Kurkistus miittipussukkaan + pieni ylläri

Kynsibloggaajien miitistä lähti ihanien muistojen lisäksi mukaan pussukka, jossa oli sponsoreilta saatuja ihanuuksia. Pussien sisällöt vaih...

Kynsibloggaajien miitistä lähti ihanien muistojen lisäksi mukaan pussukka, jossa oli sponsoreilta saatuja ihanuuksia. Pussien sisällöt vaihtelivat hieman, mutta jotkut tuotteet olivat kaikille samat.

PS. Kannattaa muuten katsoa postauksen loppuun, siellä on jotain kivaa teillekin :)


OPI-rakkautta meille jakoi Kauneudenkauppa.fi. Minun pussukasta löytyi Magazine Cover Mouse ja Super Bass Shatter -lakat. MCM on punainen tekstuurilakka, joka mulla on ollut minipullona, joten oli kiva saada siitä täysikokoinen versio. SBS on cracklelakka, mutta jostain syystä en saanut sitä halkeilemaan tikulle kokeillessani. Lakkojen lisäksi kaikki saivat OPI-kynsiviilan sekä -kalenterin.
Hide & Go Chic on tämän kevään kokoelma Essieltä, josta yllä kaksi lakkaa: Style Hunter, vadelmanpunainen creme ja Truth Or Flare ihana, vaalea farkunsininen creme. Pussissani oli alunperin yksi Zoyan lakka, mutta vaihdoin sen Style Hunteriin.
Maybellineltä sain Color Show Street Artist -sarjan lakan nimeltä White Splatter. Glitterpommi sisältää ainakin valkoisia erikokoisia hexglittereitä ja tikkuglittereitä sekä violetteja, sinisiä ja vihreitä hexglittereitä. Ihana lakka tikkuglittereistä huolimatta :D Mä jopa tykkään noista valkoisista mattatikuista :) Olisi kiva saada muitakin tämän kokoelman lakkoja.
Consult Lady osallistui miittiimme lahjoittamalla jokaiselle China Glazen lakan sekä Body Drench Sun Splashed Mango -kosteusvoiteen. CG In The Lime Light on neonvihreä lakka, jossa on sinertävää shimmeriä.
Yllä vielä kirppissaaliini eli OPI Call Me Gwen-ever, China Glaze Dance Baby, China Glaze Flock Together tikkuglitteri sekä OPI Don't Talk Bach To Me. Kiitos kauppakumppaneille! :)Lopuksi pientä arvontaa eli jos haluat tuon OPI-kalenterin itsellesi, niin ilmoita siitä kommentissa sähköpostiosoitteen kera :) Lähden viikoksi reissuun, joten postitus menee seuraavalle viikolle. Sanotaan nyt vaikka, että arvontaan voi osallistua sunnuntaina 13.7. klo 23:59 mennessä.Kiitos yhteistyökumppaneillemme!
Lähden reissuun tiistaina ja blogissa saattaa olla hiljaista sen aikaa. Koitan päivittää kuitenkin Instagramiin matkan aikana jotain, joten kannattaa kurkkia kuulumisia sieltä :)

Katso myös

5 kommenttia

 1. Lakkasitko tikuille suoraan vai toisen lakan päälle? Itse tein niin et suoraan tikulle, ei tapahtunut kuin vasta toisen lakan päälle lakattaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tikulle suoraan eli pitää kokeilla toisen lakan päälle, kiitti! :)

   Poista
  2. Joo, Kaisa on oikeassa :) Ne vaatii alle lakkaa, jotta alkavat halkeilla. Paljaalle tikulle lakattuna ei tapahdu yhtään mitään.

   Poista
  3. Okke :) Mun muut cracklelakat on toimineet paljaalle tikulle, siksi kokeilin sillälailla :)

   Poista
 2. Poistin täältä nyt kaikki arvontaan osallistuneet kommentit, ettei sähköpostiosoitteet jää näkyviin. Kiitos vielä kaikille osallistujille :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.