DRK-C Stamping Plate

Nyt olisi esittelyssä kolmas DRK-sarjan XL-laatta eli DRK-C , jonka sain CesarsShopilta kokeiluun. Kyllä silmä lepää noissa ihanan suurissa...

Nyt olisi esittelyssä kolmas DRK-sarjan XL-laatta eli DRK-C, jonka sain CesarsShopilta kokeiluun. Kyllä silmä lepää noissa ihanan suurissa kuvioissa... :)

DRK-C laattoja voi tilata alehintaan 29,90€ 34,90€ CesarsShopin verkkokaupasta. Ja vielä ehtii tilata tuotteet jouluksi, mutta kannattaa tehdä tilaus mahdollisimman pian :)


DRK-C | CesarsShop


DRK-laattojen kuvakoot vaihtelevat hieman. C-laatan kuvakoot sijoittuvat A- ja B-laattojen välimaastoon. A- ja B-laattojen esittely löytyy aiemmasta postauksesta.

DRK-A: 18 x 21 mm
DRK-B: 19 x 23 mm
DRK-C: 19 x 22 mm

Konad-laattojen kuvakokoihin verrattuna ero on todella suuri! Kuvakoko on Konadeissa vain 12 x 16 mm, mikä on liian pieni ainakin omille kynsilleni.




Tuo norsukuvio on kyllä hirmu söpö ♥







Testailin leimauslaattaa koko kynnen kuviolla, ja se toimi erittäin hyvin! Kyllä nuo XL-laattojen suuret kuvakoot ovat vain niin paljon parempia, kuin esim. Konadissa. Huomioittehan muuten, että DRK-C:n koko kynnen kuvioiden leimaamiseen kannattaa käyttää XL-leimasinta, esim. CesarsShopin XL-leimasinta.

Tässä muutama kuva leimaamistani kynsistä.





Halusin lisätä vielä jotain blingblingiä, joten koristelin nimettömän kynnen ovaalin muotoisella timantilla ja kiinnitin sen ympärille hopeita mikrohelmiä. Kiinnittämiseen käytin Inm-pikakuivattajaa.





Lakat, joita käytin:

OPI - You Only Live Twice (Skyfall-kokoelmasta)
Depend - 223 (todella hyvä leimauslakka)




PS. CesarsShopin valikoimasta löytyy paljon muitakin XL-laattoja, mm. ihana joululaatta.


Mitä piditte DRK-C laatasta? Entäs kynsistä? :)



Postaus on tehty yhteistyössä CesarsShopin kanssa.

Katso myös

21 kommenttia

  1. Hei tosi makeet et Cesarshop on ottanut suhunki yhteyttä ;) <3

    VastaaPoista
  2. Siis apua! Vähän toi on IHANA! Ei kestä!
    Mäkin haluun vaan saada kaikkia tollasia :D Harmittaa, kun noi on niin kalliita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunalii: Voi ihana sinä! :D Onhan noilla laatoilla tosiaan vähän hintaa, mutta itse ainakin mielelläni maksan vähän enemmän, että saa kunnon kokoiset kuviot, jotka mahtuu kokonaan kynsille :)

      Poista
    2. Vai ihana minä :D Joo, en todellakaan osta Konadilta mitään koko kynnen kuviollisia, koska suurin osa on auttamattomasti pieniä, onneksi Mimaxin A-sarjassa on isompia kuvioita ja ne on edullisia, niin niitä oon pari raaskinut ostaa :)

      Poista
    3. Lunalii: Joo Mimaxin XL-laatoissa on ihanan isoja kuvioita, niitä mulla itsellä ei olekaan vielä :) Ootko tykännyt niistä laatoista, onko laadukkaita?

