Karvaisia höyheniä

Nyt on kuulkaas maailmankirjat sekaisin. Minä, joka olen AINA inhonnut tikkuglittereitä, olenkin nyt sitten lämmennyt noille karvaisille...





Nyt on kuulkaas maailmankirjat sekaisin. Minä, joka olen AINA inhonnut tikkuglittereitä, olenkin nyt sitten lämmennyt noille karvaisille otuksille!!! Minkä teitkään China Glaze!

Tikkuglitterilakkoja on nyt alkanut näkymään lakkakokoelmina, ja kynsihörhöjen keskuudessa niitä kutsutaan mm. bakteerilakoiksi ja karvalakoiksi. Siltä ne ovatkin näyttäneet, etenkin bakteereilta yök :D Mutta ekaa kertaa noissa on nyt mun mielestä onnistunut China Glaze, joka julkaisi äskettäin On The Horizon -kokoelman.




Lakat ovat ns. "feather effect" lakkoja, eli niistä pitäisi tulla höyhenmäinen vaikutelma ja mielestäni noin juurikin on, ainakin joissain lakoissa. Kaikki kokoelman lakat eivät ole mun mielestä nättejä, mutta ainakin You're A Hoot -lakassa (saatu Mimaxilta) on hyvät väriyhdistelmät: persikka, keltainen ja musta. Kun näin tuon lakan ekaa kertaa livenä, olin jotenkin niin hämmästynyt, että miten tässä nyt näin kävi, mähän tykkään tästä! Ja heti tuli inspiraatio maalata kynsiin höyheniä ja käyttää kynsissä maanläheisiä sävyjä. No, tällaiset niistä sitten tuli. Ei ehkä ihan sitä mitä olin ajatellut, mutta ihan kivat silti.


 



Maalasin kynsiin akryyliväreillä höyheniä, mutta niistä tuli ehkä vähän lehden näköisiä. Käytin one stroke -tekniikkaa ja väreinä valkoista ja ruskeaa. Ruskean sekoitin punaisesta ja vihreästä väristä.

Kaikkien kynsien pohjalle töpöttelin sienellä epämääräisiä läikkiä kolmella ruskeansävyisellä lakalla. Halusin kynsiin sellaisen kuluneen lookin, joka on maanläheinen. Tuo sienellä töpöttely on näppärä tapa tuollaiseen efektiin, väreinä voi tietty käyttää mitä vaan haluaa.




Lakkasin osan kynsistä You're A Hoot -karvalakalla, mutta en lakannut kokonaan kynsiä, vaan liukuvärimäisesti joko kynnen kärjestä tai juuresta. Tikkuglittereitä tuli runsaasti siveltimeen, joten onkimista ei onneksi joutunut harrastamaan! Tämä oli positiivinen yllätys. Tuo karvalakka voi tarvita päälleen parikin kerrosta päällyslakkaa, jos glittereitä jää sojottamaan. Itse pärjäsin yhdellä kerroksella, minkä jälkeen glitterit tuntuvat yhä kynnen pinnassa, kun kokeilee niitä sormella. Mutta sehän voi olla tarkoituskin, kun kyseessä on ns. tekstuurilakka.





Tuotteet, joita käytin
  • China Glaze - Call Of The Wild | Transdesign.com
  • China Glaze - Desert Sun | Transdesign.com
  • China Glaze - You're A Hoot | Mimax (saatu)
  • OPI - Don't Pretzel My Buttons | Ebay
  • Oumaxi akryylivärit | Cesarsshop
  • Koristelusivellin | Pretty.fi (saatu)


Vasemmalta: CG - Call Of The Wild, CG - Desert Sun, CG - You're A Hoot, OPI - Don't Pretzel My Buttons


Oumaxi-akryylivärit ja koristelusivellin


Mitäs ajatuksia karva-/bakteerilakat teissä herättää? Oletteko lämmenneet vai onko ehdoton nounou? :) Itse en edelleenkään innostu oikein muista tikkuglittereistä eli China Glaze on poikkeus. Kattoo sitten jatkossa, tuleeko vastaan muitakin kivoja bakteereita vai oliko tää tässä :)



Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en hyödy niiden klikkailusta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

43 kommenttia

  1. Minusta nuo lakat on tosi rumia mutta tämä toteutus on todella upea! Siis oikesti, oon ihan mykistynyt miten noin arveluttavan näköisellä lakalla saa näin hienoa jälkeä! Kokonaan kynnellä bakteerilakat näyttävät vain ällöttäviltä mutta oikealla toteutuksella näköjään pystyy luomaan todella hienot kynnet:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun piti tulla vielä uudelleen kattomaan näitä:D Ja tuo monen hyljeksimä, erikoinen lakka Desert Sun sopii täydellisesti näihin <3

      Poista
    2. Samaa mieltä! Itselle tuskin hyllyyn yhtään eksyy mutta nämä on hienot!

      Poista
    3. Oih, kiitos kovasti molemmille! <3 Joskus se voi tosiaan olla käyttötavasta kiinni, näyttääkö lakka kivalta vai ei. Ite tykkäisin tuosta ihan koko kynnelläkin, mut halusin kokeilla vähän erilaista tyyliä, kun swatcheja olin jo nähnyt koko kynnellä.

      Sissi: Ai onko Desert Sun hyljeksitty lakka?? :O Mä kyllä rakastan sitä <3 Se on oikeen sellanen karamellimainen, slurps :D Ja levittyy tooosi hyvin kynnelle.

