Suudelma auringonlaskussa

Vielä en ole valmis syksyyn ja senpä takia teinkin oikein kesäiset auringonlaskukynnet neonlakoilla. Helle ja aurinko ovat toisaalta alkanee...

Vielä en ole valmis syksyyn ja senpä takia teinkin oikein kesäiset auringonlaskukynnet neonlakoilla. Helle ja aurinko ovat toisaalta alkaneet jo vähän ärsyttämään, kaipaisin kunnon sadepäiviä välillä. Mutta ihan syksysyksyä en vielä haluaisi, tai ainakaan sitä kylmyyttä. Tässä postauksessa ei ole pilkahdustakaan syksystä, joten hypätäänpäs trooppiselle rannalle auringonlaskun aikaan.




Selailin vähän internettiä ja törmäsin Sunset kiss -kuvaan, jossa mies ja merenneito pusuttelevat :) Aivan ihana kuva, ja oli pakko saada se myös kynsille. Maalasin pariskunnan ja palmun mustalla akryylivärilla ja ohuella siveltimellä. Huomasin vasta laitettuani kuvat koneelle, että mustaa väriä olisi voinut laittaa enemmän joihinkin kohtiin, mutta livenä tuota ei juurikaan huomannut. Ehkä se ei oo aina niin justiinsa :)






NailsAvesta tilaamani Orly Baked-kokoelman lakat - Tropical Pop, Ablaze ja Neon Heat - sopivat auringonlaskun väreihin täydellisesti, joten luonnollisesti käytin kyseistä trioa liukuvärin tekemiseen. Lakkasin pohjalle Gina Tricoon valkoista 2 kerrosta ja tein meikkisienellä liukuvärin.


Tropical Pop - Ablaze - Neon Heat


Tropical Pop on kolmikosta vaalein, se on vaaleanoranssi neonlakka, joka taittaa voimakkaasti keltaiseen. Ablaze on neonoranssi/koralli, jossa on kaunista kultaista shimmeriä. Neon Heat onkin tullut jo esiteltyä blogissa aiemmin, mutta se on siis sinertävään taittava neonpinkki. Lakat ovat vielä upeampia luonnossa, kuvista ei välity täysin niiden todellinen kirkkaus.


Tropical Pop

Ablaze


Peukalon, etusormen ja pikkurillin kynnet lakkasin Ablazella, joka vaati 3 kerrosta peittääkseen ainakin mun kynnet. Voi olla, että olisi pitänyt sekoitella pulloa enemmän, jotta 2 kerrosta olisi riittänyt, ehkä. Mutta aivan ihana lakka ja kultainen shimmer erottuu kynnellä kauniisti. Näistä kuvista sitä ei niin näe, koska kuvat on otettu päivänvalolamppujen alla. Auringossa lakka kimaltelee enemmän.

Töpöttelin sienellä kynsien juuriin vielä Zoya Ziv ja Deborah Lippmann Boom Boom Pow lakkoja, mutta olisi ehkä ollut parempi jättää ne pois, koska ne eivät sopineet kokonaisuuten mun mielestä niin hyvin. Ziv on kyllä ihan mieletön lakka, ja se ansaitsee päästä kynsille ihan yksinäänkin. Jossain tulevassa lakkauksessa se siis varmasti tulee vielä näkymään :)


Neon Heat



Näitä käytin:
  • Orly - Neon Heat
  • Orly - Ablaze
  • Orly - Tropical Pop
  • Zoya - Ziv | Mi Nails, saatu
  • Deborah Lippmann - Boom Boom Pow | Love It, saatu
  • Gina Tricot - White
  • Oumaxi akryyliväri - musta
  • Ohut koristelusivellin
  • Meikkisieni liukuvärjäykseen
  • + alus- ja päällyslakka




Mitäs tykkäsitte kynsistä? Oliko liian kesäiset vai vieläkö jaksatte katsella kesäkynsiä? :) Syksyn lakkakokoelmat tekevät tuloaan ja pikkuhiljaa varmaan alkaa näkymään syksyisempiä lakkauksia, mutta itse en ole ihan vielä siihen valmis, vaikka syksyisiä lakkoja onkin tullut jo tilattua useampiakin :) Niistä sitten lisää kunhan ne löytävät tänne asti.


