UGG vs MOON BOOT

Talvi se tulla jollottaa ja olen tässä jonkin aikaa jo katsellut kenkiä netistä sillä silmällä :) Talvikenkävalikoimissa näkyy paljon UGG j...

Talvi se tulla jollottaa ja olen tässä jonkin aikaa jo katsellut kenkiä netistä sillä silmällä :) Talvikenkävalikoimissa näkyy paljon UGG ja Moon Boot kenkiä ja Uggeja viliseekin jo katukuvassa. En vain osaa sanoa, olisivatko jommat kummat tyyliäni vaiko eivät?? Lämpimiä nuo molemmat varmasti olisivat :)




Footway-verkkokaupan valikoimasta löytyy paljon Uggeja ja Moon Bootseja sekä suuri valikoima muitakin talvikenkiä. Tein pienet kollaasit ja merkitsin kummastakin kenkämallista ne saappaat, jotka ovat suosikkini :)







En ollut tiennytkään, että UGG kenkiä löytyy niinkin montaa eri mallia :o Eikä tuossa kuvassa tietenkään vielä kaikki, vaan muitakin malleja löytyy. Aikamoiset nuo hopeat bling bling uggit :D Omaksi suosikikseni nousivat ruskeat mokkaklassikot :) Voi kuitenkin olla, että pitää vielä totutella ajatukseen, ennen kuin nuo pääsisivät jalkaani :) Ja tiedän, että Uggit varmasti jakavat mielipiteitä, toiset rakastavat niitä yli kaiken, ja toiset eivät laittaisi jalkaansa mistään hinnasta :D 








Moonbootsit ovat olleet aika monta vuotta himotuslistallani, mutten jostain syystä ole uskaltanut niitä ostaa. Jokohan sitä tänä vuonna rohkaistuisi? :D Nuo pinkit Moonbootsit ovat ehdoton suosikkini, ei varmaan tullut kellekään yllätyksenä :D


PS. Kannattaa pysytellä kuulolla, sillä kenkien ystäville on luvassa jotain todella kivaa lähiaikoina ;)


Kumpia käyttäisitte mieluummin, Uggeja vai Moon Bootseja? :) 
Entä mitkäs ovat teidän suosikkinne? Tai löytyykö teiltä jo kenties jommat kummat? :)



Postaus on tehty yhteistyössä Footway.fi:n kanssa.

Katso myös

36 kommenttia

  1. Kommentoisin jo facebookissa, mutta kommaanpas täälläkin. Itelläni on tuommoset perus ruskeat uggit, missä on semmonen villavuori vielä lisänä :) on kyllä aivan ihanat jalassa! Pakko hankkia toisetkin ;)

    VastaaPoista
  2. kyllä mieluummin itse käyttäisin moon bootseja :)

    VastaaPoista
  3. uggit on enemmän sun tyyliä!

    VastaaPoista
  4. Pidän sua sen verran tyylikkäänä ihmisenä että jos noista kahdesta on valinta tehtävä niin Uggit. Nuo kuukengät voisi lähettää kaikki kuuhun :D

    VastaaPoista
  5. Rakastan UGGeja! Ja sitä, että kesän jälkeen ei edelleenkään tarvitse käyttää sukkia kengissä :) harmi vaan, että ne on niin kalliita, en raaskisi Suomesta niitä ostaa. Mulla on silti kolmet kengät ja yhdet aamutossut, kiitos Amerikan matkojen :)
    Hanki ne! Suosittelen :)

    VastaaPoista
  6. Uggit voisin ottaa, jos niitä saisi halvalla :D Mutta mun makuun nuo kuukengät on tosiaan nimensä näköiset :D Ihan liian eksoottiset mulle :D

    VastaaPoista
  7. En ottais kumpiakaan itelleni mistään hinnasta... :D enkä sais edes käyttää, menevät niin linttaan et ovat tämmösen lonkkavikasen painajainen! Uggit on musta ne pienempi paha, mutta tee palvelus ja tarkkaile ettet kävele niitä sisäsyrjältä liiskaks, en toivo nimittäin kenkien takia tullutta elinikästä vikaa kellekkään muulle... :o ps, tykkään kovasti sun blogista <3 :)

    VastaaPoista
  8. http://www.zalando.fi/rieker-fenja-nilkkurit-ruskea-ri111c04e-708.html < tilaa nuo. Tyylikkäät, lämpimät ja jalalle hyväksi muotoillut!

