Tikusta asiaa

Tikkuprojektilainen täällä taas hei! "Eikö nää ikinä lopu??!?!!" -lause on pyörinyt päässä aika monesti viime aikoina. Olen lakkai...

Tikkuprojektilainen täällä taas hei! "Eikö nää ikinä lopu??!?!!" -lause on pyörinyt päässä aika monesti viime aikoina. Olen lakkaillut tikkuja pikkuhiljaa, mutta vielä niitä vaan on. Ei ole mitään nopeaa puuhaa tämä, vaikkakin kivaa ja rauhoittavaa se onneksi on. Postauksia olisi monta jonossa, mm. kuvassa vilahtavat Golden Roset ja Julie G -lakat. Aika ei vain meinaa riittää ja tällä hetkellä käsikin taas reistailee. Koitan ottaa iisisti, mutta kauhea into olisi esitellä teille ihanuusrakkauslakkoja ja kenkiin+vaatekomeroon liittyvä postauskin. Ei kauhean järkevää tekstiä näköjään nyt tule (tuleeko muka joskus sitten??), mutta kunhan nyt höpisen ku höpötyttää :)


Tikutusta sohvalla ja rahien päällä


Tilailin tikkuja varten tuollaisia renkuloita ebaystä, aika käteviä kyllä. Kiitos näistä vinkeistä Facebookin Kynsikoristelut-poppoolle <3 Nuo renkaat saa siis saranan ansiosta auki, ja tikku on helppo sujauttaa siihen väliin, mihin se kuuluu. Tilasin tietysti liian vähän renkaita, joten piti laittaa uuttakin tilausta tulemaan.

Renkaita löytyy ebaystä ainakin hakusanoilla "looseleaf binder rings" ja kannattaa tarkistaa, että niiden paksuus on max 3mm. Isommat ei taida mahtua tikkujen rei'istä läpi, korjatkaa jos oon väärässä, mutta muistaakseni 4mm on jo liikaa. Nuo mun renkaat on 57mm ja 69mm halkaisijaltaan, siis ulompi halkaisija. Tilasin siis kahdenlaisia alunperin ja nyt tilasin vielä 66mm renkaita.


Valmiita tikkuja saranarenkaissa


Ainiin, ei kannata kysyä montako lakkaa mulla on :) Olen kyllä vihdoin saanut ne laskettua, mutta niistä on tulossa oma postaus myöhemmin ja siihen liittyvää pientä kivaa teillekkin.

Mites muut tikkuprojektilaiset jakselee? Onko kellään enää projekti kesken vai olenkohan ainut, josta välillä tuntuu ettei loppua näy?

Katso myös

34 kommenttia

  1. Mie olen juuri tilannut omat tikkuni, eli en ole projetkin alkuun vielä päässytkään :p

    VastaaPoista
  2. Mun pitäis varmaan tilata kans tikkuja, mun "muutaman kymmenen" lakan kokoelma lähentelee sataa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä tikuttamista, ja mitä aiemmin sen aloittaa sen parempi. Kunpa olisi itekkin tajunnut aikaisemmin :D

      Poista
  3. Loistava idea tuo rengas ! Tilasin juuri niitä.

    VastaaPoista
  4. Jösses miten paljon tikkuja :D En oo projektia aloittanut, sillä ei jotenkin.. Ei tee mieli. En koe tarpeelliseksi. Ainakaan vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän sitä kannata tehdä, jossei koe tarpeelliseksi. Itselläni tuo tulee tuomaan paljon helpotusta lakkailuihin, joten siksi sen haluankin tehdä :)

      Poista
  5. Hitsi kun en tajunnut tilata noita tikkuja mielummin kuin kiekkoja, tykkäisin tikuista enemmän kun kaikki lakat saa oman tikun eikä tarvi jaotella värejä kiekkoihin. Tuntuisi kyllä hurjalta tilata kerralla n. 200 tikkua että ehkä en vielä aloita sitä projektia.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen todellakin tilaamaan mieluummin tikkuja kuin kiekkoja. Eihän se 200 tikkua ole kuitenkaan kuin 4 pakettia, ja onneksi ovat halpojakin :)

      Poista
  6. Itekkin pitäis vielä tilata noita tikkuja ni pääsis alottamaan tuonki projektin :D

