Miittikynnet aka Neon Ikat

Kynsibloggaajien miittiä vieläkin kaiholla muistelen... Aiemmassa postauksessa sekä Instagramissa vilahtikin jo mun miittikynnet, mutta ny...

Kynsibloggaajien miittiä vieläkin kaiholla muistelen... Aiemmassa postauksessa sekä Instagramissa vilahtikin jo mun miittikynnet, mutta nyt kurkistetaan hieman lähemmäs. Kaikkien miittikynsien yhteisenä teemana oli kesä ja oli jotenkin kamalan vaikea keksiä, millaiset kynnet tekisin. Lopulta sain idean ja koska neonvärit kuuluvat täydellisesti kesään, niin siksipä näihinkin kynsiin tuli neonlakkaa, keltaista sellaista. (Toivottavasti teillä kaikilla ei ole jo neonyliannostusta)





Kiitos kuvasta Shiny / Shiny Nail Art :)


Olen jo piiiiiiitkään halunnut tehdä Ikat-kynnet eli tuollaiset jänskät kuviot. Piti oikein googlettaa, mistä tuo nimitys tulee, eli Ikat tarkoittaa tekstiilien värjäysmenetelmää, jonka tuloksena syntyy tietynlaisia kuvioita. No niin, nyt olemme viisaampia (tai ainakin minä olen).




Neonkeltaisena lakkana toimi Models Own Bikini, joka peitti nuo kuviokohdat 1 kerroksella. Ihan täydellinen lakka koristeluihin siis <3

Ranskiskynsissä käytin Essien Sugar Daddyä, joka on mun luottoranskislakka. Kultaiset niitit on CesarsShopin niittihyrrästä (saatu), mä niin tykkään noista salmiakkiniiteistä.






Joku varmaan jo arvasi, millä vempaimilla tein Ikat-kuviot :) Koristelin kynnet tietysti kynillä, koska siveltimillä ei olisi tullut yhtä hyvää lopputulosta, ehkä.




Valkoiset osiot tein uudella Sally Hansenin I ♥ Nail Art Pen koristelukynällä, jonka sain vastikään maahantuojalta testattavaksi. Noita kyniä myydään ainakin Anttiloissa ja ehkä Citymarketeissakin. Kynä toimi hyvin, mutta hirmu tarkkaa jälkeä sillä ei saanut eli viivoista tuli paksumpia kuin noilla toisilla kynillä. Mutta väriä tuli kynästä ilman, että olisi pitänyt painaa. Täytyy testailla tuota ja kolmea muuta väriä vielä enemmän, niin osaan kertoa sitten tarkemmin. Mutta tosi pigmenttinen tuo valkoinen on, siitä erikoispisteet ja papukaijamerkki!





Musta BarryM Nail Art Pen toimi erittäin hyvin tällaisiin koristeluihin. Kyseisen kynän sain viime miitistä, joka järkättiin Tampereella.

Kultainen kynä on ihan tavallinen kultainen askartelutussi. Se toimi moitteetta siihen asti, kunnes levitin pikakuivattajan päälle. Eli kuviot levisi joistain kohdista, hermot meni, laskin sataan ja korjailin pahimmat tapaukset MO Bikinillä.





Mitäs tykkäsitte Ikateista, menikö överiksi? Itse mietin kynsien valmistuttua, että olisko pitänyt jättää nuo ranskiskynnet ihan vain yksivärisiksi eli vaikkapa neonkeltaisiksi. Nyt kokonaisuus oli vähän levoton, mutta tykkäsin noista silti enkä jaksanut alkaa säätämään enempää. Kello oli nimittäin jo vaikka mitä perjantaina ja miittiin piti lähteä lauantaina aamulla. Mutta en sentään keittänyt perunoita puolilta öin niinku eräät (lue = Milja) :DD

PS. Unohdin linkittää miittiin osallistuneet bloggaajat edelliseen miittipostaukseen, joten kävin päivittämässä ne nyt sinne :)


