F.U.N Lacquer Starry Night Of The Summer

En voi melkein uskoa, että viime postauksesta on jo kuukausi. Tässä on ollut vähän kaikenlaista, kertoilen lisää postauksen lopussa, jos jot...

En voi melkein uskoa, että viime postauksesta on jo kuukausi. Tässä on ollut vähän kaikenlaista, kertoilen lisää postauksen lopussa, jos jotakuta kiinnostaa. Mutta siirrytään nyt postauksen tähteen - hän on nimeltään F.U.N Lacquer Starry Night Of The Summer.



Starry Night Of The Summer kuuluu F.U.N Lacquerin Summer 2014 -kokoelmaan. Lakka on jotain tämän maailman ulkopuolelta, niin uskomattoman upea, ettei voi kuin häikäistyä sen kauneudesta. Starry Night Of The Summer on nimensä mukaisesti ihan kuin yötaivas, mutta myöskin galaximainen miljoonine kimmaltavine tähtineen. Sävyltään lakka on tumma indigonsininen ja siinä on voimakas lineaarinen holoefekti.



Kyseessä on OCW eli One Coat Wonder ja suomeksi siis yhden kerroksen ihme. Lakka peittää 1 kerroksella ja kynsilläni näette todellakin vain yhden kerroksen. Se myös levittyy kuin unelma. Mitään negatiivista en lakasta keksi, vaan voisin luetella tähän kaikki ylistyssanat mitä on olemassa.

Kynsillä näkyvät kultaiset minikolmioniitit on ebaysta. Tykkään kun ne on tosi pieniä ja siroja.



Kaikki kuvat on otettu tavallisen lampun valossa sisällä. En voi kuin kuvitella, miten galaxit räjähtää, kun lakka pääsee auringonpaisteeseen.



Ostin CesarsShopista kolme F.U.N Lacquerin lakkaa (Anna, 24 Karat Diamond ja Million Dollar Dream) ja sain tämän yksilön testattavaksi. Starry Night Of The Summer on valitettavasti tällä hetkellä loppu varastosta, mutta useita muita lakkoja on vielä saatavilla.

Pahoittelen suuresti, etten ole postaillut pitkään aikaan. Toisaalta, en tiedä onko kukaan edes huomannut asiaa. Tulin jälleen kerran kipeäksi helmikuussa, nyt oli tavallista flunssaa ja kova yskä, joka ei ole vieläkään mennyt ohi. 4 viikkoa se on jo kestänyt. Sairastelu vei kuitenkin voimat, enkä jaksanut kirjoitella postauksia tai ottaa kynsistä kuvia. Meinasi vähän alkaa masentamaankin tämä jatkuva sairastelu, jonka syy on edelleen auki lukuisista lääkärissä ja labroissa käynneistä huolimatta. No tämän lisäksi töissä on ollut tosi kiirettä viime aikoina ja olen tehnyt töitä viikonloppuisinkin. Energiaa ei ole sitten ollut oikein muuhun. Ei tämän ihmeellisempää nyt onneksi, mutta jotenkin bloggailu ja kynsienlakkausintokin hävisi samalla. Kynsiä olen lakannut ehkä 2 kertaa ja samoilla lakoilla ollut yli viikon kerrallaan. Tätä olen myös jonkin verran ressannut ja harmitellut, koska en halua missään nimessä lopettaa bloggaamista tai ylipäätään kynsiharrastusta. Nyt oli vain pakko pitää taukoa. Toivottavasti kevät tuo tullessaan lisää energiaa ja intoa.

