Me, Myself & Konad

Siinä ne ovat, ensimmäiset Konad kuvalaattani ! Ja voisko olla enää ihanamman väriset pakkaukset!!! <3 Pinkkiä sen olla pitää, onneksi Ko...

Siinä ne ovat, ensimmäiset Konad kuvalaattani! Ja voisko olla enää ihanamman väriset pakkaukset!!! <3 Pinkkiä sen olla pitää, onneksi Konad on samaa mieltä :)

Olin jo pidemmän aikaa ihaillut eri blogeissa olleita leimakoristeluja. En ollut kuitenkaan itse ajatellut hankkia leimailuvälineitä, koska olin saanut sellaisen kuvan, että leimailu on hirmu hankalaa puuhaa. Lopulta kuitenkin rohkaistuin ja tilasin ensimmäisen Konad-settini! Ihanassa Charming Nails -blogissa oli kehuttu Cesars Shop -verkkokauppaa, joten päätin kokeilla sitä. Tilaus ja toimitus sujuivatkin todella hyvin ja nopeasti, kiitos siitä!Tilasin näin aluksi neljä eri Konad kuvalaattaa:  M45 M64,  M3,  M19
Taidan kuitenkin piakkoin hamstrata lisää laattoja.. :)


Ensimmäiset räpellykseni saivat tällaista sotkua aikaan :DAloitus tökki hieman, kun en meinannut saada väriä tarttumaan leimasimeen. Kävi mielessä, että onkohan mulla ihan vääränlaiset kynsilakat käytössä. En siis tilannut leimailuun tarkoitettuja lakkoja, vaan käytin omia, tavallisia lakkojani. Noh, piti sitten käydä googlettamassa lisäohjeita.. :)  Leimailu alkoi kuin alkoikin onnistumaan kun nopeutin hieman tahtia! \o/ Lakka ei siis saa olla muutamaa sekuntia kauempaa laatassa koska se kuivuu nopeasti. Leimasinta pitää myös painaa tarpeeksi, jotta lakka irtoaisi laatasta leimasimeen. 

Pienen alkukankeuden jälkeen leimailu onneksi alkoi sujumaan, jeeee! :) Suosittelen kyllä leimailun kokeilua kaikille! Ei kannata pelätä turhaan ja pieni harjoittelu takaa varmasti tuloksia! :) 

Ensimmäiset tuotokset näette seuraavassa viestissä :) Tästä se alkaa... :)

Katso myös

2 kommenttia

  1. Tuo on kyllä aika sotkusta puuhaa, mutta tosi kiva ja helppo tapa saada näyttävät kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä leimauksilla saa helposti koko kämpän sekaisin! Tai ainakin minä :D Mutta on se sen arvoista <3

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.