      Huomasitkos muuten tuon Cesarsin joululaatan, sehän on siis halvempi, maksaa vaan 14,90: http://www.cesarsshop.fi/kuvalaatta-christmas-uutuus-p-3520.html Siinä on ihania lumihiutalekuvioita vaikka kuinka ja kaikkia muitakin ihania kuvioita <3

      Poista
    4. Oon ollut kyllä niihin tyytyväinen! Hyvin toimivat ja kuvat on mun mielestä eikoisia :) Harmi kun en noista joulujutuista niin pidä, ainakaan noin ison laatan verran :D Sitä paitsi epäilen, että tulisko noilla xl-laatoilla mulla kuitenkaan mitään, kun mulla oli se yksi (B-laatta mimaxilta) ja ryssin sen kanssa ihan joka kerta kun yritin leimata. En vaan osaa :D Siksi oon vähän noita drk-laattoja himoinnut, kun oon jostain kuullut, että niissä olisi vähän syvemmät ne kuvat eli ei heti lakat kuivuis kiinni sinne kuvioon. Tiedä sitten...

      Poista
    5. Lunalii: Hmm mitenkähän sun on hankalampi leimata xl-laatoilla kuin tavallisilla? Ite tykkään isoista laatoista siksi, kun ne pysyy paikallaan niin ettei tarvitse toisella kädellä pitää niistä kiinni :)

      Ja joo, mun mielestä drk-laatoissa on syvemmät kuviot kuin monissa muissa laatoissa. Ainakin jos vertaa konadeihin ja bundle monstereihin.

      Poista
    6. Mä en yhtään tiedä, miksi oli niin vaikeaa. Mikään lakka ei tuntunut toimivan, ei edes Konadin musta, vaikka se toimii yleensä. En saanut oikein koskaan paljon mitään tarttumaan leimasimeen. Kuvio tuli kyllä usein kokonaisena siihen, mutta niin ohuena, että ei oikein näkynyt kynnellä enää mitään :/ Veikkaan että en vaan ollut tarpeeksi nopea tms koska ton saman leimasimen ja samojen lakkojen kanssa koko kynnen kuviot kyllä tulee muita laatoilta ongelmitta.

      Poista
  3. Voi kuinka söpöjä ja kivoja kuvioita! :) Itse en vielä(kään) ole hankkinut ensimmäistäkään XL-laattaa, mutta ehkä jossakin vaiheessa. Laatasta bongasin myös hassun koira kuvion. :'D Kaikkia niitä onkin.

    Ja nätit kynnet sait (taas) taiteiltua. :) Nimettömään lisäämistäsi mikrohelmet ja timantti on kyllä oiva lisä! Itelläni tulee nyt mieleen vähän sellanen vanhanaikainen tyyli/teema noista lakkauksista. :) Tai tuo kuvio jotenkin muistuttaa jotakin vanhanaikaista tapetti kuviota ja helmijuttu peiliä. :) Heh, hankala sepostus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. marm: Joo on kyllä kivoja kuvioita :) Jospa sinäkin sitten joku kerta hankit XL-laatan, en kyllä voi kuin suositella <3

      Kiitos! :) Mulla tuli myös mieleen jokin vanhanajan tyyli, niin kuin kuvailit :) Onko se sitten jotain barokkia tai rokokoota tai mitälietä :D

      Poista
  4. Hei kuulens nainen, varaan sulta kyllä ajan manikyyriin seuraavan kerran ku rehvataan, koska mun kynnet on näääääääääin rumat. <3

    Ei oo pakko jos ei jaksa, mutta saatat saada vaikka pusun palkaksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannele: Voi kuule, koristelen niiiin mielelläni sun kynnet! <3 Ja etenki jos saan pusun :DD Onko sulla tällä hetkellä ihan omat kynnet vai geelit tms? Olisko uutena vuotena mitä? Ehtisiköhän sitä..?

      Poista
  5. Must olis kiva jos tekisit sellatteen postauksen jos esittelisit sun kaikki lakat, kertoisit kuinka paljon niit on yms. Tai jos semmonen on jo niin linkki olis kiva! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miura: Kiitos kommentista! Voisin kyllä tehdä tuon tyylisen postauksen joku kerta :) Aika kova hommahan siinä on, kun lakkoja on päässyt hieman kertymään.. :D Mutta yritetään!

      Poista
  6. Voi ei, siinä on elefantteja! Mun on ehkä pakko hankkia tuo! T. elefanttifanittaja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niniane: Hih :) Ne on kyllä tosi söpöjä!!

      Poista
  7. todella kauniit koristelut!!! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.