Sigi

Katso myös

39 kommenttia

  1. Mä huomioin just eilen että täällä on ollut pitkään hiljaista mutta kiva kun ei enää! Nätti lakka tämä F.U.N. :)

    Sairastaminen aina verottaa voimia. Mullakin oli alkuvuodesta ihmeellisen sinnikäs flunssa, josta jälkiköhä ja kurkkukipu kesti useamman viikon. Toivottavasti saat taudin karistettua ja kevättä rintaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinhän se verottaa. Harmi, että säkin oot sairastellut. Tätä sitkeetä yskää on tosi paljon liikkeellä kyllä. Eiköhän se siitä karise juu, kiitos! :)

      Poista
  2. Mäkin kävin just eilen kurkkimassa milloin sulta on tullut viimeksi postaus, että onko mun blogger taas itsekseen heivannut blogeja lukulistalta pois. Tuo on kyllä ihan mieletön lakka, siis vau!
    Tuo on tosi kurjaa jos ei pääse parantumaan ollenkaan, vaan sairaus jatkuu ja jatkuu vaan. :( Tsemppiä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin ihan vau-lakka! Kiva kuulla, että et oo unohtanut mua :) Jep, välillä tuntuu että ei tervettä päivää nää, kun aina vaan sairastelee. Siinä koetellaan kyllä fyysisen kunnon lisäksi henkistä jaksamista. Kiitos kovasti tsempeistä <3

      Poista
  3. Tsemppiä ja paranemia, sairastelu on tosi kurjaa :( toivottavasti ei ole mitään vakavaa. Aivan upea lakka, sellainen galaksimainen ja upea vaan! Ei näitä voi kyllin ylistää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon, mäkin todella toivon ettei ole mitään vakavaa! Eikös olekin upea lakka, ja juurikin galaksimainen, ihan hullun ihana ja livenä vielä ihanampi :) Kyllä FUN osaa.

      Poista
  4. Voiei! Mulla oli alkuvuodesta kauhea sairastelu kierre ja tuntu ettei se lopu koskaan. Nyt rupeaa kumminkin jo elämä voittamaan, joten uskon että sullakin jossain vaiheessa. <3
    Kynnet on upeat ja tuo lakka ahh. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, sullakin ollut sairastelua :( Tosi hyvä, että elämä alkaa voittamaan! <3 Toivotaan tosiaan että mullakin, on tää jo parempaan mennyt onneksi. Kiitos Fani <3

      Poista
  5. Pikaista paranemista! :)
    Nää lakat on käsittämättömän upeita!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! :) Juu ei näitä lakkoja voi käsittää millään järjellä oikein :D

      Poista
  6. Ujuii, aivat ihana lakka! <3 Mutta paranemisia sinne!

    VastaaPoista
  7. Voi harmi, että olet ollut kipeänä ja vielä noinkin pitkään :( Olen käynyt täällä pari kertaa ihmettelemässä, että olenko tosiaan missannut postauksesi vai eikö sinusta vain ole kuulunut. Hienoa, että nyt kuitenkin ilmoittelit itsestäsi!

    Lakka muuten on todellakin julmetun kaunis (kääk, pitäisikö tämäkin nyt vielä ostaa? rahaparkani...) ja tuollainen yksinkertainen koristelu on enemmän kuin eduksi sille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että oot käynyt kurkkimassa täällä blogissa. Pahoittelut tosiaan, etten ole jaksanut postailla, mutta jospa se taas tästä!

      Kyllä mä luulen, että tähän lakkaan kannattaa satsata, on sen verran upea ilmestys ja vielä peittää 1 kerroksella, ei tuosta paljon paremmaksi pääse. Kiitos paljon :)

      Poista
  8. On kyllä kaunis lakka <3 Voimia ja paranemisia ruudun toiselle puolelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kyllä tässä jo paljon parempi mieli on, kun sain tämän postauksen ulos ja kun on tullut näin kivoja kommentteja <3

      Poista
  9. Ihan uskomattoman upea lakkaus. <3

    VastaaPoista
  10. Tää on vaan niin ihana lakka! <3 Omani kököttää Fanin hyllyssä mutta pitäis vaa saada aikaiseksi lähteä sinnekin asti :D
    Mullakin oli joku sitkeä tauti tai useita flunssia putkeen 2kk joten I feel you... nyt makaan angiinassa tietty -.- toivottavasti sullakin ois tää kiertävä sitkee flunssa eikä muuta taustalla, paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kipin kapin hakemaan se Fanilta! :) Voi ei, 2kk putkeen on tosi pitkä aika, ikävä kuulla :( Hirmuisesti paranemisia sullekin ja lepäile paljon <3

      Poista
  11. Tää lakka on kyllä aivan mielettömän kaunis! ♥

    Toivottavasti paranet pian ja saat taas postausinnon takaisin, täällä ainakin yksi uskollinen lukija! ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se vaan kaunis kyllä, ei voi muuta sanoa.

