Tutoriaali: Värikkäät pääsiäiskynnet höyhenillä

Tiput ja puput kuoriutuvat kohta pääsiäismunistaan, joten eiköhän ole aika laittaa kynnet pääsiäiskuntoon! :) Nyt olisi pitkästä aikaa luvas...

Tiput ja puput kuoriutuvat kohta pääsiäismunistaan, joten eiköhän ole aika laittaa kynnet pääsiäiskuntoon! :) Nyt olisi pitkästä aikaa luvassa tutoriaalia :) Tämä tuto löytyy myös CesarsShopin kynsitutoriaaleista.









Tutoriaali





Näitä tarvitset:

Kaikki tuotteet, paitsi sakset, viila ja dotting tool, on saatu blogiyhteistyössä CesarsShopista.




1. Lakkaa kynnet Stuck On Blu! -aluslakalla ja anna kuivua. Lakkaa nimettömän sormen kynsi kahdella kerroksella Color Clubin Endless-lakkaa ja anna kuivua.




2. Lakkaa kynsi HK Girl pikakuivattajalla ja anna sen kuivahtaa hetki, alle puoli minuuttia. Aseta pinkkimusta höyhen kynnelle haluamaasi kohtaan ja kiinnitä se lakkaan sormella painaen, mutta älä paina liian lujaa. Painele myös höyhenen kärkeä, jotta yksittäiset höyhenkarvat eivät jäisi sojottamaan. Voit käyttää myös omaa kynttäsi tai esim. hammastikkua höyhenen kärkien painelemiseen, mutta tässä kannattaa olla tarkkana, ettei paina liikaa ja tee koloja lakan pintaan. Odota, että lakka on kuivunut ja höyhen kiinnittynyt.




3. Levitä höyhenen päälle pikakuivattajaa, myös kynnen kärjen yli. Anna kuivua täysin.




4. Leikkaa höyhen kynsisaksien avulla kynnen kärkeä myötäillen. Voit halutessasi tasoittaa kynnen kärkeä myös kynsiviilalla.




5. Laita lopuksi vielä kerros pikakuivattajaa.




6. Toista kohdat 1-5 peukalon kynnelle, mutta käytä Color Clubin Sunrise Canyon -lakkaa ja vihermustaa höyhentä. Voit asetella höyhenen kynnen kärkeen, kuten äsken teit, tai vaihtoehtoisesti voit laittaa höyhenen kynnen juureen, kuten kuvassa.




7. Lakkaa loput kynnet: etusormi violetilla Color Club Wicker Parkilla, keskisormi limenvihreällä Color Club Sunrise Canyonilla ja pikkurilli keltaisella OPI I Just Can't Cope-acabanalla. Levitä kullekin kynnelle 2 kerrosta lakkaa.




8. Tee kynsille pilkkuja dotting toolin eli pilkkutikun avulla. Vaihtoehtoisesti voit käyttää esim. hammastikkua, nuppineulaa tai vaikkapa hiuspinniä. Laita keltaista, vaaleanpunaista ja violettia lakkaa paperin tai muovialustan päälle, dippaa pilkkutikkua lakassa ja painele pilkkuja kynnelle. Tee etusormeen keltaisia pilkkuja, keskisormeen vaaleanpunaisia pilkkuja ja pikkurilliin violetteja pilkkuja. Anna pilkkujen kuivua hetken aikaa.


9. Lakkaa kynnet lopuksi HK Girl -pikakuivattajalla. Pikakuivattajan avulla saat kestävämmän lopputuloksen ja kauniin kiillon kynsille.


Done! :)





Pari sanaa vielä loppuun eli kokeilin tosiaan ensimmäistä kertaa oikeita höyheniä. Niillä koristeleminen voi olla hieman haastavaa ja kärsivällisyyttä tarvitaan, mutta lopputulos on sen arvoista :D Tuollaiset värikkäät höyhenet sopii mun mielestä hyvin pääsiäiskynsiin. Neutraaleja höyheniä voi yhdistää melkein mihin vaan, oon nähnytkin niistä tehtyjä kynsiä ulkomaisissa blogeissa ja ne näyttää kyl tosi ihanilta.

Color Clubin Sunrise Canyon pääsi myös ekaa kertaa kynsille ja ihastuin siihen heti! Siis lakkahan peittää 2 kerroksella ja levittyy tosi nätisti! Miksei kukaan oo kertonut mulle??! Limenvihreä väri siihen päälle, niin ei voi kuin huokaista ihastuksesta <3 Ja HK Girl pikakuivattajasta on vielä pakko mainita, että on todellakin kehujen arvoinen! Se meni nimittäin mun lempparipikakuivattajan Inm OTD:n edelle!!


Osa käyttämistäni tuotteista kuuluu muuten CesarsShopin pääsiäissettiin. Tarkemmat tiedot löytyy edellä mainitusta linkistä.