    VastaaPoista
  9. Mä olen niiiiiin monta vuotta jo halunnut itselleni nuo Moon Bootsit, mutta hinta estää. Kunhan pääsen tienesteihin vielä joskus kiinni, vannon pyhästi että ostan sitten noita ihania muhkeita kuukenkiä ihan joka värissä :D UGGeja en voi sietää.

    VastaaPoista
  10. Uggit ottaisin mieluummin mutta on ne nii rumat. :D Ja Moon Bootsitki on super ihanat ja varmasti lämpöset mutta en sitte tiiä onko ne yhtää sen kauniimmat :D

    VastaaPoista
  11. Ugit mielummin ite ottaisin!

    VastaaPoista
  12. Hyi MOON BOOTit on rumia :D UGGit ehottomasti<3

    VastaaPoista
  13. UGG <3 sain juuri ihanat korkeavartiset ruskeat UGGit!:3

    VastaaPoista
  14. Uggit ottaisin, mutta mulla on jo tosi kivat talvikengät :) Noi Moonbootsit näin ekan kerran nähtyäni eivät tunnu olevan oikein tyyliäni :--D

    VastaaPoista
  15. Itse omistan semmoset ruskeat napppi UGGit ♥UGGit ehdottomasti, jos multa kysytään! Päätös on tietenkin sun ;)

    VastaaPoista
  16. Minulla on mennyt vissiin ihan ohi tämä Uggi ja varsinkin moonbootsit! :o Enpä minä muutenkaan hirveästi tiedä mitään kengistä tai kenkätrendeistä. :D Jos saisin siis valita nyt vain lonkalta, niin ehdottomasti ekassa kuvassa olevat bling bling Uggit, mutta PINKKINÄ! Aivan mahtava, ei jättäisi kyllä ketään kylmäksi, jos reipastelisin niillä tuolla ulkona! :))
    Ps. Tykkäsin ja naurahdin hirveästi tuolle tämän postauksen ekalle lauseelle "talvi se tulla jollottaa..." Haha, kiva iltani piristäjä olet! :D
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  17. Itse vannotin joskus etten ugeja jalkaani, mutta kerran lainasin kaverin kenkiä kun varpaat oli jäässä ja rakastuin lämpöön! Ugit ovat lämpimät, mutta muuten ne ovat ihan kamalat, tuollaiset sämpylät joiden pohjaan uppoaa kiviä, liimaukset ja ompeleet repeävät eikä ole mitenkään erillaista että oikeistakin ugeista lähtee pohja irti vähäisen käytön jälkeen. Kenkien takaosan tuki ei ole tarpeeksi hyvä ja ugit kirjaimellisesti paunuvat kasaan tai pohjaan tulaa painauma eli siis pohja painuu kasaa. Ugit ovat siis yhden talven kengät jos sitäkään. Jos ostat ugit niin älä osta kalliita ellet osta jotain merkkiä jossa on kumipohjat, kunnon tuet kantapäässä ja mieluiten myös kengät edessä sekä kaikki on ommeltu eikä liimattu.

    VastaaPoista
  18. ite en tykkää noista kuukengistä,, en vaan ymmärrä niitä :D mulla on nyt ollu itellä kahdet ugit, semmoset halppis jaja sit vähän kalliimmat nyt. semmoset perus pitkävartiset mustat. ite oon niistä tykännyt kun ne on lämpimät, tosin ei mitenkään maailman hienoimman näköiset mut menee kumminkin. noita pitkävartisia kun voi vielä kääntää jos haluaa lyhyemmäksi. ;) sinuna ostaisin ehkä ugit, mutta kannattaa siten ostaa vähän laadukkaammast ja todellakin niihin tarkoitetut pohjalliset, kun muuten ne tosiaan menee ihan linttaan pohjan sisäsivuilta. on sitten ruman näköiset, ja pilalla muutenkin. onnea kenkien hankintaan! :--)

    VastaaPoista
  19. Voi että haluaisin tykätä noista,mutta en vaan pysty laittamaan jalkaani kumpaakaa noista vaikka olisihan noi varmasti lämpimät.