      Voi kun ihana kuulla Katri <3 Joskus kun tuntuu, että kaipaisikohan kukaan, jos ei postailisi. Ne on niitä huonoja hetkiä kun on mieli maassa. Mutta en ole lopettamassa ja uskon, että se intokin palaa kyllä pian taas, kunhan saan itseni kuntoon muuten.

      Poista
  12. Nyt alkaa täälläkin indiehammasta kolottaa kun tämmösiä pommeja tulee! Parantumista ja jaksamista sinulle, toivottavasti joskus jaksat taas palailla blogin pariin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, jos indiehammasta kolottaa niin sillehän pitää tehdä jotain eikös? :D
      Ja kiitos kovasti, kyllä tämä varmasti tästä alkaa pian helpottamaan, en suostu muuhun :)

      Poista
  13. Oon ihmetelly sun häviämistä! Tosin sulla on välillä parin viikon postaustaukoja, joten aatellu, että oot kipeenä tai jotain. Mutta ihana ku oot takasin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla <3 Ja juu totta, että välillä on tullut harvemmin postailtua, nekin on yleensä tosin johtuneet sairastelusta. Voi kunpa vaan voisi olla terve tai että ainakin löytyisi syy tälle. Toivottavasti sä oot pysynyt terveenä!

      Poista
  14. whoah tuota lakkaa! Voimia sairastelukierteeseen, toivottavasti helpottaa pian! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emma <3 Nyt on alkanut jo helpottamaan, vaikka vähän vaihtelevaa olotilaa onkin ollut. Vielä kun saisi postauksen kirjoitettua ja päästyä takaisin blogin pariin.

      Poista
  15. Yks mun lemppari lakoista ja niin upea laatu! Kaivattu on, paröanemisia sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todellakin upea laatu, tästä tuli yks munkin lemppareista. Kiva kuulla, kiitos paljon <3 :)

      Poista
  16. No wow, miten hieno lakka! :)
    Tsempit täältäkin sairastelun kanssa, toivottavasti asiat selviää :) *hali*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin hieno :) Kiitos Sannu <3 Toivotaan tosiaan että tämä vielä selviää.

      Poista
  17. Täällä ollaan ja odotellaan uusia päivityksiä - toivottavasti voit jo paremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! :) Olo on ainakin nyt parempi, koitan saada postailemisen taas käyntiin, vähän vaikeaa näin pitkän tauon jälkeen mutta jospa se siitä.

      Poista
  18. Ah, mikä u-p-e-u-s! <3
    Aika monella, itseni mukaan lukien, on ollut pientä hiljaisuutta blogin puolella. Mutta itse ainakin ymmärrän ja toivoisin muidenkin ymmärtävän, että aina ei aika tai jaksaminen riitä kaikkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin upea <3 Ja aivan niin, aina ei aika tai jaksaminen riitä ja silloin täytyy mennä sen mukaan. Uskoisin, että suurin osa tämän ymmärtääkin :)

      Poista
  19. Ihana lakka, oikea upeuksien upeus! Harmi vaan että näköjään lopetettu ja jokainen mennyt. Enkä ehtinyt omaani hankkia :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se upea, tosi harmi että on tosiaan lopetettu! Kannattaa selailla vielä ulkomaisia nettikauppoja, josko sitä löytyisi jostain. Näitten limited edition lakkojen kanssa saa olla kyllä nopea, jos haluaa sellaisia hankkia. Itsellänikin on muutama jäänyt kaivertamaan, kun en ajoissa ostanut.

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.