IsaDora Sugar Nails Pastels ja liukuvärjätyt kynnet

IsaDoralta on nyt ilmestynyt hempeän keväisiä Sugar Nails Pastels hiekkalakkoja, jotka sain maahantuojalta testattavaksi. Kokoelma kantaa ...

IsaDoralta on nyt ilmestynyt hempeän keväisiä Sugar Nails Pastels hiekkalakkoja, jotka sain maahantuojalta testattavaksi. Kokoelma kantaa nimeä Spring Candy ja se sopii näille karkkisille lakoille kyllä hyvin :) Mulla tulee näistä mieleen myös pastellinsävyiset macaron-leivokset :)

Tein kolmella lakalla liukuvärjätyt kynnet, jotka näytän ensin, ja kerron sitten lakoista tarkemmin postauksen lopussa.





Käytin liukuvärjäykseen keltaista Lemon Sodaa, vaaleanpunaista Bon Bonia ja lilaa Cotton Candyä. Lakkasin kaikki kynnet ensin 2 kerroksella Lemon Sodaa ja töpöttelin sitten sienen avulla kaikkia kolmea lakkaa. Lakat ovat aika ohuita, joten liukuvärjäyskerroksia piti tehdä muutama. Näistä tuli tuollaiset sokeriset hempukkakynnet :)





IsaDora Sugar Nails Pastels -kokoelmaan kuuluu yhteensä viisi lakkaa, joita ovat Cotton Candy, Bon Bon, Peach Nectar, Lemon Soda ja Macaron. Lakat ovat tekstuurilakkoja eli hiekkalakkoja. Niiden päälle ei siis kuulu laittaa päällyslakkaa, vaan niiden pinta kuivuu hieman karheaksi - paremmin sanottuna sokeriseksi :)





Spring Candy lakat ovat aivan ihania, pastellin sävyisiä lakkoja ja omassa lakkakokoelmassani myös uniikkeja. Cotton Candy on lila, Bon Bon vaaleanpunainen, Peach Nectar persikan sävyinen, Lemon Soda vaaleankeltainen ja Macaron vaaleanvihreä. Lakoissa on helmiäisen hohto eli ne eivät ole täysin mattoja. Peach Nectar ja Lemon Soda lakoissa on seassa myös suurempia hexglittereitä.

Lakkoja on todella helppo levittää IsaDoran leveällä siveltimellä, jota rakastan <3 Kaikki lakat on ohuehkoja, joten ne vaatii 3-4 kerrosta peittävään lopputulokseen. Siitä tulee mun mittapuulla miinusta, mutta tietty jotkut voivat tykätä läpikuultavuudestakin, jolloin kerroksia voi laittaa esimerkiksi vain 2. Itse suosin peittävää jälkeä ja taidankin käyttää näiden kanssa samansävyistä cremelakkaa alla. Tällöin näitä lakkoja ei tarvitse laittaa kuin 2 kerrosta.





Lemppareiksi valikoitui Macaron, Lemon Soda ja Cotton Candy. Mitkä on teidän lemppareita? Entä mitä tykkäsitte näistä lakoista ylipäätään?

Lakat on saatu blogiyhteistyön kautta IsaDoran maahantuojalta Berneriltä. En hyödy linkkien klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

29 kommenttia

  1. Kiva lakkaus! Macaron ja Bon bon ovat minun lemparit ja ne ehkä täytyy käydä omaan kokoelmaan hakemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvinen! :) Joo kannattaa käydä hakemassa tosiaan ennen kuin loppuvat :) Isadorathan on tunnetusti olleet aika suosittuja ja nää kausilakat on vain tietyn aikaa valikoimissa.

      Poista
  2. Cotton Candy on mun lemppari ja sehän se oli myös pakko ostaa. :) On nyt jo neljättä päivää kynsillä, eikä havaittavissa ole kuin minimaalista kärkikulumaa, ihanan kestävää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! :) Mä en tuota kestävyyttä ehtinyt vielä testaamaan, mutta aiemmat Isadoran hiekkalakat on pysyneet tosi hyvin <3

      Poista
  3. Herkullisia lakkoja. Tahtoo kaikki! :D

    VastaaPoista
  4. Siis munhan ei pitänyt tykätä hiekkalakoista, mutta voi ihme nää on mahtavia! Lainasin kaverilta Peach Nectaria Essien Tart Decon päälle, ja vitsit kun lopputulos oli ihana. Nectar ja Lemon Soda houkuttavatkin eniten näistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, kuulostaa siltä että se on menoa nyt! :D Kun tajuaa hiekkalakkojen ihanuuden, niin siitä ei helposti pääse irti :) Valikoimaa kun on nykyään ihan hulluna :D Nämä Isadoran lakat on kyllä tosi ihania, ja voin kuvitella miten hyvin Peach Nectar sopii Tart Decon päälle. Aika hyvä yhteensattuma, kun just tänään ihailin Tart Decoa Stockalla :D Pitäisköhän se saada kokoelmiin.. Millainen laatu siinä on, peittääkö hyvin? Ootko itse ollut tyytyväinen? Väri ainakin näytti niin ihanalta <3

      Poista
  5. Hei, Nää on herkut! Pakko saada!

