Kynsibloggaajien miitti @ Helsinki

Lauantaina suunnattiin kynnet kohti Helsinkiä  Anniinan  ja  Marinan  kanssa. Meillä oli tiedossa upea päivä kynsibloggaajien miitissä! J...




Lauantaina suunnattiin kynnet kohti Helsinkiä Anniinan ja Marinan kanssa. Meillä oli tiedossa upea päivä kynsibloggaajien miitissä! Jännitti aikas paljon, mutta onneksi ei tarvinut koittaa yksin löytää perille. Bussikin ajoi vaan yhden pysäkin ohi, eli suoriuduttiin neitosten kanssa mielestäni hyvinkin kiitettäväsi suunnistuksesta. Pikkusen piti kyllä navigaattoria tiirailla, mut löydettiin kuin löydettiinkin lopulta määränpäähän, hyvä me! :D


Kuva: Marina / Dioriina


Ihana Vive Pitkät Kynnet -blogista toivotti meidät tervetulleiksi kotiinsa ja saman katon alle meitä kokoontui huikeat 22 kynsibloggaajaa! Olin odottanut jo niin kovasti, että tapaan bloggaajat livenä ja vihdoinkin sain kaikille postauksista tutuiksi tulleille kynsille kasvot :D <3

Tilat oli koristeltu tosi nätisti värikkäillä ilmapalloilla ja viireillä, ihan mahtavaa! <3 Alkumaljoja nautiskellessa saatiin myös askarrella paskarrella itsellemme nimikyltit. Osasin jopa käyttää kynää näppäimistön sijaan, jes.




Pidettiin alussa pikainen esittelykierros ihan vaan kertomalla nimemme ja blogimme nimet. Ei onneksi tarvinut yrittää sönköttää muuta, huh :D Tuossa kohtaa meinaan jännitti vielä jonkin verran, kun ei oltu vielä tutustuttu enempää toisiimme. Vive oli ainoa, joka taisi höpöttää enemmän, mutta se onkin emännän rooli :)






Sitten olikin vuorossa yksi lempparipuuhistani eli herkuttelu :P Osa tytöistä oli tehnyt meille kaikkea hyvää syötävää ja naposteltavaa, ja juomapuolesta huolehti Raikastamo sekä Ufo Shot. Booli oli tehty Ufo Shotista ja itse tykkäsin siitä tosi paljon, maistui ihan niille punamustille kirpsakoille ufokarkeille, nams :) Kuten ahkeran bloggaajan velvollisuuksiin kuuluu, otettiin tarjottavista herkuista tietysti kuvia blogiin.


Kuva: Shiny / Shiny Nail Art


Suut pantiin makiaksi mm. tällä mahtavalla kakulla, jonka taitava Marsispossu oli meille leiponut! Iso kiitos vielä  hänelle, kakku oli todella maukasta ja etenkin tuo kukka oli hyvää, pakkohan sitä oli maistaa :)





 Joku meistä (lue = Prunella) haukkasi tietysti kynsilakkapullosta palasen :DD






Me kynsibloggaajat ollaan myös kovia mimmejä somettamaan ja Instagramiin viuhui kuvia vähän väliä, etenkin tuosta täytekakusta :) Häshtägillä #kynsimiitti14 löytyykin meidän instakuvat.





Meitä viihdyttämässä oli myös Veera-koiruli, joka oli niiiiin suloinen otus <3 Huomatkaa vasemmassa kuvassa olevat kaksi Veeraa :D


Ohjelmassa oli myös tietovisa, kynsiaiheinen tietty. Yhtään ei ollut kinkkisiä kysymyksiä ei :D











Ja kuinkas ollakkaan meidän Kukkaisleidit-tiimi voitti! \o/ Tai siis tietenkin voitettiin, kun ollaan niin fiksuja ja filmaattisia. Muut tytöt yrittivät diskata meitä, väittämällä että katottiin vastaukset Googlesta :D Repesin kyllä, kun saatiin meidän vastauspaperi tarkastuksen jälkeen takaisin XD Kiitti vaan Milja ja kumppanit <3



Saatiin hienot diplomit voiton kunniaksi, jee!





Kuva: Embosnails

Pakolliset kynsiposeeraukset kuuluivat tietysti myös miittiin. Kaikki oli tehneet aivan ihania kynsiä <3 Kannattaa käydä tsekkaamassa muiden blogeista miittikynsiä, omani laitan sitten toiseen postaukseen.

PS. Löydä kuvasta Pauliina :D





Jokaiselle jaettiin goodiebagi, joka oli ihana OPI:n pussukka. Lisäksi saatiin OPI-kalenterit ja TV Mix karkkipussit. Karkit on jo ahmittu, hyviä oli! :P Goodiebagin sisällön esittelen toisessa postauksessa, mutta tässä pieni sniikki piikki.






Operaatio Vauvan-peppu-kädet: Saatiin kokeilla Consult Ladyltä käsienkuorintaa, joka toimi kuin toimikin. Ihanan pehmoiset kädet tuli!

