Kulissien takana: Osa 2 - Lakkakokoelmani

Jihaa! Kulissien takana jatketaan, kun sain vihdoin kuvattua lakkakokoelmani sekä päivitettyä listan kaikista kynsilakoistani! Tein suuren i...

Jihaa! Kulissien takana jatketaan, kun sain vihdoin kuvattua lakkakokoelmani sekä päivitettyä listan kaikista kynsilakoistani! Tein suuren inventaarion ja nyt olen julkaissut blogiinkin exel-taulukkoni, jossa jokainen lakkarakkaani on omalla rivillään. Lista löytyy uudesta Lakkakokoelmani-sivusta. Lista on ajantasalla ja päivittelen sitä sitä mukaa, kun uusia tulee tai kun vanhat lähtee uusiin koteihin.

Edellisessa Kulissien takana -postauksessa kurkistettiin yleisesti lakkauspisteisiini ja säilytysratkaisuihini, ja tässä postauksessa katsastetaan tarkemmin, mitä kynsilakkoja Helmerin kätköistä löytyykään.




Näin nyt ensimmäistä kertaa kaikki lakkani yhtäaikaa olohuoneen lattialla. Jotenkin tuo määrä ei näyttänyt isolta, vaan pikemminkin mietin ensin, että voiko tässä olla kaikki :D No kyllä siinä kaikki reilut 500 lakkaa oli. Hurja määrä numeroissa, mutta livenä ei ehkä niinkään vai oonko ihan kaheli kun ajattelen näin?? :D Niin nyt tuli sitten kerrottua tuo lakkojen lukumääräkin, jota aika moni on kysellyt. Tällä hetkellä luku on siis 542.

Kuvasin lakat omissa Helmer-laatikoissaan, eli en tehnyt lattialle yhtä isoa kasaa, koska lakkojen järjestämiseen sen jälkeen olisi luultavasti mennyt hermo jos toinenkin.

Tällä hetkellä värilakat majailevat 8 laatikossa. Muiden laatikkojen sisällöt näytän toisessa postauksessa. Mutta nyt pitemmittä puheitta, katsotaan tarkemmin, mitä kukin laatikko pitää sisällään.




Ensimmäinen laatikko sisältää kaikki OPI-lakkani. Joukossa on myös yksi Nicole by OPI. OPI on tällä hetkellä mun lempparilakkamerkki <3 Meidän välille on syntynyt vahva tunneside, enkä hevillä luovu näistä ihanuuksista. OPI jaksaa aina vaan yllättää hyvällä laadullaan ja ihanilla sävyillään. (Toki poikkeuksia löytyy, kuten jokaisella lakkavalmistajalla.)




China Glaze -lakkoja mulla on eniten, tällä hetkellä 101 kappaletta :) Tykkään kovasti CG:stä ja se kuuluu ehdottomasti lempparimerkkeihini. Tässä ekassa China Glaze -laatikossa on lähinnä cremejä, shimmereitä ja tekstuurilakkoja.




Toisessa China Glaze -laatikossa on suurimmaksi osaksi glittereitä ja holoja.





Neljäs laatikko sisältää Color Clubit ja Essiet. Color Clubeja on tullut hankittua vähemmän viime aikoina, mutta tykkään etenkin merkin hololakoista, joita tuossa näkyykin rivillinen (hopeakorkkiset). Essie on varmaan top-3 kärjessä suosikkimerkeistäni. Etenekin suomisiveltimellä varustetut Essiet on täyttä rakkautta <3 Ranskislakkana käytän muuten nykyään vain ja ainoastaan Essien Sugar Daddyä, jota mulla on kaksin kappalein. Se on ainoa lakka, jota mulla on tuplana :)




Viidennessä laatikossa on useamman merkin lakkoja seuraavissa riveissä:
1. Beauty UK ja Nails Inc
2. - 3. Models Own
4. Butter London ja Zoya
5. JulieG ja Kiko
6. Orly
7. IsaDora

Models Own -kokoelma kasvoi tänä vuonna reippaasti ja tykkään ihan hirmuisesti noista Fruit Pastels -lakoista. Kun niitä korkkeja rapsuttaa, niin ne tuoksuu eri hedelmille tai sellaisille karkkisille. Muistatteko lapsuudesta niitä tarroja, joita rapsuttamalla ne tuoksui? :) Butter Londonin lakkoja himoitsen kovasti, mutta valitettavasti niitä on aika vaikea saada tilattua mistään. Zoyan hyvälaatuisia lakkoja mulla on aivan liian vähän. Piste. IsaDora on ehdottomasti markettilakkojen kuningatar mun mielestä. Sivellin etenkin on loistava!




