Tarratribalit

Itku meinasi päästä, kun huomasin, että olin hävittänyt kaikki järkkärillä otetut kuvat näistä kynsistä :(((( En ollut siirtänyt kuvia vielä...

Itku meinasi päästä, kun huomasin, että olin hävittänyt kaikki järkkärillä otetut kuvat näistä kynsistä :(((( En ollut siirtänyt kuvia vielä koneelle ja menin sitten tyhjentään muistikortin ennen Budan reissua. Tosi fiksua. Mr. Z koitti saada palautettua kuvat muistikortin syövereistä eri ohjelmien avulla, mut just niitä kuvia ei enää ollut, nyyyyyh. Enpä muista että näin ois koskaan ennen käynyt.

Noh, nyt joudutte tyytymään pariin kännykkäräpsyyn, jotka olin napannut onneksi. Kuvalaatu on todella huono, koittakaa kestää. Kynsikuvien jälkeen on uudemmat kuvat pelkistä lakoista, joissa värit toistuu todellisimpina.
Tilasin Etsystä Make It Stick -merkkisiä tribalkuvioisia ja siksakkeja kynsitarroja. Tarroja on tarkoitus käyttää ihan tarroina, mutta niitä voi käyttää myös tavallisten kynsivinyylien tapaan.
Tykästyin tarroihin kovasti. Leikkasin nimettömien tarroista yhdet askelmat pois ja sitten ne oli just sopivan kokoiset kynsille. Nimettömien pohjalle lakkasin Picture Polish Chillaxia ja sitten kerros Orlyn Neon Heat -lakkaa kynnen kärkeen. Chillax jäi hieman kuultamaan Neon Heatin alta, koska Neon Heat ei ollut tarpeeksi peittävää. Lopuksi laitoin tarrat päälle, kun lakat oli ensin kuivuneet ja sitten kerros HK Girliä.

Kynnet jäivät hieman kesken ajanpuutteen vuoksi. Jotain noista vielä puuttuu ainakin mun silmillä katsottuna :D Mutta ovatpahan vähän simppelimmät.
Lakkojen kannattaa antaa kuivua ennen tarrojen laittamista, jos haluaa välttyä vahingoilta. Jos tarra menee väärään kohtaan, siinä voi olla lakkaus pilalla, kun sitä yrittää siirtää paikoilleen.Tässä hieman suuntaa antavampi kuva Picture Polish Chillax -lakan sävystä. Jos ootte ihailleet China Glazen Too Yacht To Handlea, mutta ette ole ostaneet sitä haastavan koostumuksen takia, niin suosittelen hankkimaan Chillaxin (tai osallistumaan blogin Facebook-arvontaan :) ). Chillax on 95% dupe, vain aavistuksen tummempi kuin TYTH. Chillax on upea turkoosi creme, jolla on mielettömän kermainen koostumus ja peittää lähes yhdellä kerroksella. 2 kerrosta kuitenkin peittää pidemmät kynnet paremmin. Rakkautta <3Orly Neon Heat on uudesta Baked-kokoelmasta. Se on upean värinen neonpinkki, joka taittaa hieman kylmään. Koostumus on crellymäinen ja peittää 2 kerroksella. Alle ei siis tarvitse valkoista lakkaa, wuhuu! Neon Heat on tooosi herkullisen näköinen kynsillä, oikeen sopiva kesälakaksi :)
Näitä käytin:
 • Picture Polish - Chillax | prettypolish.nl
 • Orly - Neon Heat | nailsave.com
 • Make It Stick - mustia tribaltarroja | www.etsy.com/shop/MakeitStickDesigns
 • pinsetit tarrojen asetteluun
 • kynsinauhaleikkurit tarrojen leikkelyyn


Helteistä perjantaita kaikille! :)

Katso myös

18 kommenttia

 1. Minusta noista ei puutu mitään! Täydellisen kauniit ja raikkaat:)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanat! Ja ihan sun näköiset! ^_^

  VastaaPoista
 3. No on kyllä ihanat kynnet! Miten pysyi nuo vinyylitarrat vrt. tavalliset, pirunkeksintö-kynsitarrat? Tuliko yhdellä päällyslakkakerroksella tasainen pinta vinyylikynsille? Nää on aika uu mama -tavaraa, suattaapi lähteä tilaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! :) Tarrat pysyi tosi hyvin, ei repsottaneet ollenkaan. En muista oonko käyttänyt tavallisia tarroja aiemmin, joten en osaa verrata. Ite laitoin vain yhden kerroksen päällyslakkaa ja sormella kokeilemalla tunsi tarrat sen läpi, mutta mua se ei haitannu. Jos siis haluaa aivan sileän pinnan, kannattaa laittaa 2 kerrosta päällyslakkaa tietty :)

   Poista
 4. Ihanat kynnet ja ihanat lakat! Nuo tarratkin on kyllä sellaiset, että itekin haluisin kokeilla! Pinkki ja turkoosi on kyllä väriyhdistelmä, joka toimii aina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niniane! <3 Mä kyllä ihastuin noihin tarroihin ja harmittelin, etten tilannut samalla muissakin väreissä niitä. Ja joo, pinkki ja turkoosi sopii jotenkin tosi hyvin yhteen :)

   Poista
 5. Rakas ei oo kyllä yhtään huono kuvalaatu! Mun silmään näyttää just hyvältä. Ja ihan mielettömät kynnet jälleen kerran <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti hani <3 Hyvä, jos ei näytä ihan järkyttäviltä nuo kuvat :D Ottaa vaan niin päähän, että muut kuvat meni harakoille!

   Poista
 6. Nää tarrat on kyllä ihanat, pitää itsekin hankkia. Ihanan väriyhdistelmän oot saanut aikaiseksi kynsillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeileen, on ne vaan kätevät ja tulee terävää ja tarkkaa kuviota, toisin kuin normi vinyyleillä :) Ja kiitos paljon Armi <3

   Poista
 7. Voi harmi, kun kävi noin :(
  Mutta noi vinyylit on ihan mahtavia. Oiskohan tossa seuraava "uusi juttu", mikä tulee tilattua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo harmittaa vieläkin :( Ihan omaa tyhmyyttä silti eli itteeni saan syyttää. Kannattaa kyllä kokeilla noita tarroja, jos kuviot on mieluisia :) Pitää ehkä tilata itsellekin lisää eri värisiä :)

   Poista
 8. Mahtavan väriset lakat...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.