Ja sitten tietysti kirppisteltiin! Olin laiska enkä jaksanut käydä lakkoja läpi kotona, mutta muutaman sain otettua mukaan ja sain lakat onneksi myytyä :) Muilta ostin 4 lakkaa, nekin voisin vilauttaa toisessa postauksessa, koska tämä postaus on jo nyt "hieman" venynyt... :)


Kuva: Marina / Dioriina






Viola OPI:lta tuli käväisemään myös meidän miitissä. Juteltiin OPI-lakoista tietty ja mm. tulevaisuuden suunnitelmista.


Oli aivan mielettömän huippu päivä ja niiin ihanaa oli tavata kaikki! <3 Toivottavasti nähdään pian, koska jäi tosi haikea olo kun piti kotiin lähteä... Jotkut tytöt jatkoivat illanviettoa vielä Helsingissä, mutta me Tampereen matkaajat lähdettiin iltabussilla kotiin. Ens kerralla jään kyllä yöksi! :)

Iso kiitos vielä kerran teille ihanaiset naiset ja erityiskiitos upeelle emännällemme Vivelle! <3 Kiitos myös sponsoreille, jotka tekivät päivästämme entistä hienomman! Osa kuvista on ottanut Tanja Karthaus, iso kiitos myös hänelle loistavista kuvista!!







Miitissä mukana olleet bloggaajaneitokaiset:

Viveka / Pitkät kynnet
Suvi / Passion for Nails
Hanna / Kynsipöllö Kosmetiikkapuussa
Anniina / Tiny Nail Design
Marina / Dioriina
Pauliina / Operaatio kauniit kynnet
Kaisa / Kynsisirkus
Shiny / Shiny Nail Art
Milja / Rakkauspapaija & Syvänmerenkala
Heidi / Rakkauspapaija & Syvänmerenkala
Prunella / 40 kynttä
Dimavarien / 40 kynttä
Vanquish / Rakkaus kynsiin
Sofia / Alakynnessä
Xalla / Nails by Xalla
Veera / Life & Nails
Miracle / Miracle's Nails
E-S / Embosnails!
kittyhc / Kitty Has Claws
Armi / Couleurs
Roosa / Scratch me with your nails
ja minä :)


Until next time my dear nail addict sisters! Halit <3


Katso myös

20 kommenttia

  1. Voi ei miten hauskoja kuvia! Ja mikä kakku!!! Alan ehkä kynsibloggaajaksi :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli tosi kivaa kyllä! Suosittelen kynsibloggaajaksi ryhtymistä :)

      Poista
  2. Ihana postaus ! Blogiasi pitkään fanittaneena oli tosi mukava nähdä sutkin livenä.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosi ihana tavata! <3 Ja go kukkaisleidit :D

      Poista
  3. Meillä oli upea päivä ja kiitos ittelles ihanasta matkaseurasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ikimuistoinen päivä kaikkinensa <3 On meillä vaan huippua porukkaa!

      Poista
  4. Wau. Vaikuttaa niin kivoilta nuo miitit...

    VastaaPoista
  5. Oli kiva nähdä sut livenä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosi kiva nähä sut Kaisa!! <3 Toivottavasti nähään pian taas! :)

      Poista
  6. Oli kyllä onnistunut päivä. Otetaan joskus uusiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli todellakin, aivan ihana päivä! Kiitos sulle vielä kerran, kun järkkäsit miitin! <3 Ja tietenki otetaan uusiksi :)

      Poista
  7. Voi vitsi miten ihanalta näytti miitti! ^^ Tuo kakku on ihan super! Hauskoja kuviakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se kakku oli mahtava ja niin hyvää! :P Kuvia olis ollut paljon enemmänkin, mutta en ihan kaikkia viitsinyt tunkea tänne :D

      Poista
  8. Oli ihana nähdä sut livenä, kun niin pitkään oon sun blogia lukenut! :) Mahtavaa saada kasvot yhdelle lemppariblogeista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ku ihana kuulla Pauliina! <3 Ja oli niin kiva nähä sut myös! Oot ihanan aurinkoinen ihminen <3 Seuraavaa miittiä ootellessa :)

      Poista
  9. Kiva lukea sunkin psotaus miitistä! Tosi kiva tunnelma välittyy kaikista kuvista! TUo kakku oli kyllä ihan uskomaton! Tää on ehdottomasti miitti, johon mä olisin kovasti halunnut mukaan, mutta taas osui toinen meno päällekäin. No, ehkä mekin joskus jossain miitissä satuttais oleen yhtäaikaa, toivotaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit postauksesta! :) Tosi harmi ettet päässyt tuonne, olisin niiiin mielelläni tavannu sutkin vihdoin! Mutta ens miitissä sitten toivottavasti nähään tosiaan!! :)

      Poista
  10. Vastaukset
    1. No oli todellakin! <3 Jäi vaan harmittaan, ettei kauheasti ehditty jutteleen! Ens kerralla jään oikeasti koko loppuillaksi, tuo aika meni aivan liian äkkiä, et eihän siinä ehtiny melkeen kynsilakkaa sanomaan :D

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.