    Osaatko sanoa mistä kannattaisi lähtä ostamaan? Prettyllä näytti olevan, mut onkohan tullu suuriin marketteihin..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. näitä löytyy vaikka mistä! anttila, sittari... :)

      Poista
    2. Siis ei muuta kuin etsimään! :)

      Poista
    3. Juu noista Anonyymin mainitsemista tosiaan pitäisi löytyä ja Stockallakin niitä näytti tänään olevan :) Sokoksella varmaan myös.

      Poista
  6. Oi, miten söpöt kynnet! : )

    Btw, poikkesiko näillä liukuvärjääminen mitenkään normilakoista? Mulla noita tekstuurilakkoja on pari, mutta en ikinä oikein uskalla tehdä niillä muuta kuin lakata yksiväriseksi, kun en tiedä miten ne muuten käyttäytyy : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Ja kyllä se liukuvärjääminen poikkeaa normilakoista. Hiekkalakoilla on paljon HELPOMPI tehdä liukuvärjäystä!! Eli nyt vaan rohkeesti kokeileen, tuut yllättyyn :) Myös teippausta kantsii kokeilla eli alle cremeä ja sitten teippejä ja päälle tekstuurilakkaa. Niistä tulee kivat efektit :)

      Poista
  7. Mä voisin kotiuttaa nää kaikki, tai Macaron ehkä vois jäädä käyttämättä. Rakastan vihreitä lakkoja, mutta jostain syystä en osaa niitä omille kynsilleni sutia. Ja siitä huolimatta vihreät taitaa tällä hetkellä olla parhaiten edustettuna mun laatikoissa ;) Lemon Soda jo löytyy, mutta haluan sen kaveriksi oikean sävyisen (vaalean)keltaisen cremen, jollaista mulla ei oo. Osaatko vinkata, oisko joku hyvä? OPIn I Just Can't Cope-cabanaa mietin, mutta joidenkin swatchien perusteella sekin taitaa olla liian keltainen. Vaikeaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, nyt sun kyllä pitää laittaa vihreetä kynsille! Tee vaikka joka kynsi vähän erisävysellä vihreellä? Oon kyl itekkin aika huono lakkaamaan vihreillä, vaikka tykästyn niihin koko ajan vaan enemmän, hassua :D

      OPI I Just Can't Cope-acabana on liian keltainen, kuten arvelitkin :) Vaaleankeltaisista voin omien lakkojen perusteella suositella ainaki Models Ownin Banana Split -lakkaa ja China Glazen Lemon Fizz -lakkaa. MO on vaaleampi kuin CG, ja täten MO on myös lähempänä Lemon Sodan sävyä. Mulla on myös Seppälän vaaleankeltainen creme, mutta en tiedä onko niitä enää Seppälöissä, kantsii tietty kurkata jos sellainen on lähettyvillä :)

      Poista
    2. Ainiin sitten on vielä Sally Hansenin Go Bananas, mutta siinä on vähän shimmeriä eli ei oo puhdas creme. Täältä näät kuvia ja arvostelun lakasta: http://zigiztyle.blogspot.fi/2013/07/sally-hansen-exotica-collection.html

      Poista
  8. Tää on kyllä sävyjen puolesta tosi onnistunut kevätkokoelma! Mulla on toi BonBon ja väri on tosi kaunis, mutta hitto miten ohutta, kolmen kerroksen jälkeen kynsiraja kuulsi vielä läpi...tykkään silti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihanat sävyt, mutta valitettavasti lakat on ohuita :/ Jostain käsittämättömästä syystä näitten lakkojen kohdalla oon antanut tuon ohkaisuuden anteeksi :D Ja näköjään säkin, kun tykkäät silti :D Jotenkin nuo sävyt yhdistettynä tekstuuriin toimii vaan niin älyn hyvin!

      Poista
  9. Ihanan liu'un oot tehny! :) Mulla löytyy noista vaan Lemon Soda, koska keltainen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Anni! :) Mitä! Sulla keltaista?! :D Hih, oisin voinu lyödä vaikka satasesta vetoa, että sulla on juurikin se :)

      Poista
  10. Oih, Macaron ja Peach Nectar on herkkuja! Mielettömän ihana tuo liukuvärjäys! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos!! :) Joo ne on kyllä tosi herkullisia, mun tekisi mieli syödä tuo Macaron :D

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.