Testissä: IsaDora Gel Nail Lacquer - päivänvalossa kuivuva geelilakka

Mikäs geelilakka se semmoinen on, johon ei tarvita UV-lamppua?! Tuo kuulosti niin jännältä, että halusin päästä kokeilemaan. Kyseessä on sii...

Mikäs geelilakka se semmoinen on, johon ei tarvita UV-lamppua?! Tuo kuulosti niin jännältä, että halusin päästä kokeilemaan. Kyseessä on siis IsaDoran uusi Gel Nail Lacquer -kokoelma, jonka lakat kuivuvat nopeasti päivänvalossa tai keinovalossa ja tämän lisäksi lakat poistetaan kynsistä tavallisella kynsilakanpoistoaineella. Aikas hyvä uutinen ainakin itselleni, koska vierastan jo pelkkää ajatusta UV-lampusta tai uunista tai mikäliesenytonkaan :D

Lakalle luvataan viikon kestävää väriä ja kiiltoa, ja täytyy sanoa, että oon todella vaikuttunut tuloksista reilun viikon testailun perusteella! Kynsille jää oikeasti tosi kiiltävä "geelilakkamainen" pinta, jota tekee mieli tuijotella koko ajan.

Sain maahantuojalta testattavaksi kirkkaan päällyslakan sekä herkullisen punaisen Scarlet Red -värilakan, jossa on hieman shimmeriä. Lakkaus tulee siis tehdä käyttämällä näitä molempia yhdessä, jolloin lopputuloksesta tulee kestävä ja kiiltävä.


Tässäpä lyhyet käyttöohjeet:
 1. Levitä puhtaille kynsille 1 kerros aluslakkaa.
 2. Levitä kynsille 2 paksuhkoa kerrosta Gel Nail Lacquer -värilakkaa ja anna kuivua kolme minuuttia ennen päällyslakan levittämistä.
 3. Levitä kynsille yksi kerros Gel Nail Lacquer Top Coat -päällyslakkaa ja anna kynsien kuivua rauhassa noin vartin, jottei tule rumia kolhuja :) 

Huom: Pakko vielä korostaa, että kannattaa AINA levittää lakkaa myös kynnen kärkiin. Jo pelkästään sen ansiosta lakkaukset voivat pysyä hyvinä kynsillä reilusti kauemmin. Näin tulisi siis tehdä jokaisen lakkauksen yhteydessä ja tietysti päällyslakan kanssa sama homma.

Lakkasin kynnet keinovalossa eli tavallisen lampun alla olkkarissa. Lakan levittäminen oli helppoa ja oikeastaan aika ihanaakin tuon mun rakastaman Isadoran leveän siveltimen ansiosta. (Siveltimellä on todellakin väliä, sen oon saanut todistaa monta kertaa.) Scarlet Red on pigmenttistä, joten 2 kerrosta riittää mainiosti peittävään lopputulokseen. Levitin lakkaa ihan kynsien juuriin, jottei viikon aikana tulisi ihan hirveetä kasvurajaa näkyviin.

Päällyslakka levittyi myös tosi nätisti ja kynnet kuivuvat kosketuskuiviksi noin minuutissa, joo-o, kuulitte oikein. Julistankin tuon päällyslakan samantien pikakuivattajaksi! Pesee monet pikakuivattajat ja tulee mulla ainakin käyttöön HK Girlin rinnalle. Tai no täytyy toki testata ensin jonkun muun lakan kanssa tuota Top Coatia, mutta jotenkin uskon, että se ajaa saman asian kuin muutkin pikakuivattajat. Kertokaahan, jos teillä on siitä kokemuksia.

Mutta ah mikä kiilto! Toivottavasti kuvista välittyy edes jotenkuten tuo kiiltävä pinta, itse ainakin ihastelin sitä jatkuvasti :)


Testitulokset


Lakat ovat olleet kynsillä nyt jo 9 päivää, ja silti kiiltoa vielä riittää. Ei niin paljon kuin alussa, mutta kyllä ne ihanan kiiltävät edelleen ovat! Nämä loput kuvat on otettu 7. päivänä, mutta eipä paljon eroa ole 9. päivään.
Yllä olevasta kuvasta näkyy, miten kiilto on hieman haalistunut/sumentunut ensimmäiseen päivään verrattuna. Kasvurajakin on tullut esiin, mutta yllättävän vähän, koska levitin lakat tosiaan ihan kynsien juureen ja aivan ihoon kiinni. Päällyslakan levityksessä olisin saanut olla tarkempi, koska kynsistä huomaa, että sitä ei mennyt ihan juuriin joka paikassa. Mutta eipä sitäkään näe oikeastaan kuin näistä lähikuvista.
Minimaalista kärkikulumaa tai oikeastaan kulmakulumaa alkoi näkyä 4. päivänä, mutta ei sitä normaalilta katseluetäisyydeltä melkein huomannut ellei varta vasten tuijottanut. Kynsieni kulmikas muoto tietysti vaikuttaa kulmien kulumiseen eli ne kuluvat herkemmin kuin esim ovaalin malliset kynnet. 6. päivänä lohkesi vasemmasta keskisormesta ja oikeasta etusormesta pienet palat.