A England, Ciate ja Nfu Oh majailevat kuudennessa laatikossa. A England on indielakkamerkki, jolla on tosi hyvälaatuisia lakkoja ja paljon hololakkoja. Ciateen tutustuin vasta kynsilakkajoulukalenterin myötä ja joukosta löytyy niin hyviä, kuin vähän huonompiakin yksilöitä. Olin kuitenkin yllättynyt positiivisesti Ciateen, koska jotenkin mulla oli sellainen käsitys, että heidän lakkansa eivät ole kummoisia. Nufujen pullot ovat edelleen ihastuttavia, mutta lakat ovat jääneet parempien jalkoihin, jos näin vois sanoa.




Seitsemännessä laatikossa on sekalainen sakki lakkoja:
1. W7
2. Gina Tricot
3. Perfect
4. Technic, Wild & Mild, Golden Rose Holiday ja Wet n Wild
5. Golden Rose Jolly Jewels
6. We Care Icon ja Golden Rose Classics Metallics
7. Seppälä, Flormar Pretty ja Golden Rose

Näistä lemppareiksi nostaisin Gina Tricoon lakat sekä Golden Rose Jolly Jewelsit.




Viimeisessä lakkalaatikossa on myöskin sekalainen joukko eri merkkejä:

1. - 2.: Koristelulakat (nämä eivät ole mukana lakkalistassa enkä ole siis laskenut niitä kokonaismäärään mukaan)
3. L'Oreal
4. Make Up Store, Coral, Sina, Saffron
5. Celestial (indielakka), Lush Lacquer (indielakat), H&M
6. Viva la Diva ja Seche
7. Sally Hansen, Barry M, Deborah Lippmann, POP Beauty
8. Flormar, Layla, Gosh, Maybelline ja Lumene

Sinikorkkinen Lumene Burning Heart taitaa olla vanhin omistamani lakka ja se on yhä tosi hyvässä kunnossa. Punainen creme, joka peittää ja levittyy hyvin <3 Pullo on vaan aika ruma :)


Siinä oli lakkakokoelma värilakkojen osalta. Mitäs ajatuksia herätti? :)


Katso myös

27 kommenttia

  1. Wow. Sulla on kyllä aika ihana lakkakokoelma...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä :D Tykkään lakoistani kovasti <3

      Poista
  2. Kivoja ihanuuksia asuu laatikoissasi! :)

    Laitoin vähän aikaa sitten myyntiin n.20 lakkaa ja n.10 muutti maailmalta. Tajusin jälkeenpäin, etten tehnyt mitään inventaariota, että mitkä laitoin myyntiin jne ja nyt olisi edessä samanmoinen homma; eli pitäisi listata ja järjestellä lakat.. Oma lukema huitelee jossain 250 kieppeillä, eli ei nyt ihan mahdoton savotta, mutta kuitenkin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ouh, inventaariota sitten vaan kehiin! :) Oon ite koittanut kyllä poistaa listalta heti ne lakat, jotka laitan eteenpäin, muuten ois kova homma käydä kaikki läpi. Uusien tullessa oon ollut välillä laiskempi, ja uudet lakat on joskus hengailleet aika pitkäänkin helmerin päällä :D Mutta ehkä tästä opitaan vielä eiks :)

      Poista
    2. Missä myyt lakkojasi? =) Täällä olisi yksi kiinnostunut. ;)

      Poista
    3. Hannele: Tällä hetkellä ei ole missään myynnissä, vaan ne kököttää mun laatikossa :) Oon viime aikoina lahjoittanut kaikki lakat eteenpäin.

