Have A Killer Day with a Splash Of Grenadine

Ensikohtaaminen Cadillacqueriin tapahtui Mi Nails -kynsistudiossa, joka on äskettäin avattu Turkuun ja pääsin piipahtamaan siellä kesälomal...

Ensikohtaaminen Cadillacqueriin tapahtui Mi Nails -kynsistudiossa, joka on äskettäin avattu Turkuun ja pääsin piipahtamaan siellä kesälomalla. Myymälän tuotteita voi onneksi ostaa myös minails.fi-verkkokaupasta, joten muutkin kuin turkulaiset saavat shoppailla siellä :)

Harmi, kun Tampereelta on jonkin verran matkaa, mutta oli kyllä kiva käydä paikan päällä ihastelemassa lakkoja! Palvelu oli tosi ystävällistä ja siinä jutustellessa kävi ilmi, että myyjä tiesi bloginikin, jee! :) Sainkin sitten Mi Nailsiltä muutaman ihanuuden lahjoituksena blogille <3 (Kuva löytyy tämän postauksen lopusta.) Joukossa oli Cadillacquer Have A Killer Day, johon iskin silmäni samantien, kun näin Cadillacquerin lakkahyllyn.




Cadillacquer on sveitsiläinen indielakkamerkki eli kaikki lakat on valmistettu käsin. Lakkojen nimet on Cadillacquerin tekijän lemppari elokuvista, lauluista, peleistä ja tv-sarjoista. Have A Killer Day kuuluu Dexter-kokoelmaan, ja suurena Dexter fanina oon tietysti aika innoissani tuosta nimestä :D




Have A Killer Day on vaaleanharmaa jelly, jossa on kahden kokoisia neonpinkkejä neliöitä, persikan värisiä hexglittereitä, pieniä tummanvioletteja hexglittereitä sekä sinistä shimmeriä. Kertakaikkiaan upea lakka, jollaiseen en ole koskaan ennen törmännyt! <3 Pelkäsin vähän, että glittereitä joutuu kalastelemaan, mutta eipä joudu. Lakka levittyy tosi nätisti ja glittereitä tulee runsaasti jo yhdellä kerroksella. Kaksi kerrosta riitti mulla peittävään tulokseen, mahtista!

Päällyslakkaa laitoin pari kerrosta, jotta pinta olisi tasainen, mutta yhdelläkin pärjää halutessaan. Glitterit eivät kuitenkaan jääneet töröttämään mitenkään, vaan tämä lakka vaan on niitä päällyslakkasyöppöjä :)





Tein skittlette-kynnet, joihin käytin Have A Killer Dayn lisäksi Essien Splash Of Grenadinea. Mielettömän ihanan värinen crelly, sävyltään pinkin ja violetin välimaastossa. Levittyi tosi hyvin ja kynsillä on 2 kerrosta, mikä riitti peittämään. Kyseessä on suomisudillinen yksilö, jonka ostin Anttilasta. 




Nimettömän lakkasin ensin GinaTricoon valkoisella cremellä ja sen kuivuttua teippailin suorien kynsivinyylien avulla neliön mallisia alueita, jotka lakkasin ensin Have A Killer Dayllä ja Splash Of Grenadinella. Niiden kuivuttua tein pari neliötä vielä Color Clubin Kapow! lakalla, ja asettelin neliöt osittain alla olevien päälle. Inspiraatio tähän tuli Cadillacquerin lakasta tietty :)






Näitä käytin:
  • Cadillacquer - Have A Killer Day | Mi Nails, saatu
  • Essie - Splash Of Grenadine | Anttila
  • Color Club - Kapow! | Head2Toe Beauty
  • GinaTricot - White
  • suoria kynsivinyylejä
  • pinsetit

Cadillacquerin lisäksi sain Mi Nailsista mukaani Zoya Ziv -lakan sekä 2 niittikiekkoa. Ziv on ollut jo pitkään hankintalistalla ja nyt vihdoin se on helmerissäni, uiui <3