Katso myös

32 kommenttia

  1. Mä ihan sekunti sitten yritin tehdä toista kertaa tätä ikat kuviota kynsille siveltimillä. Eihän siitä tullu yhtään mitään! :D Kahteen kynteen kerkesin väkertää, mutta äkkiä x-traa vanulle ja poistoon. :D Mutta tuollaisilla kynillä voisi onnistua kuvio vähän paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou nou! :D Kuulostaa siltä, ettei kannata ees yrittää siveltimellä tehä :D Kynillä suju niin näppärästi, ihan ku tussilla vetelis viivoja tai sellasta siksakkia paperille. Suosittelen :)

      Poista
  2. Wohou, nyt mäkin olen ikat-viisaampi:) Upeat kynnet ja ihan sun näköiset -ja koska tussit toimii noin hyvin, niin mullakin ehkä on toivoa joskus toteuttaa tää kuvio:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ikat-viisaampi joo :D Ja kiitos :) Ihan varmasti on toivoa saada noi kuviot tehtyä, oli niin kätevät noi tussit :)

      Poista
  3. Siis mun mielestä keskiyö on ihan hyvä aika keitellä perunoita! :D
    Mutta nää kynnet on yhä yhtä ihanat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha huomasit mun kommentin! :D Joo ehkä sulle se on normaali aika keittää perunoita :DD Vieläki naurattaa koko ajatus :D

      Kiitos hirmusti <3

      Poista
  4. Oo en olis arvannu et oot tehny noi kynillä! tosi hienot ja musta niissä ei oo mitään likaa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Mirka! Hyvä jos ei oo liikaa kaikkea :) Kynillä oli helppo tehä nuo kuviot, kannattaa kokeilla joskus.

      Poista
  5. Mä en oo koskaan oikein välittänyt tosta kuviosta, mutta noi värit on niin hyvät, että ikatkin muuttuu kivaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, no sepä kiva! :) Kyllähän se niin on, että värivalinnat vaikuttaa kokonaisuuteen joskus tosi paljon. Pitää vaan löytää ne itelle mieluisat väriyhdistelmät :)

      Poista
  6. Mulla on ollut ihan aukko tiedoissa tuon kuvion nimen alkuperästä, kiitos infosta! Ja olen edelleen ditä mieltä, että sulla oli tosi kiva tyyli miitissä ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No et oo kuule ainut jolla oli aukko sivistyksessä :D Mut nyt ollaan viksumpia :) Kiitti ihanasta kommentista ja muutenkin aina mieleni piristämisestä <3

      Poista
  7. Nää on hauskat kynnet. Tykkään kovasti! Saat tehä toisteki ikattikynsiä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, täytyy tehä toistekkin siis, kiitos luvasta! :D Viimeistään 31 päivän haasteessa ne tulee, kunhan pääsen sinne asti :)

      Poista
  8. En olekaan kuullut tuota kuvion nimeä ennen : o mutta ihan älyttömän hienot, vau! : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ulkomaisissa blogeissa noita näkee enemmän, suomalaisissa en muista olenko törmännyt :) Kiitos hirmuisesti, tosi kiva että tykkäät niistä! :)

      Poista
  9. Täällä yks lisää, jolle ikat-nimityksen alkuperä oli tätä ennen ihan tuntematon! :D Tiiänpähän nyt tuonkin. Nuo kynnet on edelleen niiiiiin ihanat ♥ Pssst... Saatoin hieman ruveta nauramaan ääneen, kun luin lopusta Miljan perunoiden keitosta :D Olin jo autuaasti unohtanut, että se keitteli keskellä yötä pottuja, kun ite väänsin esseetä ja miljoonaa muuta asiaa samalla! :D Hoho...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa viisastinpas sitten suakin :D Ja kiitos kovasti Pauliina <3

      Hihii, monet naurut on kyllä saanut siitä viestiketjusta :D Sulla tosiaan oli se essee ja mitä kaikkee :D

      Poista
  10. Voisin kehua nää kynnet ihan maasta taivaisiin :D Aivan käsittämättömän kiva idea, vois itekki jotain vastaavaa kokeilla! Ihanat, ihanat, ihanat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista Viivi Sofia! <3 Ja kokeile ihmeessä, ite tykkäsin kovasti olla noilla kynsillä :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.