      Poista
  3. Näyttää tosi siistiltä kun lakat on merkeittäin järjestelty. Mulla on väreittäin ja laatikot näyttää aika sekaisilta vaikka merkkejä ei niin tajutonta määrää ehkä olekaan. Lakkalukema taitaa olla n. 380 ja siinä olisi kyllä karsimisen varaa mutta en ole saanut aikaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, sulla on väreittäin! Saako kysyä miten päädyit tuohon ratkasuun? Mä oon sen verran järjestysfriikki, että lakkojen on pakko olla merkeittäin :D Kämpässä voi olla sekasotku, mutta lakat pysyy kyllä tiukasti omissa riveissään :)

      Sullekin on kyllä lakkoja kertynyt aika määrä! Karsimista on tosiaan joskus vaikea saada aikaiseksi, samma här. Oon kuitenkin yrittänyt karsia lakkoja vähän väliä, yhteensä varmaan satoja lakkoja mennyt uusiin koteihin.

      Poista
  4. Kyllä on kunnioitettava määrä lakkoja kerääntynyt! :) Itse en edes ole laskenut omiani, toistaiseksi mahtuvat Ikean vitriinin hyllylle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eipä niitä kai laskea tarvi, ellei pakota itseään :) Mullakin meni kauan, ennen kuin laskin omat lakkani.

      Poista
  5. miksi sulla on gina tricot lakkojen keskellä yks essie ? :C

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Ginatricotin White, jossa on Essie Blancin leveä suti! :)

      Ihania lakkoja kyllä ja minustakaan tuo määrä ei näytä paljolta! Mun lakkamäärä huitelee jossain 350 ehkä ja eihän ne vie kuin neljä helmer-laatikkoa, ei paha :D

      Poista
    2. Jenny tiesi oikein, eli tosiaan Essien suti Ginan lakassa :) Mainitsin sen jossain postauksessakin taannoin.

      Lakat tuntuu jotenkin hukkuvan noihin helmerin laatikoihin :D Hassua, miten se määrä tuntuu vähältä :)

      Poista
  6. Mikä sulla on tuolla helmukan pohjalla? Todella ihana kokoelma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on sellasta muovimattoa, tai miksi sitä kutsutaan, liukuestemattoa? Minimanista ja Ikeasta oon ostanut eli se on läpinäkyvää ja siinä on tahmea pinta, niin ei lakat liiku mihin sattuu :)

      Kiitos Mara ;)

      Poista
  7. Ooh, ihana värimeri <3.

    VastaaPoista
  8. Eihän toi määrä näytä yhtään pahalta, eli vielä mahtuu hyvin pari lisääkin! :D Oon kyllä tosta A Englandien määrästä vähän kade! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no hyvä ettei näytä pahalta :D Ja joo vielä mahtuu pari onneksi :D A Englantia on kyllä kiitettävä määrä, täytyis vaan lakkailla niillä useammin :) Tosin suurin osa on aika synkkiä sävyjä, jotka sopii paremmin syksyyn ja talveen.

      Poista
  9. Ooooh, silmäkarkkia! Toisten lakkalaatikoihin on aina ihana päästä kurkistamaan! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on! :) Kaikki bloggaajat saisivat kyllä vilauttaa kokoelmiaan, tykkään itekki hirmusti katsella muiden lakkakätköjä <3

      Poista
  10. Oih,ihana määrä lakkoja!! =D Ootko käyttänyt kaikkia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo käyttänyt kaikkia :D Enkä halua ottaa siitä ressiä, joten mulla ei ole mitään ns. käyttämättömien lakkojen laatikkoa :)

      Poista
  11. Onko mitään kynsilakka-kirpparia erikseen olemassakaan vai missä ihmiset niistä luopuu? Ku ei aina viittis uusia ostaa ku vähän käytetyt kelpais vallan mainiosti. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On toki, esim. Facebookissa https://www.facebook.com/groups/kynsikoristekirppis/ ja https://www.facebook.com/groups/merkkilakkakirppis/ ja sitten joillakin bloggaajilla on blogeissaan erikseen kirppiksiä :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.