Inspiration Party

Perjantaina vietettiin Indiedays Inspiration juhlia ravintola Adamsissa ja minäkin pääsin mukaan, kuten jo edellisessä postauksessa vähän ...

Perjantaina vietettiin Indiedays Inspiration juhlia ravintola Adamsissa ja minäkin pääsin mukaan, kuten jo edellisessä postauksessa vähän hehkutinkin :) Meille Inspiration-bloggaajille annettiin kivat nimikyltit, joissa oli oman blogin nimi ja koko juhlakansaa hemmoteltiin ihanilla cocktailpaloilla ja kuohuvilla juomilla :) Ei voi kuin kiittää tästä tilaisuudesta ja toivottavasti jatkossakin saadaan juhlia yhdessä!






Oli hienoa nähdä kuinka paljon bloggaajia oli menossa mukana ja erityisesti oli mahtava tavata Indiedaysin perustaja ja toimitusjohtaja Esa Suurio sekä aina niin iloinen ja ihana päätoimittaja Satu Mäkilä :)




Kuvasaaliini jäi säälittävän pieneksi, mutta onneksi juhlissa oli mukana valokuvaajia, jotka nappasivat myös minusta ja Mr. Z:sta kuvan! :) Juhlissa oli lisäksi valokuvausseinä, josta pitäisi saada myöhemmin lisää kuvia.

Pukukoodi oli "Get inspired" ja sainkin asuihimme inspiraation metalliketjuista, joita kävimme hakemassa Bauhausista :) Tuunasimme yhdessä minun mekkoni ja kenkäni sekä Mr. Z:n kravatin ja "avainketjut".


Mr. & Miss Z  |  Kuva: Jim Bergström, Indiedays


Kaulakoru - JC
Ketjut - Bauhaus
Kauluspaita - Riley, Brothers
Kravatti - Batistini, Dressmann



Pääsin Ida Karimaan haastateltavaksi muiden bloggaajien joukossa ja koko jutun voi käydä lukaisemassa Indiedaysin sivulta: www.indiedays.com/item/toimitus/vau-mita-juhlatyyleja.

Koristelin kynnet tietysti teeman mukaisesti ketjuja käyttäen :) Teen kynsistä, asusteista ja kengistä vielä erillisen postauksen myöhemmin.


Mun kynnet  |  Kuva: Jim Bergström, Indiedays


Käsilaukku niiteillä - Gina Tricot
Isompi sormus - JC
Pienempi sormus - Bijou Brigitte
Rannekoru - Lindex
Kynnet - omat :)



Tämä tältä erää ja iso kiitos vielä Indiedaysille juhlien järjestämisestä! ♥

Mitä piditte asusta ja kynsistä? :)

Katso myös

15 kommenttia

  1. Ihanat nuo kynnet ja teidän tyylit muutenkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannaliininen: Kiitos, kiva kuulla että tykkäät :)

      Poista
  2. Vautsi vau! <3 Oon kade! Ihanat kynnet, puku näyttää mahtavalta ja meno mukavalta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mirva: Kiitos! :) Ei muuta kuin itsekkin kynsiä ja asuja tuunailemaan ketjuilla :)

      Poista
  3. näin sut siel juhlis, sun mekko oli tosihieno ja mätsäsitte yhteen hyvin miehesi kanssa! :) ja nuo kynnet, wooooow miten hienot, mutta mitä muutakaan olisi voinut odottaa?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Daniela: Voi kiitos! :) Mutta hitsiläinen, olisit tullut vaan nykimään hihasta! Olisi ollut kiva jutella :) Mä kun en tuntenut sieltä oikein ketään. Mutta jospa seuraavissa juhlissa sitten :)

      Poista
  4. Ihanat kynnet :) Ja tuo asu todella nätti :)

    VastaaPoista
  5. noi kynnet on sikahienot!

    VastaaPoista
  6. ihan mahtavat nuo kynnet!!


    sannaaas.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sanna: Kiitos, kiva kuulla että tykkäät :)

      Poista
  7. Vau mikä tyyli! Oot kyllä niin taitava nainen. <3 Tätä menoa sulla on pian oma vaatemallistokin kehitteillä <3 (tosin itsehän olen pukeutunut Zigi Ztyle -luomuksiin jo yläasteella ;D).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannele: Oi kiitos <3 Haha, oma vaatemallisto joo :D Onhan niitä biletoppeja ja mekkoja tosiaan tullut tehtyä ;) Olispa muuten hauska, kun olisi kaikki ne tallessa, mutta jostain kumman syystä suurin osa on hukkunut jonnekki matkan varrelle :D

      Poista
  8. Kynnet on älyttömän M-A-H-T-A-V-A-T! WOW. :) Ja asu on ihana! Keksit kyllä tosi kivan teeman asusteellesi ja sait kaikki kivasti rimmaamaan yhteen. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.