Miltäs Have A Killer Day vaikuttaa? Entäs oletteko jo käyneet katsastamassa Mi Nailsin liikkeen? Mua jäi kutkuttamaan vielä pari Cadillacquerin lakkaa, joten täytyy ehkä tehdä asialle jotain :D 

Katso myös

22 kommenttia

  1. Todella kaunis lakka jtuo Killer Day! Tuolla oli monta lakkaa, jotka ovat todella kauniita, mutta hinta taitaa hieman tulla esteeksi :/ Kauniit kynnet muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä upea <3 Hintaa on indielakoilla yleensä vähän enemmän, koska ne on käsin tehty toisin kuin tehdaslakat, joita tuotetaan liukuhihnalta miljoonittain. Kannattaa joskus satsata indielakkaan, jos tilanne sallii.
      Ja kiitos :)

      Poista
  2. Koska asun Turussa ja tunnen Mi Nailsin omistajan niin olen ollut paikalla sekä avajaisissa että muutenkin juoksen paikalle heti kun saan tietää kiinnostavista uutuuksista :-)

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo killer-lakka! Makiat kynnet teit taas...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan käsittämättömän ihana, oon ihan hullaantunut siihen :D Kiitos <3

      Poista
  4. En oo käyny paikanpäällä vaan ainoastaan ihastelemassa nettikaupassa :) Voi hyvä luoja taas noita sun kynsiä! AIVAN KERTAKAIKKISEN IHANAT! <3
    Mennäänkö samaa matkaa? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Mara kiitos ihanainen! <3 Ja mennään vaan :D Sun pitää päästä kyllä sinne hipelöimään lakkoja. Tuosta tuliki mieleen, mites se meidän toinen ekskursio..? Vieläkö joku päivä ois suunnitteilla?

      Poista
    2. Juu ilman muuta, siitä olenkin just laittamassa viestiä tulemaan

      Poista
  5. Nettikauppassa olen käynyt ihastelemassa, valitettatavasti täältä peräkorvesta on himpan turhan pitkä matka lähteä paikan päälle. ja Cadillacquer on <3 Nyt vaan herää kysymys et miks en oo tätä kyseistä yksilöä ostanu. Pitänee korjata asianlaita. Kauniit kynnet olet taiteillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onneksi on se nettikauppa tosiaan, niin pääsee muutkin kun Turkkusessa asuvat nauttiin ihanista lakoista :) Ja korjaappa tuo asia samantien :D
      Kiitos <3

      Poista
  6. Kiva lakkaus, tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Suvinen, kiva että tykkäät! :)

      Poista
  7. Ihanat kynnet! Onpas erikoinen, mutta niin kaunis lakka tuo Have a Killer Day, wow! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon Janna! Ja niinpä! Se on niin uniikki ja upea lakka, että tekis mieli lakata sillä jo uudestaan <3

      Poista
  8. Makeita lakkoja!
    Pitänee itsekin käydä tutustumassa siellä nettisivuilla.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ookkin! Ja käy ihmeessä tutustumassa, siellä on kaikkea kivaa :)

      Poista
  9. Hienot kynnet ja ihania lakkoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti eekku :) Ja on kyllä ihania lakkoja <3

      Poista
  10. Mä tykästyin noihin niittikiekkoihin. Täytyykin ehkä tutustua tohon nettikauppaan paremmin. Kiva, että jaksavat yrittää vaikka esim. Adenina lopetti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noihin mäkin iskin silmäni :) Kannattaa ehottomasti käydä tsekkaamassa valikoimaa. Ja joo on tosiaan kiva, että Suomeen tulee nettikauppoja. Etenkin kun noita indie-merkkejä myydään, koska ulkomailta niitä voi olla hankala tilata.

      Poista
  11. Oi tuo lakka on kaunis ja mahtava yhdistelmä maniin ^_^ Harmi kun Mi Nailssille on pitkä matka hipeltämään lakkoja, jos vaikka ensi kesänä Muumireissulla :3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.