Kärkien keskiosat ovat vieläkin ehjät ja siitä oon tosi yllättynyt. Luulin, että viikossa kaikkien kynsien kärjistä paistaisi jo omat kynnet läpi, mutta eipä paista ei, mahtista! :)
Enpä muista, milloin lakat olisi pysyneet näin hyvin kynsillä ja itsehän siis pidän lakkoja useinkin viikon verran kynsillä. Voin siis lämpimästi suositella näitä kaikille ja myös niille, jotka vaihtavat lakkoja useammin, sillä kesävarpaathan pitää lakata myös ja niissä pitkäkestoisuus on valttia :) (Lakataan mieluummin ne varpaankynnet, ei varpaat)

Nyt tässä mietinkin, että minkä/mitkä muut värit hamstraisin Gel Nail Lacquer -kokoelmasta. Kokoelmaan kuuluu päällyslakan pikakuivattajan lisäksi 9 värilakkaa, joista neljä on kausisävyjä (Scarlet Red, Orange Dream, Ocean Drive ja Aquatic) ja kuusi jää pysyvään valikoimaan. Tuo turkoosi jotenkin houkuttelee, kas kumma... :D Lakkoja saa ainakin Sokokselta, Stockmannilta, Anttilasta ja myös pretty.fi:stä. Lakat ovat samankokoisia kuin tavalliset IsaDoran lakat eli 6 ml ja suositushinta on 9,50 euroa.
Työkaverini muuten ihmetteli näiden lakkausten pitkäkestoisuutta ja ihasteli kiiltoa ja oli sitten ostanut itselleen Coral Crushin! Ihanaa, kun onnistun tartuttamaan lakkailuintoa muihin, hahaa! :D Coral Crush näytti kyllä herkulliselta, hmmhmm... Terkkuja vaan Lissu, jos luet tätä! :) <3
Lakat on saatu blogiyhteistyön kautta IsaDoran maahantuojalta Berneriltä. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

Katso myös

22 kommenttia

 1. Täytyy varmaan käydä ostamassa näitä kun kaikki on niitä kehunut! En ole pitkään aikaan lakkaillut kun menee hermot halkeilemiseen jota tuntuu tulevan samantien :/ Väreistä ihanimmat on turkoosi, oranssi ja tuo nude!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan! Ja muistathan sitten aluslakan :) Se nimittäin voi vaikuttaa suurestikin lakkojen pysyvyyteen, samoin päällyslakka pitää muistaa aina. Turkoosi on munkin mieleen ja se lähtikin mukaan Anttilasta tänään :D

   Poista
 2. Harvemmin innostun mistään uutuusjutuista, mutta tuo päällyslakka sai nyt mielenkiintoni heräämään. Toimisiko tuo myös ihan minkä tahansa lakan kanssa, vai onko tuon geelilakan kemia jotakin aivan omaa luokkaa ja päällyslakka reagoi sitten jotenkin ei toivotulla tavalla tavallisten lakkojen kanssa :D Tulipas sekava selitys...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Isadora ei ole virallisesti ainakaan sanonut, että päällyslakka toimisi muidenkin lakkojen kanssa, mutta itse meinaan ainakin testata seuraavaksi :) Sen tietysti ymmärtää, että ei päällyslakka itsessään ihmeisiin pysty, jos värilakka on susi :) Luulen, että kyseessä on kestävyys seikka eli ei voida luvata muiden lakkausten pysyvän yhtä kauan kuin tuolla kombolla pysyy.

   Poista
 3. Mulla on pelkästään toi aquatic, voikohan sitä käyttää ilman top coatia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti voit käyttää, mutta lopputulos ei tule olemaan yhtä kestävä ja kiiltävä kuin päällyslakan kera. Se päällyslakka on aikalailla kaiken a ja o, tai myös aluslakalla on tietysti merkitystä. Mutta jos sulla on jotain muuta päällyslakkaa, niin voit toki sitä käyttää. Viikon kestoa ei silloin kuitenkaan voi luvata.

   Poista
  2. En tiedä malttaisinko viikkoa kuitenkaan samoilla kynsillä mennä :D

   Poista
 4. Minäkin innostuin näistä lakoista! Itselläni on tuo cherise ja ocean driven haluan myös, mutta sitä ei valitettavasti ollut kaupassa, josta cherisen ja päällyslakan ostin...Kynsillä lakka pääsee testiin, kun menen porukoille viikonloppuna viikoksi. Varpaisiin lakka pääsee tänään! Nämä lakat ovat täydellisiä lomailuun ja silloin, kun tietää, ettei lakkailuun ole aikaa ainakaan viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä siis toinen innokas jee! :) Voi harmi, ettei Ocean Driveä ollut, toivottavasti muualta löytyy! Itse löysin kyseisen lakan Tampereen keskustan Anttilasta ja siellä niitä oli vielä monta. Tuolta pretty.fistä löytyy sitten myös, jos et muualta bongaa.

