Sugar Rush

Tänään pääosaa esittää pirteä ja värikäs indielakka Dollish Polish Sugar Rush . Jos joskus tuntuu, että elämä potkii päähän, niin suosittele...

Tänään pääosaa esittää pirteä ja värikäs indielakka Dollish Polish Sugar Rush. Jos joskus tuntuu, että elämä potkii päähän, niin suosittelen lakkaamaan tällä kynnet. Johan alkaa elämä hymyileen :) Ja ihan oikeasti, kun Sugar Rush oli mun kynsillä, niin jotenkin se vaan piristi kummasti <3







Sugar Rush sisältää hulluna erilaisia ja eri värisiä mattaglittereitä sekä hippusen pientä sinertävää shimmeriä. Joukosta löytyy pyöreitä, neliöitä, hexejä ja tikkuglittereitä. Kuka jaksaa laskea, montako erilaista glitteriä tuolla oikeasti on? :D

Lakkaa oli helppo levittää, vaikkakin kirkasta pohjaa tulee siveltimeen suht reilusti. Itse tein niin, että lakkasin ensin Gina Tricotin valkoista pohjalle (huom. nyt kirjoitin "Tricotin" enkä "Tricoon" :D) ja sitten yhden kerroksen Sugar Rushia, ja sen päälle valikoin vielä muutamia glittereitä siveltimen avulla. Halusin saada etenkin keltaisia, jotta glitterit sopisivat keltaisten kynsien kanssa yhteen.





Gina Tricot Lemon pääsi kynsille ekaa kertaa ja ai että se on ihanan raikkaan ja sitruunaisen värinen. Sävy on pullokuvassa lähempänä todellista väriä ja se taittaa hieman vihreään enemmän kuin punaiseen. Kynsillä lakka näyttää hieman liian kirkkaalta, mutta kirkas se silti on esim. verrattuna China Glazen Lemon Fizziin. OPI I Just Can't Cope-acabana on lähes oranssi tähän verrattuna :) Peittävyydessä olisi ollut kuitenkin parantamisen varaa, sillä jouduin laittamaan 3 kerrosta. Mutta sallittakoon se nyt, koska lakka on niin ihanan värinen.




Näitä käytin:




Oikeaan käteen laitoin Sugar Rushia vain etusormeen. Ensimmäinen kerta kun teen näin, hih!


Sellaiset kynnet tällä kertaa. Eipä muuta kuin oikein kivaa päivän jatkoa kaikille ja huomenna onkin jo perjantai! Tää menee katsastamaan Tampereen Chilifestarit ja polttamaan suunsa :P

Katso myös

29 kommenttia

  1. Tuo Dolish Polishin lakka on todella kaunis, mutta vielä enemmän pidän tuosta keltaisesta! Todella kauniit ja onnistuneet kynnet jälleen kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lemmi! :) Ja GT Lemon on tosi ihana myös, niin raikas ja pirteä <3

      Poista
  2. Onpas hauska lakka, ei ihme jos noin värikäs glitterpläjäys piristää. (Mutta pssst, oikea muoto on "Tricot'n" ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se kyllä piristi kivasti :) Damn, ei mennyt vieläkään ihan kielioppisääntöjen mukaan :DD Jospa jatkossa puhuisi vain GT:stä (jonka voi tietty sekoittaa siihen hyvään juomaankin ;)

      Poista
  3. On kyllä ihanan piristävä lakka! Myös tuo keltainen, niin pirtsakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat on ihanan pirtsakoita todellakin :)

      Poista
  4. herkulliset kynnet :)

    VastaaPoista
  5. Oi, onpa täydellisen keltainen tuo GT Lemon! Ostaisin heti, jos sijaitsisi samassa kaupungissa... Ja muutenkin, sievä ja pirteä yhdistelmä väriä ja glitteriä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ginan lakkojahan saa netistäkin tilattua, en tosin tiedä onko Lemonia enää valikoimassa. Kiva, jos tykkäät tuosta yhdistelmästä :)

      Poista
  6. Näyttääpäs ihanalle tuo Lemon sinunkin kynsilläsi! ^.^

    VastaaPoista
  7. Hyvää viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitti! Tulee vähän myöhässä tämä vastaus, mutta hyvää sunnuntaita! :D

      Poista
  8. Ompas herkullisen näköiset kynnet :)

    VastaaPoista
  9. Ompas pirteän väriset kynnet. :)

    VastaaPoista
  10. Ihana lakka ja pirteät kynnet. :)

    VastaaPoista
  11. Hauskat! Ihanan pirtsakat! :)

    VastaaPoista
  12. Mielettömän kivat! Täytyypä kipittää Ginaan katsomaan josko meilläkin olisi Lemoneita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Kaisuli! Toivottavasti et kipitä sinne sitten turhaan :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.