    VastaaPoista
  7. Puuh, tuttu fiilis. Tosin kaikki lakat on tikuilla (paitsi pari jotka on vasta tulossa, huoh), mutta sain vasta nyt tarratulostimen, jolla korvaan maalarinteipissä lukevat nimet ja tuntuu ettei tikut lopu koskaan. Renkaatkin on vasta tulossa ja sitten alkaa vielä se järjestely. Noh, jospa lopputulos olisi palkitseva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä tää touhu on vaivan arvoista! :) Aikaahan tässä menee, mutta eipähän lopu tekeminen kesken :D

      Poista
  8. mitä järkee tos koko tikuttamisessa periaatteessa on? siis älyyn kyllä et näkee kivasti mitä värejä sulla on ja joo mut hirvee vaiva tossa silti on..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näkee tosiaan mitä lakkoja on ja helpottaa huomattavasti tulevia lakkauksia ja koristeluita. Myös dupet voi karsia pois tuon ansiosta.

      Poista
  9. Härregyyd kun sulla on paljon lakkoja jos on vieläkin kesken.. Huh. Mun pitäs nyt kans alottaa uudetaan tää tikutus, kun tikut vihdoin tuli. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan niitä tosiaan kertyny :) Tsemppiä tikkuprojektiin! :)

      Poista
  10. Odottelen omia tikkujani vasta saapuviksi. : )

    VastaaPoista
  11. Tikutusprojekti mullakin mutta teen kaikessa rauhassa, en oo ees joka päivä lakkaillut. Ne sitten valmistunee joskus. :) Saranarenkaat tilauksessa joten tässä ois aikaa yrittää päättää miten laitan tikut renkaisiin, vaikea valinta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä mäkin aika rauhallisesti oon tehnyt, ja en todellakaan joka päivä lakkaile tikkuja :) Itselläkin oli hieman miettimistä järjestyksen kanssa, mutta nyt ne ainakin on väreittäin, ja glitterit ja tekstuurilakat vielä omina renkainaan väreittäin.

      Poista
  12. Itse sain suhteellisen kivuttomasti (mitä nyt selkä temppuili kahden päivän istumisen jälkeen) tikkuhomman hoidettua, mutta kamalinta on se, että kynsilakat vaihtuu, vanhoja menee ja uusia tulee. Senpä takia projekti ei lopu koskaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo loputon suo :D Eipähän ole tylsää eikä käy aika pitkäksi sitten!

      Poista
  13. Pitäs varmaan ekaks hankkia noita tikkuja.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, suosittelen tikkuja ennemmin kuin kiekkoja :)

      Poista
  14. Järjetön määrä lakkoja sulla! Huh huh! Omani mahtuvat kenkälaatikkoon ja tilaakin vielä jää..... Eipä noille viitsi swatcheja tehdä, kun kaikki näkee yhdeltä vilkaisulta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eipä tikkuja kannata alkaa säätämään, jos ei ole tarvetta :) Mulla on tarve :D

      Poista
  15. Täällä projekti kesken ja tuntuu todellakin ettei lopu ikinä :)
    Mulla on nää niis tikuis, mut ne on todella huonot varsinkin ku joutuu väleihin jostain ihme syystä lisäilemään...

    Kiitti noista renkaitten vinkeistä, mä lähen nyt shoppailee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ruuvit on kyllä syvältä, renkaat on niiiiin paljon kätevämmät! :) Ja eipä kestä, kiva että oli apua :)

      Poista
  16. Mulla on tikutus jo tehty ja lakkoja ei onneksi ollut kuin 50, tosin huolestuttavaa siinä on se että ne on mulle tupsahtanut reilu kuukaudessa kun lakkailusta innostuin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :) Sulla on sitten harrastus lähteny hyvin käyntiin :D Mutta hienoa että oot aloittanut jo tikuttamisen!

      Poista
  17. Kiitos kaikille kommenteista! Oon nyt flunssan ja kuumeen kourissa, vastailen teille kun olo hieman helpottuu.

    VastaaPoista
  18. Täälläkin on tikutus kesken ja vielä toddella alkuvaiheessa. Se on kyllä kivaa hommaa, mutta vähän kauhistuttaa kun loppua ei näy... :D Ja varmaan ei ees tikut riitä. Mun pitäis kanssa hankkia noita renkaita, ne vaikuttaa tosi käteviltä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.