      Poista
  2. Ihanat :) Tosiaan noi näyttää ihan joltain bakteereilta, ja saan jännästi kylmiä värejä, kun katon lakkapulloa. Ja Sissihän jo sanoikin, että oikealla toteutuksella lakka näyttää kynnellä tosi upealta!

    kynsisakset.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Haha, bakteerit aiheuttaa kylmiä väreitä :D Tuo kyseinen lakka on mun mielestä vähemmän bakteerimainen, jos siis vertaa muutamaan muuhun jotka on enemmän bakteerien näköisiä. Olikohan tuossakaan lauseessa päätä tai häntää :D

      Poista
  3. Nämä kynnet on todella hienot ja sopii ihan täydellisesti yhä lähemmäs hiippailevaan syksyyn. Mulla tulee heti mieleen joku fasaani tai yleensäkin metsäkanalinnut. Ja sitä kautta metsästys. :D Tosi hyvin oot saanut yhdistettyä tuon "karvalakan" muihin lakkoihin ja koristeluun. Itse mietin, etten varmaan keksisi mitään luovaa käyttöä tuommoiselle lakalle. Ja ihan höyheniltä nuo höyhenet näyttää. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tulee muuten vähän mieleen fasaani! :) Ja hyvä jos höyhenet näyttää siltä miltä kuuluukin :D

      Poista
  4. Tosi siistit! Näissä noi bakteerilakat näyttää tosi kivoilta :)

    VastaaPoista
  5. Hienot! Erityisesti tykkään noista kynsistä, joissa bakteerilakkaa on kynnen tyvestä liukuvana kärkeä kohti. Tosi upeat :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sannu! Joo itekkin tykkään enemmän noista tyvikoristeluista, mutta pitipähän nyt kokeilla muitakin tyylejä :)

      Poista
  6. Oi, onpas kyllä kaunis lakkaus! :)

    VastaaPoista
  7. ihanan syksyset kynnet :)

    VastaaPoista
  8. Äää mä sekoon, toihan näyttää ihanalta, ei niinkään enää bakteereilta :D ton luonnonlähesen vois ehkäpä hankkiakkin... Lakkaus on ihanan, eikä noi höyhenet miltään lehdiltä näytä vaan just siltä miltä pitääkin :) Nii ja ihana koru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä nyt sekoa siellä :D Onhan noissa lakoissa eroja, jotkut näyttää kivoilta ja jotkut bakteereilta :D Hyvä jos höyhenet näyttää höyheniltä! Tykkään tuosta korusta myös paljon, sitä on tullu käytettyäkin aika usein.

      Poista
  9. Iih! Keksit hienon tavan käyttää karvalakkaa, niin että se näyttä minunkin silmään kivalta <3 Ihanat höyhenet! Mullakin olisi yksi näistä China Glazeistä odottamassa testaamista, kunhan keksisin miten sitä käyttää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, hienoa kuulla! Kiitos kovasti <3 Innolla ootan sun karva/bakteerilakkausta! :)

      Poista
  10. Flock together näyttää ainakin ton kuvan perusteella ihanalta! Tollaset lakat näyttää mun mielestä strösseleiltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sitä ois kiva kokeilla yhdistää mustaan ainakin :)

      Poista
  11. Mielettömän kauniit kynnet!

    VastaaPoista
  12. Lehdet on hienot, mutta itse en vielä "bakteerilakoille" lämpene. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, niitten piti olla höyheniä, mutta munkin mielestä jotkut näytti jokseenkin lehdiltä :D Mä jo mietinkin että eikö kukaan muka kommentoi, ettei ole lämmennyt noille lakoille! :) Noi jakaa kuitenkin niin paljon mielipiteitä :)

      Poista
    2. Näemmä olen kirjoittanut lehtiä vaikka ajattelin kyllä höyheniä. Freudilainen lipsahdus?

      Poista
  13. Oivoi, miten upeat kynnet oot tehnyt! :)

    VastaaPoista
  14. Tosi hienot kynnet :)

    Mä en tykkää näistä China glazen karvalakoista kauheesti, mun makuun on enemmänkin Sally Hansenin Fuzzy Coatit.
    http://3.bp.blogspot.com/-To6rIN45I3A/UY7fURwSLFI/AAAAAAAAMk4/SDh21Mn2BYo/s640/Sally+Hansen+Fuzzy+Coat+Swatches.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iida! Nuo Fuzzy Coatit näyttää kyllä kivan pörröisiltä, mutta osa taitaa näyttää myös bakteereilta mun silmään :) Oletkos päässyt kokeilemaan noita?

      Poista
  15. Olisko sulla antaa hyviä vinkkejä, että mistä sais ulkomailta tilattua suht koht halpoja akryylikynsitarvikkeita ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymyksestä, mutta mulla ei ole kokemusta akryylikynsistä, joten en valitettavasti osaa vinkata. Ebaystä luulisi löytyvän jotain? Nuo akryylivärit joita olen käyttänyt, ovat siis ihan kaikkeen maalaamiseen soveltuvat, ja ne olen tilannut Cesarsshopista.

      Poista
  16. ihanatihanatihanat! ♥ mite osaatkaa tehä noi hienoi..?! :)

    VastaaPoista
  17. Ohhoh, ekaa kertaa kun tän tyyppinen lakka näyttää oikeesti hyvältä! Loistavaa työtä Sigi!

    VastaaPoista
  18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  19. Olet todella taitava siveltimen kanssa - oli pakko selata läpi muutkin käsinmaalatut kuvasi :)

    Kysyisin noista akryylimaaleista - onko kyse siis vesiliukoisista väreistä vai millä poistat ne? Maalailen nimittäin tauluja ja koriste-esineitä ja kankaita akryyleillä ja niistä tulee kuivuttuaan lähes ikuiset. Kestävät pesun ja kosteuden jne. Mietin vain, että millä ilveellä ne sitten kynneltä saa pois......

    Haluaisin kokeilla maalausta, mutta en uskalla! :D

    redegerberagirl.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.