen vedoista.






Dragon
a-england | The Legend




Dragon on todellakin nimensä mukaan lohikäärmeen sävyinen lakka! Väriä voisi kuvailla sammalenvihreäksi, josta huokuu kullankimallusta tietyssä valossa. Dragon on hololakka, jossa on scattered hologrammiefekti, mutta myös lineaarisuutta on havaittavissa.

Lakassa on hyvä koostumus ja sitä on helppo levittää. Ensimmäisellä kerroksella voi tulla hieman kaljuja kohtia, mikäli vetää siveltimellä usein samasta kohdasta - 2 kerrosta kuitenkin peittää.





Saint George
a-england | The Legend




Saint George on vihreä hololakka, joka taittaa siniseen. Lakassa on scattered hologrammiefekti sekä runsaasti sinivihreää shimmeriä. Sävyä kuvaillaan englanniksi termillä "teal", mutta onko se suomeksi sitten sinivihreä, petrooli vai mikä? Jokatapauksessa väri on enemmän vihreä kuin sininen ja lakka on kaikenkaikkiaan upea! <3

Lakassa on todella hyvä koostumus, sitä on helppo levittää ja se peittää jo 1 kerroksella!





Order Of The Garter
a-england | The Legend





Order of the Garter on sininen glassflecked. Tämä on siis kokoelman ainoa lakka, jossa ei ole holoefektiä. Tietyssä valossa voi nähdä myös violettia ja vihertävää kimallusta. Lakka on luonnossa hieman tummempi kuin kuvissa, englanniksi sävyä kuvaillaan termillä "royal blue". Todella kaunis lakka, jossa kimallus on taattu <3

Lakassa on hyvä koostumus ja sitä on helppo levittää. Ensimmäisellä kerroksella voi hieman raidoittua, mutta 2 kerrosta kuitenkin peittää. Mikäli lakkaa ohuita kerroksia, tarvitsee peittävään lopputulokseen 3 kerrosta.





Yhteenveto The Legend -kokoelmasta: ♥





Katso myös

30 kommenttia

  1. Jäätävän kauniita swatcheja, joista valitettavasti tuli heti tajuttua parikin puutetta omissa kokoelmissani...

    VastaaPoista
  2. Nää on niiin ihania lakkoja ja pakkohan se on ainakin muutama tilata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne vaan tosiaan ihania, ei voi kuin hämmästellä!

      Poista
  3. Mulla on Bridal Veil sekä Saint George ollut himotuslistalla jo pitkään, mutta nyt tais sinne mennä pari muutakin :D
    Upeat swatchit!

    VastaaPoista
  4. Tuo Saint George ja Order Of The Garter meni samantien himotus listalle... hassua sinänsä kun harvemmin sinisistä tykkään myt on tuo OOTG niin upea :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla on ihan sama juttu eli harvemmin siniset iskee, mutta OOTG on iiiihana <3

      Poista
  5. Princess Tears taitaapi näistä eniten mua miellyttää.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taitaa olla kokoelman hempein lakka :)

      Poista
  6. Tämä kokoelma on jotain aivan upeutta! En yleensä himoitse kokonaisia kokoelmia, mutta tämän kaikki lakat huutavat päästä omaan lakkalaatikkooni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä kokoelmassa on tosiaan onnistuttu alusta loppuun! Ehkä olisi ollut vieläkin upeampi, jos Order of the Garter olisi sisältänyt myös holohippusia, mutta on se vaan kaunis ihan sellaisenaankin <3

      Poista
  7. Onpas ne vaan nättejä! :)

    VastaaPoista
  8. Ooh, nämä on varmaan ensimmäiset A-Englannit jotka on hieman sykähdyttäneet mua :D Mutta miksei tuo Order of the Garter ole holo, buuhuhuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa sä oot nyt vasta syttynyt :D Mun peli oli menetetty jo ensimmäisestä lakasta lähtien :D Ja joo sano älä muuta, OOTG olisi voinut myös olla holo, olisi ollut kyllä erikoinen ja uniikki hololakka! Mutta on se tosi kaunis glassfleckedinäkin onneksi.

      Poista
  9. tosi upeita lakkoja ! ♥

    VastaaPoista
  10. Yum, taisin juuri löytää sen etsimäni täydellisen royal blue lakan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, hienoa :) Huomasithan kommentin, että se on tummempi luonnossa kuin noissa kynsikuvissa.

      Poista
    2. Jep, siksi sen haluankin :D

      Poista
  11. Wow :O Hitsi kun ihastuin tohon mustaan ja siniseen! Niin upeat! Voikun saisin itsekkin noita, kun porukat ei taida olla ihan samaa mieltä tästä mun kynsiharrastuksesta, höh ;(

    Sain nyt vasta kommentoitua ekaa kertaa, mutta tää on aivan ylivoimaisesti paras blogi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Matu! <3 Tosi kiva että kommentoit tänne :) Sun täytyy nyt kyllä suostutella vanhempasi ostamaan sulle pari a-england lakkaa. Sano niille että Sigi käski! :D

      Poista
  12. Miulla on tuo Order Of The Garder, mutta se ei peitä kyllä edes kolmellakaan kerroksella O.o Se on kamalan ohutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho :O Ohuempaa se oli kuin nuo muut, mutta kyllä mulla peitti kahdella paksummalla kerroksella. Sekoititko lakkaa yhtään ennen kuin lakkasit kynnet? Mulla on nimittäin jonkun lakan kanssa käyny joskus niin, että oon ihmetellyt miten on niin ohutta, mut sitten kun olen sekoittanut sitä niin tulee paremmaks :)

      Poista
    2. Mie ravistelen aina lakkapulloja ennen lakkaamista, se on jäänyt tavaksi :D Tikullekin lakatessa se oli ohutta :(

      Poista
  13. Kivoja sävyjä, varsinkin Saint George on upea! Valitettavasti itse en ole vielä vakuuttunut merkin laadusta. Koostumus on huippua, levittyy hyvin ja peittää jo kahdella kerroksella, mutta omani alkoi lohkeilemaan sormen päistä jo seuraavana päivänä. Lisäksi pullon laatu ei vakuuta. Korkki on jotenkin heppoisan ohutta muovia, enkä uskaltaisi lähteä sitä kovin kovaa vääntämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä upea! Hmm, mikä lakka oli kyseessä ja käytitkö päällyslakkaa lainkaan? Harvat lakat kestää kovin hyvin ilman päällyslakkaa, ja itse käytänkin sitä aina. Lakat kestää hyvänä viikon verran :) Korkin laadusta oon kyllä eri mieltä, mun mielestä ne tuntuu tukevilta ja parin pullon korkit on olleet aika tiukassa kiinni ja kyllä niitä on ihan hyvin voinut vääntää tiukasti auki :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.