OPI-kalenterin voittaja ja asiaa palautteista

OPI-kalenterin arvonta on päättynyt! Iso kiitos kaikille osallistujille, voi että kun oli ilo lukea teidän positiivisia kommentteja <3 Lu...

OPI-kalenterin arvonta on päättynyt! Iso kiitos kaikille osallistujille, voi että kun oli ilo lukea teidän positiivisia kommentteja <3 Lukekaahan vielä postauksen loppuosa, jookos kookos!

Paljastan nyt OPI-kalenterin tulevan omistajan ja hän on...


Essi!

Paljon onnea! :) Laitan sulle sähköpostia tulemaan! (Jos vastausta ei kuulu viikon sisällä, suoritan arvonnan uudestaan.)

Kysyin teiltä osallistujilta millaiset postaukset miellyttää ja millaisia postaustoiveita olisi. Ei ollut yllätys, että tykkäsitte kynsipostauksista eniten, onhan tää sentään kynsiblogi :) Kynsienkoristelut eli lakkaukset oli mieluisimpia, ja hyvä niin, koska ne ovat itsellänikin eniten sydäntä lähellä. Se mikä yllätti, oli swatch-postausten suosio. Jotenkin on ollut sellainen fiilis, että niistä ei niin välitetä, mutta näköjään oon ollut väärässä? Swatch-postauksiin ei ole kovin kommentteja tullut, joten siitä olen vetänyt tuon johtopäätöksen.

Toiveena teillä oli mm. tutoriaaleja, 31 päivän haasteen jatkaminen (aion sitä kyllä jatkaa! :), kenkäpostaus, valokuvausvinkit, myös pieleen menneiden lakkausten esittely, videopostaus, päivä kanssani -postaus, ostospostaukset ja lakkojen vertailut. Myös kynsinurkkauksen esittelyä toivottiin jälleen kerran ja sen toiveen toteutinkin eilen! :) Tässä vielä linkki Kulissien takana -postaukseen. Tosi moni toivoi tutoriaaleja ja yritän tsempata tuossa asiassa. Tykkään tehdä tutoriaaleja, mutta ne vie paljon aikaa, joten siksi ovat jääneet vähemmälle. Suunnitteilla mulla on vaikka mitä tutoja, kunhan nyt vain saisin aikaiseksi tehdä ne. Kukas tulis ottaan mua niskasta kii? :)

Ihania kommentteja annoitte kuvien laadusta ja monet nostivat kuvien valoisuuden esille. Joskus oon miettinyt, että pitäisikö tausta vaihtaa mustaksi, mutta itekkin tykkään valoisista kuvista, joten näillä mennään, kunnes muutan mieleni :) Olen oikeasti tosi tosi iloinen, että kuvat miellyttää teidän silmiänne! Itse kun tulee katsottua omia kuvia aina niin kriittisesti, mutta tiedän etten oo ainut bloggaaja, joka näin tekee :)

Vielä kerran kiitos kaikille palautetta antaneille <3 Ja huomautan vielä, että mulle voi antaa palautetta ihan millon vaan, mihin postaukseen vaan! Oli se sitte turhautumista oman kynnen katkeamisesta, mieluisten lakkausten kehumista tai vaikka avautumista mun liiallisesta hymiöiden käytöstä :) Kommentit ja meidän vuoropuhelut on oikeasti se juttu, jonka ansiosta jatkan yhä bloggaamista. En halua tehdä tätä vain itselleni muistikirjaksi, vaan mulle on oikeasti tärkeää vaihtaa ajatuksia teidän kanssa!

Nyt oon varmaan höpöttänyt jo ihan liikaa, joten meen keittämään iltateetä :) (PS. Oon ihan rakastunut Clipper-merkkiseen sitruuna & inkivääriteehen, vaikka yleensä inhoan inkivääriä)

Aurinkoista viikkoa teille ihanaiset!

Katso myös

12 kommenttia

 1. Kukaan ei kerkee kommentoida siun swatch-postauksia, kun niitten jälkeen on pakko mennä naputtelemaan pari lakkaa ostoskoriin ;) Oma on vikas kun kaikki lakat näyttää hyvältä siun kynsissä!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :DD Repesin! :D Ihana <3 Kivahan se on, jos tulee ostohimotuksia ja niistäkin ois kiva kuulla, vaikka sitte tulla jälkeenpäin syytteleen mua rahojen menettämisestä :D

   Poista
 2. swatch-postaukset on hyviä, mutta harvemmin niihin tulee kommentoitua, niinkun Tzup ylhäällä sanoi, että heti pitää mennä lakkoja ostamaan kun näkee houkuttelevan näkösiä swatcheja. Ja näissä postauksissa arvostan kaikkein eniten sitä, että lakan koostumuksesta on kerrottu jotain eli kannattaako ostaa vai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :) Joo yritän aina kertoa tarkkaan lakkojen koostumuksista, koska ne mua aina itteänikin kiinnostaa, kun selailen muiden swatch-postauksia :) Välillä ois kiva kuulla myös kommentteja, jos jotku lakat on olleet pettymyksiä jollekin tai mitä vaan, mut toki ymmärrän, jos swatcheihin ei niin tule kommentoitua. Sillon vaan on vaikee tietää mitä mieltä muut on lakoista ja onko mun arviot esim ihan erilaiset kuin teidän ajatukset lakoista :)

   Poista
 3. Jeejee! Nyt on hyvä syy syrjäyttää poikaystävän autokalenteri ja laittaa tällänen kaunokainen seinälle :) Laitoinkin yhteystietoni jo sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! :D Siitäs saa senki ruma autokalenteri :D Ja kiitos nopeasta vastauksesta! :)

   Poista
 4. Varsinkin valokuvausvinkit olisi tosi tervetulleita :) Kynsien kuvaaminen on joskus nii älyttömän hankalaa! En olekaan käynyt täällä pitkään aikaan, mutta voi että olet tehnyt kauniita lakkauksia :) Ihania ovat kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo älä muuta sano! Se on melkeen hankalinta mitä voi olla :D Tai no okei, heiluvat lapset on vielä hankalempia kuvata :D Voisin kerätä jotain vinkkejä siihen postaukseen, missä kerron muutenki mun valokuvailusta.

   Ja kiva että tulit tänne katselemaan postauksia! Ihana kuulla, että tykkäät tekemistäni lakkauksista <3 Tuuhan jatkossa useamminkin! :)

   Poista
 5. Minä pidän kovasti Swatch -postauksista! Sulla on niin kauniita, ja laadukkaita kuvia että niitä on ilo katsella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Petra! Ihana kuulla, että pidät kuvistani <3

   Poista
 6. Hieno julkaisu ja tykkään muutenkin lukea blogiasi =)
  http://ilovefreshfashion.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.