Katso myös

37 kommenttia

  1. Todella upeat kynnet! Nämä ovat juuri ihanat, vaikka rupeaakin kesä olemaan pikkuhiljaa ohi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lemmi :) Pikkuhiljaa joo, muttei ihan vielä :)

      Poista
  2. Ihanan herkulliset värit ja mahtavat nail artit! *kateellinen* :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! :) Nuo lakat on todellakin herkullisen värisiä, nam :P

      Poista
  3. Kävin jo instassa kehumassa, mutta en malta olla sanomatta täälläkin, että noi käsinmaalaukset on NIIIN upeat! Ihan kuin pienet taulut kynsillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dollie! Olipa kiva, että tulit tännekin kommentoimaan :) Ja olipa ihanasti sanottu tuo, että ihan kuin pienet taulut kynsillä <3

      Poista
  4. Upea lakkaus! Niin hienosti maalattu nuo hahmot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Suvinen, ihana kuulla, että maalaukset saa näin arvostusta!

      Poista
  5. Todella kauniit kynnet ja upeat maalaukset! :) Kivoja lakkoja myös!

    VastaaPoista
  6. Upeat kynnet! Kyllä kesäisiä lakkauksia voi vielä tehdä, ulkona on +26C ja syksy vielä kaukana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi! Hih, no hyvä, että syksy on vielä kaukana :)

      Poista
  7. Mää henkäisin ihastuksesta ku näin ekan kuvan. Niin upeat lakkaukset! <3

    VastaaPoista
  8. Aivan mielettömät :D! Mistä oot muuten ostanu tuon kortistelusiveltimen?? Olen taas pienen ikuisuuden metsästänyt noin ohutta ja tarkkaa sivellintä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon veera! Apua en muista, oliskohan ebaystä se sivellin, se kuuluu sellaiseen 10 tai 15 siveltimen settiin. Mutta oon trimmannut sitä itse vähän eli saksilla vaan leikannut osan karvoista pois, siten saa just niin ohuen siveltimen kuin haluaa :) Kokeileppas sinäkin.

      Poista
  9. wauu! tosi ihanat kynnet :O ♥

    VastaaPoista
  10. pakko sanoa, pistää silmään kun kirjotat "Gina Tricoon" vaikka sen pitäisi olla "Gina Tricotin" :D
    kuitenkin, aivan upeat kynnet <3_<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo niin kirjoitan :D Jotenkin se "Tricotin" kuulostaa hassulta, vaikka se onkin oikea tapa. Koitan jatkossa muistaa kirjoittaa oikein :) Ja kiitos paljon <3

      Poista
  11. TÄYDELLINEN. Ois ehkä pitäny tilata toi pinkkikin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kissis! Ja vielähän sen pinkinkin voi tilata :)

      Poista
  12. Vaaaaauu! Upeat kynnet. <3

    VastaaPoista
  13. Todella kauniit kynnet! <3 Sä olet kyllä niin taitava käsinmaalauksessa! :) Noilla väreillä tehty liukuvärjäys näyttää niin herkulliselta, täytyy itsekin kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Janna <3 Mulla on onneksi suht vakaat kädet, niin onnistuu tuollaiset maalailut :) Ja joo nuo värit sopi ihan täydellisesti toisiinsa tuohon liukuvärjäykseen, kokeile ihmeessä sinäkin! :)

      Poista
  14. Mä kattelen ihan mielelläni vielä kesälakkauksiakin, tämänkaltaisia nyt ainakin. Tosi kivat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että kesäiset lakkaukset kelpaa vielä :) Kiitti paljon E-S :)

      Poista
  15. Nää on niin upeet! :)

    VastaaPoista
  16. Fanitan sua ihan hirmusti <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.