Kynsilakkajoulukalenteri 2014 ja eka luukku

Hyvää joulukuuta! Tänään sai vihdoin avata joulukalenterin ensimmäisen luukun ja odotus olikin jo kova :) Hankin tänäkin vuonna Ciaten kynsi...

Hyvää joulukuuta! Tänään sai vihdoin avata joulukalenterin ensimmäisen luukun ja odotus olikin jo kova :) Hankin tänäkin vuonna Ciaten kynsilakkajoulukalenterin, joka on nimeltään Mini Mani Manor ♥ Tilasin sen asos.comista ja hinta kyllä kirpaisi, mutta pakko se oli saada, ei auttanut itku markkinoilla.

Nukkekotimainen kartano sai oman paikkansa ruokapöydältä, josta voin ihastella sitä jatkuvasti. Kalenterin lakat ovat minikokoisia, kuten aiemmassakin kalenterissa. Jouluaaton luukusta taitaa kuitenkin löytyä täysikokoinen Ciate. En tiedä yhtään millaisia lakkoja on tulossa, vaikka kalenterin takaa ne olisi kyllä voinut katsoa. Mutta en katso!

Aamulla aukesi ensimmäinen luukku, josta paljastui Ciate Headliner. Lakka on kaunis tumma turkoosi creme, joka taittaa enemmän siniseen kuin vihreään. Ei löytynyt dupea mun kokoelmista.


1. luukun lausahdus: "Happy girls are the prettiest."


Tänä vuonna en valitettavasti pysty tekemään postauksia joka päivä, mutta teen varmaan jotain koostepostauksia luukuista löytyneistä lakoista. Onko teillä kyseinen lakkakalenteri hankittuna vaiko perinteinen suklainen vai kenties joku ihan muu? :)

Katso myös

8 kommenttia

 1. Mulla on ciate jo toista vuotta, toivottavasti on yhtä ihana tänäkin vuonna!:) minä kurkkasin lakkoja takaa, mutta onneksi ne tulee kalenterissa erijärjestyksessä, niin jokainen päivä on silti yllätys;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sullakin on se! :) Aaa ne tulee eri järjestyksessä, sittenhän se onkin tosiaan aina yllätys :)

   Poista
 2. Tää kalenteri on kyllä kiva kans. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kalenteri. Itselläni on tuoksukynttiläkalenteri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, sellaisesta en ookkaan koskaan kuullut! :)

   Poista
 4. Itselleni olisin halunnut tosi paljon tilata tuon, kun näin sen muistaakseni Kylie Jennerillä instagramissa, mutta valitettavasti rahat ehtivät jo mennä sugarpillin tilaukseen... =/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.