Jord Frankie Wood Watch rannekello + arvonta

Heippa pitkästä aikaa, täällä ollaan yhä, vaikka bloggaaminen onkin jäänyt tauolle. Taloprojektimme on vienyt musta kaikki mehut, tekemistä ...

Heippa pitkästä aikaa, täällä ollaan yhä, vaikka bloggaaminen onkin jäänyt tauolle. Taloprojektimme on vienyt musta kaikki mehut, tekemistä on paljon enemmän kuin olin ikinä osannut kuvitellakaan ja ressiä on pukannut niin, että yöunet ovat olleet koetuksella. Kaikesta huolimatta talon rakentaminen edistyy ja onhan se ihan mahtavaa, että keväällä on muutto edessä. Toivottavasti vaan kaikki sujuisi hyvin, eikä vastoinkäymisiä tulisi paljon. Mutta se siitä, nyt muihin aiheisiin.

Muistatteko vielä sen ihanan puisen rannekellon viime vuodelta? Nyt JORD on tehnyt uuden malliston, josta sain valita yhden esiteltäväksi. Iskin silmäni Frankie Zebrawood & Champagne rannekelloon, jossa on tummempaa puuta ja aivan ihana suuri samppanjan sävyinen kellotaulu sekä kultaisia yksityiskohtia.

Kannattaa kurkata postauksen loppuun, sillä arvontaa olisi luvassa. Voittajan lisäksi kaikki muutkin saavat alekoodin.

You can find translation in English from the end of this post.
JORD kellot ovat 100% aitoa, käsittelemätöntä puuta ja ne on käsintehty. Eri puulajien ansiosta eri mallien värit vaihtelevat hyvinkin paljon mustasta punertavaan ja tummanruskeasta vaaleaan. Parasta näissä kelloissa on niiden uskomaton keveys - ne ovat niin kevyitä, että itse tuskin huomaan pitäväni rannekelloa!
Lakkasin kynnet inspiroituneena kellosta ja tämän syksyn sävyistä. Tuo ihanaakin ihanampi syvän vihreä lakka on OPI Stay Off The Lawn!!, joka kuuluu uuteen Washington DC -syyskokoelmaan. Vihreä sävy on lähes identtinen Tikkurilan Vuoden 2016 väriin nimeltä Vuono (M44). Aksenttikynnellä on rusehtavan kuparinen OPI Warm & Fozzie, joka sopii sävyltään hyvin yhteen kellon puisiin osiin.
Rannekello tulee kauniissa puisessa rasiassa, jossa kelloa voi säilyttää tyylikkäästi. Rasia sopii mainiosti myös lahjaksi.
Tässä vielä vertauksen vuoksi kuva molemmista JORD kelloistani. Kuvasta näkee hyvin, kuinka paljon isompi Frankien kellotaulu on pienempään Fieldcrestiin verrattuna.


- - -

ARVONTA

Arvonnan voittaja saa 100$ lahjakortin ja kaikki muut osallistujat saavat 20$ lahjakortin. Arvontaan voi osallistua 12.11.2016 asti. Lahjakortit ovat voimassa tämän vuoden loppuun.

Osallistu arvontaan tästä >

- - -


JORD has made a new collection, from which I got to choose one for presentation. I hit my eyes on Frankie Zebrawood & Champagne wrist watch with darker wood and absolutely wonderful large champagne-tone dialer and golden details. JORD watches are 100% authentic, untreated wood and they are handmade. The best thing about these watches is their incredible lightness - they are so light that I hardly notice myself wearing a wrist watch! I painted my nails inspired by the watch and autumn shades. That lovely deep green nail polish is OPI Stay Off The Lawn!!. On my accent nail is brownish copper OPI Warm & Fozzie, which fits well with the tone of the wooden parts of the watch.

Giveaway: There will be one $100 gift code winner, and everyone else will receive a $20 gift code at the end of the giveaway which is 11/12/16. All the gift codes are valid through the end of this year. Participate to the giveaway >Wooden Wrist WatchPostaus on tehty yhteistyössä JORD:in kanssa, postaus ei sisällä mainoslinkkejä.
This post was sponsored by JORD Wood Watches

- Sigi -

Katso myös

3 kommenttia

 1. Upea kello ja upeat kynnet! <3 Onko noi kestäneet käytössä hyvin, näkyykö käytön jäljet helposti? Itse en ole koskaan käyttänyt puista kelloa mutta sellainen kiinnostaisi ja olen jo selaillut Jordin sivuja sillä silmällä, jos vaikka joululahjaksi ostaisin itselleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kestäny tosi hyvin, olen jo vuoden verran käyttänyt tuota toista kelloa eikä näy kyllä mitään jälkiä. Oon itsekin yllättynyt miten hyvänä se on pysynyt, ihan kuin uusi yhä vaikka lähes joka päivä ollut ranteessa. Suosittelen lämpimästi siis :)

   Poista
 2. Aww thanks! I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site,

  genuine guard post Keep making such stunning post,

  Pest Control Services in Jaipur:

  Are you troubled with cockroaches, mosquitoes, ants, insects, lizards in the house? These insect-moths not only spoil your beautiful house and furniture but also threaten your health.

  Thanks for sharing.  Pest Control in Jaipur  Regards

  Sameer

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.