Bangerhead.fi ja keväinen kynsikisa - palkintona 100€ lahjakortti!

Olettekos jo kuulleet Bangerheadista? Kyseessä on uusi kauneustuotteita myyvä verkkokauppa, Bangerhead.fi , joka on juuri rantautunut Ruotsi...

Olettekos jo kuulleet Bangerheadista? Kyseessä on uusi kauneustuotteita myyvä verkkokauppa, Bangerhead.fi, joka on juuri rantautunut Ruotsista Suomeen. Yritys on perustettu Ruotsissa vuonna 2008 ja avattu Norjassa vuonna 2012, ja nyt se on avattu Suomessakin. Ilokseni saan nyt kertoa, että Bangerhead on ZigiZtylen uusi yhteistyökumppani!

Verkkokaupasta löytyy tosi laaja valikoima ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita,  meikkejä, kynsituotteita ja hajuvesiä. Eri merkkejä on hurjasti, ja niistä voisin nostaa esiin esim. seuraavat: Essie, OPI, Ciate, Butter London, Deborah Lippmann, China Glaze, Make Up Store, IsaDora, Moroccanoil, TIGI, Dermalogica, bareMinerals, Cloud Nine, ghd, Escada ja Marc Jacobs.

Itsehän oon luonnollisesti kynsituotteista kiinnostunut eniten ja ilahduttavaa olikin huomata, että Bangerheadiltä löytyy Essien lakkoja suomisudeilla eli niillä leveämmillä siveltimillä! EDIT: Kyseiset leveäsutiset lakat ovat hinnaltaan 12,90 €, kun taas kapeasiveltimellä varustetut Essiet ovat 15,90 €. Lakkamaailmassa on lisäksi Ciaten ja Butter Londonin lakkoja, joita harvemmin Suomen verkkokaupoista löytää.

Bangerheadista tilattaessa postikulut ovat ilmaiset, jos ostosten summa on yli 50€, muuten postikulut ovat 4,90€. Tilaus lähetetään aina seuraavana arkipäivänä ja toimitusaika on 3-5 päivää. (Toimitukset tulevat tällä hetkellä Itellan toimipisteisiin, mutta lähiaikoina otetaan käyttöön Schenker, jolloin toimitus tapahtuu lähimpään R-kioskiin.)



Keväinen kynsikisa

Halusimme Bangerheadin kanssa järjestää jotain kivaa teille, joten eiköhän laiteta kynsikisa pystyyn! Oon tästä hirmu innoissani ja ootankin kovasti, että näen ihania keväisiä luomuksianne! Tsekatkaapas osallistumisohjeet kuvan alta, palkintona on nimittäin 100 euron lahjakortti Bangerheadille!




Kisa järjestetään Instagramissa ja kilpailuaika on 27. 4.–11. 5. Valitsen voittajan keskiviikkona 14.5. kaikkien osallistujien joukosta. Palkintona on 100 euron lahjakortti Bangerhead.fi-verkkokauppaan ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Julkaisen voittajakuvan sekä eniten tykkäyksiä saaneen kuvan täällä blogissa, kun kisa on päättynyt. Poimin blogiin lisäksi muita keväisiä kisakynsiä. Bangerheadin etusivulla näkyy myös jatkuvasti aina 6 uusinta tägättyä kuvaa.


Näin osallistut:
  1. Seuraa Instagramissa: @bangerhead ja @zigiztyle
  2. Lisää kuva keväisistä kynsistäsi Instagramiin
  3. Tägää kuvaan #bangerhead


Kilpailun säännöt:
  • Käyttäjätilisi on oltava julkinen, jotta kuva näkyy #bangerhead kuvissa. 
  • Aiheena on kevät ja mielukuvitusta saa käyttää! :) 
  • Kuvassa näkyvien kynsien tulee olla omat kyntesi tai kaverin kynnet, kunhan olet ne itse koristellut. Kynnet voivat olla luonnonkynnet tai rakennekynnet.
  • Kuvassa tulee näkyä teksti "#bangerhead", joka on käsinkirjoitettu paperilapulle tai vaikka omaan käteesi tms.
  • Voit osallistua niin monella kuvalla kuin haluat!
  • Kisaan voivat osallistua vain Suomessa asuvat henkilöt.


Nyt kaikki tuunamaan kynnet kevätkuntoon ja tägäilemään Instagramiin! :)


Kisa toteutetaan yhteistyössä Bangerheadin kanssa. Saan kisan järjestämisestä lahjakortin Bangerheadin verkkokauppaan. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

Katso myös

15 kommenttia

  1. Uuu, kiva kilpailu! Pitääpäs osallistua :)

    VastaaPoista
  2. No hitto, oon tässä just aamun lakkaillu itelleni kevätkynsiä ja ajattelin että pitääpä kerrankin osallistua. Mutta höh, eihän mulla mitään instagramia ole. :( Ehkä sitten ens kerralla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, äkkiäkös sä sen instagram-tilin luot!! :)

      Poista
  3. Eli ei saa tehdä niin että teen rakennekynnet kaverille ja osallistun niillä? Kun itellä on aika tiivis työtahti menossa ja lähihoitajana töitä teen, niin en itselleni pysty kynsiä juuri tuohon aikaan oikein tekemään :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm enpäs tuota tullut ajatelleeksi, mutta enpä nää syytä, miksei kaverille voisi tehdä kynnet, kunhan ne on sitten sun itsesi tekemät ja sun instagramissa julkaistut. Eli mukaan vaan! :) Päivitän sääntöjä tuon osalta.

      Poista
  4. Höh, ei ole Intagrammia kun ei taida miun puhelimeen saada, koska Nokia (vai Microsoft :D).
    Itse kävin jo kaupan valikoiman katsomassa ja ihan lupaavalta vaikutti! Eihän Postin toimituspalvelu poistu? Koska Schenker on ärsyttävä terv. paketit yleensä toisella puolen kaupunkia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sulla on Lumia, niin siihenhän on jo virallinen Instagram appsi! Se on beta vielä, mutta toimii silti. Myös 6tag toimii winkkariluureissa.

      Kiva, että säki tykkäsit valikoimasta :) Mä voin kysyä tuosta, että poistuuko postin toimituspalvelu. Palaan asiaan, kun tiedän enemmän!

      Poista
    2. Heh, ei ole Lumia :D Älypuhelin kyllä, mutta se on jo htf- kamaa, kun taisi olla myynnissä vain pari kuukautta.

      Poista
    3. Heippa taas Mimosa! Sain vastauksen sun kysymykseen eli toimitustapa vaihtuu täysin Schenkerin palveluihin ja tuolloin paketit haetaan R-kioskilta. Schenker on kuitenkin yhteistyössä postin kanssa, eli jos kysessää on erittäin etäinen paikka, voi posti toimittaa paketin Schenkerin puolesta. :)

      Poista
  5. Voi ei ... ens kuun tili on nyt sit jo käytetty kun vinkkasit tuosta mulle ainakin uudesta nettikaupasta.
    Olen himoinnut Victoria's secretin tuotteita ja tuoltahan niitä löytyy ♡♡
    + mm. Opin lakkoja ihan ok hintaan ...
    Että kiitos vaan, minä kiitän mutta lompakko ei =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, anteeksi vaan :D Ihana silti, että saat pian hemmotella itseäs Victoria's Secretin tuotteilla :)

      Poista
  6. Höh, instagram :( Jää myös multa tämän takia osallistuminen väliin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi juttu. Katsotaan sitten ens kerralla, jos järkkäisin kisan vaikka blogin puolella.

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.