I Love Lancôme Hypnôse Mascara

Kaikki varmaan tietävät, kuinka vaikeaa on metsästää sitä täydellistä ripsiväriä... Ripsiväriä joka erottelee ripset kauniisti, tekee niistä...

Kaikki varmaan tietävät, kuinka vaikeaa on metsästää sitä täydellistä ripsiväriä... Ripsiväriä joka erottelee ripset kauniisti, tekee niistä ihanan pitkät, eikä varise poskille. Eräänä päivänä sitten löysin sen - Lancome Hypnose ripsivärin! <3 Se on tähän asti kokeilemistani ripsiväreistä ehdottomasti paras! 


Ainoana miinuspuolena Hypnosella on hinta, joka on noin 34 €. Sokoksen verkkokaupasta saa tuplapakkauksen nyt alehintaan 44,90 €  eli yhdelle ripsarille jää hintaa enää 22,45 € ja toimituskulut ovat vain euron jouluaattoon asti. Täytyy ehkä ostaa vielä yksi pakkaus varastoon :) 


Hypnosen harja on todella hyvä, koska se erottelee ripset hyvin ja tekee niistä oikesti pidemmät kuin monet muut ripsivärit! Jokaisella on tietysti erilaiset ripset ja voi olla, että Hypnose ei toimi kaikilla niin hyvin. Kannattaa kuitenkin kokeilla :) Harja on siro ja pitkä, joten sillä ylettyy hyvin sekä silmän sisä- että ulkonurkkaan. 


Harjan varsi on muotoiltu siten, että sitä on helppo ja miellyttävä käyttää. Ja onhan se niin kauniskin, eikö? :)


Mikä on sinun suosikkiripsiväri? Ja onko sitä täydellistä vielä löytynyt? :)

Katso myös

0 kommenttia

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.