   Joo nämä lakat on todellakin täydellisiä lomalle ja varpaille! :) Kiva, että sullakin pääsee testiin nuo :)

   Poista
 5. On kyllä aika uskomaton kesto tuossa lakassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Yllätyin tosi positiivisesti :)

   Poista
 6. Turkoosi on miun suosikki! On loppunut aika monesta kivijalkakaupasta, ei tosin mikään ihme.
  Minuakin kiinnostaa, että miksi maahantuoja ei suosittele muiden lakkojen päälle tuota päällyslakkaa? Tapahtuuko jotain kummaa, jos niin tekee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosi on tosiaan ihana ja siksipä ostinkin sen tänään Anttilasta :D Ja joo varmasti on monesta paikasta loppu, näyttävät olevan tosi suosittuja.

   Kommentoinkin jo tuolla aiemmin, mutta siis luulen, että maahantuoja ei voi suositella päällyslakkaa muiden lakkojen kanssa, koska muut lakat voivat olla itsessään huonolaatuisia ja silloin tuon päällyslakan vaikutus ei varmastikaan ole sama, kuin Isadoran omien hyvälaatuisten lakkojen kanssa. Mutta en siis usko, että mitään kovin kummaa voi tapahtua :D Eivät vain halua/pysty lupaamaan viikon kestoa muiden lakkojen kanssa. Vai mitäs luulet?

   Poista
  2. Totta. Eikä ne voi maita ja mantuja luvata, jos ei sitten toimikaan. Miulla nuo ei pysy kuitenkaan, niin.. :D

   Mietin eilen, että miksi tuo Top Coat on mustassa pullossa ja värilakat ihan normaalissa? Voiko päällyslakalle käydä jotain, jos se altistuu valolle tmv. ?

   Poista
  3. Tosi harmi, että sulla ei pysyny lakat :/ Luulen, että päällyslakka voi tosiaan kovettua/kuivua pullossa valon takia, joten siksi se on mustassa pullossa.

   Poista
 7. Mun oli heti pakko ite mennä ostamaan yks väri, innostuin heti ku luin tän postauksen :D onneksi kicksissäki myydään näitä lakkoja! :)

  Kun värilakkaa pitää laittaa kaksi kerrosta ni pitääkö niiden kerrosten välissä antaa sen lakan kuivua? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa hienoa, että Kicksissäkin myydään näitä! Minkä värin ostit? :)

   Kerrosten välissä kannattaa antaa kuivua siten, että lakkaat kaikkiin kynsiin ensin yhden kerroksen ja sitten siirryt heti lakkaamaan toista kerrosta ensimmäisestä kynnestä alkaen, niin siinä on ihan riittävä kuivumisaika :) Tuo lakka kuivuu sen verran nopeasti, että mitään ekstrakuivumisaikaa ei tartte. Noin lakkasin itsekkin omat kynteni.

   Poista
  2. Ostin itselleni tuon classy nude lakan :) pitää varmaan tänään testata ;D
   Kiitos vastauksestasi :)

   Poista
  3. Hyviä testailuhetkiä! Ja eipä kestä :)

   Poista
 8. Mä testailin tätä päälilakkaa tavislakan päälle! Toimii, mutta samalla testasin myös leimojen päälle, ei toimi! :D Eli leimat levisivät, mutta lakkaukselle jätti ihanan kiillon, uskon, että pysyy siinäkin hyvänä melko pitkään! =) Decalien päälle en oo vielä testannut, mutta aion testata tulevia kesäreissuja ajatellen. Mulla ois toi turkoosi odottamassa, mutta en osaa oikein yksivärisellä lakkauksella olla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin toimii normilakan päälle. Leimojen päälle en oo vielä kokeillut, mutta harmi jos ne leviää. Voithan sä laittaa sen turkoosin kaveriksi jotain muutakin lakkaa tai koristeluja, niin ei tarvi yksivärisellä olla :)

   Poista
 9. Sain tänään Livbox paketissa näitä, ruskean lakan ja tuon top coatin. Ruskeaa ei tuossa kuvassasi näy, joten onkohan ihan uusi väri. No, en ruskeaa yleensä käytä, mutta pakko se on testata näitä. Kiva kunnosti kirjoittanut jutun näistä. Itselläni on uv-valo ka geelilakkoja, mutta ne on niin työläitä etten ole enää käyttänyt pariin vuoteen. Juuri meinasin varata ajan geelikynsien laittoon, mutta taidankin testata ensin tämän. Kiva jos toimii tavislakankin päällä kun niitä otan paremman värisiä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.