Santa's Hat Nails

Jouluun on enää neljä yötä! Onneksi tänä vuonna näyttäisi tulevan valkoinen joulu ♥ Näihin tonttulakkikynsiin sain inspiraation Adven...

Jouluun on enää neljä yötä! Onneksi tänä vuonna näyttäisi tulevan valkoinen joulu ♥




Näihin tonttulakkikynsiin sain inspiraation Adventures In Acetone -blogista. Tein tonttulakin vain yhteen kynteen (..tai siis joulupukin hatun, vai miksikä sitä oikein kutsutaan? :D).




Kokeilin ensimmäistä kertaa samettipulveria ja voi että oli jännää! :) Tuli jotenkin mieleen lapsuusajan ihanat askarteluhetket ♥ Sametin käyttäminen oli helpompaa kuin olin kuvitellut. Täytyy kyllä tehdä enemmän samettikynsiä, nyt kun ensimmäinen harjoittelukertakin on takana.

Haluaisitteko muuten, että tekisin tutoriaalin samettijauheen käytöstä?




H&M Lumikki - Snow White (valkoinen shimmer)




Henkkamaukan Snow White lakka yllätti muuten hyvällä koostumuksellaan! Lakka peitti kahdella kerroksella eikä raitoja tullut, me likes :)

China Glazen Adventure Red-Y:stä olin etukäteen jo googletellut arvosteluja, eikä se tuottanut pettymystä. Lakka peitti yhdellä kerroksella, oi tätä ihanuutta! ♥

Ja piste i:n päälle, Color Clubin Art of Seduction, ihanan jouluinen glitteri. Lakka kuuluu Glitter Vixen kokoelmaan, josta haalin alesta muutaman itselleni :) Tekisi kyllä mieli saada koko kokoelma, sen verran hyviä glittereitä ovat :)

Sain samettipulveria CesarsShopilta testattavaksi ja alla olevassa kuvassa näkyykin tuo testipurkki. Oikeasti purkki on paljon isompi. 




Mitä piditte kynsistä? 
Oletteko itse kokeilleet samettijauhetta kynsiin? :)


Katso myös

25 kommenttia

  1. Juu turoriaali ois kiva ja ihanan jouluiset nuo :3

    VastaaPoista
  2. Joo tutoriaali, sen jälkeen uskallan vasta ostaa ittelleni tollasta samettijauhetta. :D Niin ja ihanat kynnet!

    VastaaPoista
  3. Onpas kauniit! Tähän asiayhteyteen pieni määrä samettijauhetta sopii hyvin, voisin ottaa jopa itselleni tällaiset, vaikka usein kaikki nukkapinnat kynsillä ei säväytä mua.

    Hyvää joulua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. E-S: Kiitos! :) Joo tuollainen pieni samettireunus on kiva, jos ei halua koko kynttä peittää :) Hyvää joulua sullekin näin jälkijunassa! :)

      Poista
  4. omistan kyl mut en oo ehtiny testata

    VastaaPoista
  5. Tuto ois kiva! Mä itsekin just tänään sain ekan samettijauheeni ja testata pitäis mahd pian! :)

    VastaaPoista
  6. Tutoriaali kuulostaa hauskalta! Ihanat kynnet! :)

    VastaaPoista
  7. Oi miten ihanat :) Itse omistan myös samettijauheita, mutta vielä en oo kokeillu (:

    VastaaPoista
  8. Joo, ois tosi kiva jos laittaisit tuton, itekkin oon meinannu tilata noita samettipulvereita mutta ois kiva nähä ekaks miten ne oikeen toimii ;))

    VastaaPoista
  9. Mä oon samettijauhetta kokeillut heti, kun sitä MiMaxille tuli eli muistaakseni joskus ihan alkusyksystä. Nyt vasta muut bloggarit on hokanneet tämän :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia Minttu: Mäkin tilasin joskus syksyllä Mimaxilta yhden purkin, mutten sitten koskaan saanut aikaiseksi kokeilla :D

      Poista
  10. söpöt kynnet!! :3

    VastaaPoista
  11. ooo, haluan tuota Snow White -lakkaa! näyttää ihanalta. muutenkin kivat joulukynnet, pitääpäs itsekin laittaa jouluksi jotain kynsiin, ainakin punaista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eveliina: Se on ihana lakka, peitti yhdellä kerroksella lähestulkoon <3 Saitkos tehtyä joulukynnet itselle? :) PS. Joulupukki oli huippu, kerrohan terveisiä ;)

      Poista
  12. Tosi upeet kynnet, ja tuto samettijauheen käytöstä ois tosi kiva! :-)

    VastaaPoista
  13. Mukavaa ja tunnelmallista joulua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. imlacking: Kiitos paljon, mukavaa joulua sullekin näin jälikäteen :)

      Poista
  14. Ihanat kynnet! :D Mietin vaan, että miten tuo samettipulveri kestää kynsillä? Oliko sulla jo seuraavana päivänä menny ihan huonoksi? Ite oon jo kauan haaveillu tommosista samettikynsistä, joskus näin jossain kuvan ja nyt vihdoin tajusin että totahan on myyty suomessakin jo jonkin aikaa..:D pitääpä äkkiä pistää tilaukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Reilun päivän taisin pitää noita kynsiä, ja kyllä siinä kulumaa oli havaittavissa. Täytyy vielä testata koko kynnelle, voin sitten raportoida tarkemmin :) Mutta yllätyin, kuinka hyvin se kuitenkin kesti kaikki käsienpesut ja suihkussakäynnit. Hauska keksintö ehdottomasti :)

      Poista
  15. missä täällä on se että voi liittyö lukijaks?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. erjastiina: Taisitkin löytää sen :) Anteeksi, kun en ehtinyt vastaamaan, ollut tämä joulun aika niin kiireistä että huhhuh! Mutta tervetuloa lukijaksi <3

      Poista
  16. Joo, joku opetusjuttu ois kiva tosta samettipulverista ku en oo koskaan kuullutkaan!

    VastaaPoista
  17. KAIKILLE:
    Kiitos kommenteistanne! <3 Moni teistä toivoi tutoriaalia samettipulverin käytöstä, joten teen sen jossain välissä! :)

    VastaaPoista
  18. Kiitos postauksesta, oon ettiny Wild and Crazyn Ticklish Toes- lakan lähintä kaimaa jo hyvän tovin ja tuo Lumikkilakka näyttää olevan just sellanen. Kiitoksia! ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Ole hyvä vaan! Hienoa, että tästä oli hyötyä sulle :) Tuossa Lumikki-lakassa on kyllä tosi hyvä koostumus ja peittävyys, mikä oli mulle ainakin positiivinen yllätys <3

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.