 PS. Kuvan alanurkassa kököttävä tipu on niiiiin söpö :D


Kysykää ihmeessä, jos jokin tutoriaalissa jäi mietityttään tai jos en osannut selittää tarpeeksi selkeästi kaikkea :)

Värikästä pääsiäisen odotusta kaikille!

Katso myös

28 kommenttia

  1. On kyllä oikeat pääsiäiskynnet, hauskat! :) Ja kiva, kun teit tästä vielä selkeän tutoriaalinkin. Voin vain kuvitella, että kun itse alkaisin höyhenillä koristelemaan, niin hiukkasen voisi tulla lisähaastetta noista kissakavereista.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Haha, kissat innostuis :D

      Poista
  2. Oi wau, varmaan yhet hienoimmista pääsiäiskynsistä mitä oon nähny 8) Nää on ihanat ♥

    VastaaPoista
  3. Kiitti taas kerran :) Nää on vaan niin kivat :) on tässä pähkiny miten koristelen kynnet mut nytpäs kaivan omat hyöhenet esiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä kestä! :) Jeee kiva jos säkin teet höyhenkynnet!! :)

      Poista
  4. Tyyllikkäimmät värilliset höyhenkynnet mitä oon nähny. Hyvin sopii pääsiäiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, kiitos Mirka! <3 Ja hyvä että sopii pääasiäiseen :)

      Poista
  5. Todella upeat kynnet!

    En ole itse höyheniä käyttänyt koristelussa ja kiinnostaisikin tietää, että lähteekö ne helposti poistamisvaiheessa pois kynneltä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi! Joo hyvin ne lähti, vähän piti hangata mutta ei mitenkään häiritsevästi :)

      Poista
  6. Joskus oon miettinyt noista höyhenistä, että "kuka noita oikein käyttää?", mutta nepäs onkin oikein kivat ainakin näissä kynsissä ja just tuolleen,että ei ole joka kynnessä.
    Sopivat hyvin pääsiäiseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, joo kieltämättä itelläki ollut joskus samanlaisia ajatuksia :D Ja meni näin kauan, ennen kuin tuli itse kokeiltua. Joka kynteen en tosiaan laittais, vois tulla liian levottomat :)

      Kiva kuulla! :)

      Poista
  7. oih kuinka ihnat namut sun kynsillä on <3 mulla oli viime vuonna tollalailla höyheniä pääsiäisenä kynsillä mutta saa nähdä mitä tänä vuonna keksin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta kovasti! Noni, sulla on sitten höyhenistä kokemusta :) Toivottavasti tulee oikeen ihkut pääsiäiskynnet tänä vuonna! :)

      Poista
  8. Onpa kivat nämä! Ihanan pirtsakat. :)
    Vastaatko yleensä kommentteihin? Kirjoitin sulle nimittäin kommentin (joku kuukausi sitten..?) mutta et vastannut siihen mitään. Ei sillä että se nyt olisi ollut mikään elämää suurempi kommentti tai olisinkaan erityisesti siihen vastausta kaivannut mutta.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri! :)

      Kyllä mä yleensä vastaan kommentteihin. Muistatko mihin postaukseen kommentoit? Voin yrittää vielä etsiä ja tosiaan pahoittelut, jos on jäänyt kommentti huomaamatta. Sitä on joskus sattunut, mutta tarkoituksella ei. Eli pyrin vastaamaan aina kaikille (paitsi arvontapostauksissa)!

      Poista
    2. Hei taas Katri :) Kävin postauksia läpi ja löysin sun kommentteja muutamasta postauksesta ja niihin olen vastannut sulle ja ollaan sun kanssa käyty niissä ihan keskusteluakin :)

      http://zigiztyle.blogspot.fi/2014/02/pinkkia-ystavanpaivaa.html
      http://zigiztyle.blogspot.fi/2013/12/vuoden-2013-parhaat-palat.html
      http://zigiztyle.blogspot.fi/2013/12/21-luukku-ja-miljoonakynnet.html
      http://zigiztyle.blogspot.fi/2013/12/19-luukku-ja-iiiiiihana-postipaketti.html

      Poista
    3. Hahaa, juurikin tuota ekaa linkkiä meinasin - jännä että oot näköjään vastannut sinne jo heti seuraavana päivänä mutta se ei oo näkynyt mulle! o_O Mutta... problem solved. Uusia kynsipostauksia odotellessa, lakkailet aina niin taitavasti! ^___^

      Poista
    4. Kuulemma bloggerissa on ollut joillain tuota ongelmaa, että se ei lähetä ilmoitusta kaikista kommenteista. Jos siis joskus käy näin, niin kantsii muutaman päivän päästä käydä vaikka kurkkaan, että oonko vastannut :)

      Ja kiitos kovasti :)

      Poista
  9. Niin ihanat kynnet! Ja ihanan simppeli tuto...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Hyvä, jos tuto oli simppeli :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.