    VastaaPoista
  20. Nää on kyllä semmoiset, että jäis itseltä käyttämättä koska tykkään siroista ja naisellisista kengistä mutta onhan noissa UGGeissa ihan siedettävän näköisiäkin yksilöitä olemassa:)

    VastaaPoista
  21. Itse tykkään uggeista yli kaiken :) Omistanki niitä 4 erillaiset (: Toisaalta nuo moonbootsit voisi olla ihan mukavat jalassa ja varmasti kyllä lämpimät :)

    VastaaPoista
  22. En oo koskaan ymmärtänyt näiden kenkien viehätystä. Etenkään Moon Bootsien. Olen ajatellut, että naiset tykkäävät pitää suhteellisen siroja kenkiä, ei tuollaisia järkäleitä :o
    Mutta, kokeilin kerran piruuttani UGGeja kenkäkaupassa ja kyllähän ne lämpimiltä tuntui, mutta kuitenkin.

    Noista kolahti nuo harmaat pitkävartiset missä on napit, todella söpöt !

    VastaaPoista
  23. Hyi noi moon bootsit, hyi hyi ja hyi! En ikinä käyttäisi.. tai mistä sitä tietää. Mun makuun ne ei ainakaan ole.
    Itselläni on emu australia merkkiset kengät, jotka ovat siis uggien kaltaiset. Mustat ja pitkävartiset, ne on niin ihanat. <3

    VastaaPoista
  24. Ehdottomasti uggit!:D

    VastaaPoista
  25. Uggit ehdottomasti, moon bootsit voisi lähettää takaisin kuuhun :DD

    VastaaPoista
  26. ei lödy kumpiakaan kaapista, mutta jos pitäisi valita niin moon bootsit!

    VastaaPoista
  27. Uggit ehdottomasti !! Mun mielestä noin moon bootsit näyttää.. vähän hassuilta ainakin mun silmään ;)

    VastaaPoista
  28. UGGit minä ottaisin, nuilla moonbootseilla en kehtaisi kävellä edes nimeltä mainitsemattomassa paikassa.. :D eei, mutta ei vaan oo mun makuun, jokaisella oma makunsa mutta mulle ei kiitos :)

    VastaaPoista
  29. UGGeja oon halunnu jo pitkään, mut nyt sait mut tykkäämään Moon Bootseista... :3

    VastaaPoista
  30. UGGien puolesta liputan. Itselläni on kahdet. Nuo Perus UGGit, jotka kuvassakin olivat ovat vaan sika liukkaat:o/ itselläni toiset ovat sellaiset pitkävartiset, joissa vetoketjut ja pitävät kumipohjat ja ovat muutenkin paremmat kävellä kun ovat kengän malliset toisin kuin nuo perus tossut. Ne olen kyllä saanut jenkeistä, etten tiedä myydäänkökään niitä suomessa?!

    VastaaPoista
  31. Mä tykkään toisaalta molemmista, mutten tiedä olisiko ne omaa tyyliä. Oon nähnyt tosi ihanan värisiä uggeja mm. korallit, turkoosit sekä monet noista paljettiuggeista on tosi ihania. Moob Bootseissa ainakin yhdet vaaleanpunaiset on tosi siistit, samoin noi pinkit.

    VastaaPoista
  32. Itseltä löytyy Moon Bootsit. Ne on ihanan söpöt jaloissa ja todella lämpimät!

    VastaaPoista
  33. Moonbootsit tietenkin. Itsellä oli UGGit parina talvena. Viime talvena ostin Moonbootsit. Ovat tosi mukavat ja lämpimät. Näyttävät ehkä hassuilta, mutta ei lättänöiltä piirakkapohjilta, kuten UGGit. :)

    VastaaPoista
  34. Moonbootsit alkoivat vinkumaan kävellessä...en varmaan saa Zalandolta rahaa takaisin, meni 300 eur viemäriin:(

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.