Hoop! There It Is

Tilasin tovi sitten ensimmäiset Girly Bits indielakkani , eikä kaduta pätkääkään. Ihastuin näihin neonlakkoihin ensisilmäyksellä, kun katsoi...

Tilasin tovi sitten ensimmäiset Girly Bits indielakkani, eikä kaduta pätkääkään. Ihastuin näihin neonlakkoihin ensisilmäyksellä, kun katsoin youtubesta swatchvideoita. Tiesin, että näitä pitää saada.Hoop! There It Is -kokoelmaan kuuluu 10 neonlakkaa sekä yksi glittertopperi. Tiukkaa teki, että hillitsin itseni enkä tilannut useampaa lakkaa, mutta näihin neljään päädyin lopulta:
Hooperchondriac, These Hips Don't Lie, Hoop! There It Is ja You're My Hooper Hero.Kynsille pääsi ensimmäisenä Hoop! There It Is, joka on upea neonoranssikorallipunainen. Lakan väriä on tosi vaikea kuvailla, se kun näyttää erilaiselta valaistuksesta riippuen. Mutta jotain tuota luokkaa se on mitä äsken kuvailin :) Lakka on todella hyvälaatuinen ja helppo levittää, mutta koostumus on hieman crellymäinen ja se peittää 3 kerroksella. Itse lakkasin vain 2 kerrosta ja huomasin myöhemmin eri valossa, että kynnen kärjet kuultaa hieman läpi.


Alla olevissa suttuisissa kameraräpsyissä lakkojen värit on lähempänä todellista sävyä, Hoop! There It Is on luonnossa tummempi kuin yllä olevassa kuvassa ja varjossa tai pilvisellä säällä se ihan hohtaa! <3


Tilasin lakat Girly Bitsin verkkosivuilta ja yhden lakan hinta oli 8,68 €. Toimituskulut olivat alle 14 € ja paketti saapui Kanadasta perille 1,5 viikossa, ihanan nopeasti siis!


Seuraavaksi ajattelin lakata keltaisella These Hips Don't Lie -lakalla ja alunperin olin suunnitellut, että se pääsee ekana kynsille, mutta Hoop vei voiton sillä kertaa. Mulla on menossa täydellisen neonkeltaisen lakan metsästys ja arvioiden mukaan Girly Bitsin neonkeltainen voisi olla lähellä sitä, mutta katsotaan. Täydellinen tarkoittaisi mulle helposti levittyvää, 2 (tai jos vaan mahdollista niin 1) kerroksella täysin peittävää ja kunnon räikeänkeltaista väriä. Oletteko te löytäneet THE neonkeltaisen lakan? Vinkkejä otetaan vastaan :)

Katso myös

14 kommenttia

 1. ompa räikeitä ! en malta oottaa että nään nuo loputkin sun kynsillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanan räikeitä! Keltainen on jo päässyt kynsille ja pian blogiinkin :)

   Poista
 2. Onpa herkullisia lakkoja nämä!

  VastaaPoista
 3. Oooo, kesälakkojaaaaaaaaaaa!!!

  VastaaPoista
 4. Oooooh ihania! Pakko ostaa jossain kohtaa!

  VastaaPoista
 5. Hrrrrrrrrr...... Nameja nämä kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, neonit on vaan niin ihania kesälakkoja!

   Poista
 6. whoah mahtavia!! Mua kutkuttaisi taannoin julkaistut Mentalityn neonholot, mutta en tiedä saako niitä enää mistään. Ne oli huikeita! Mulla on valitettavasti vaan huonoja kokemuksia neonkeltaisista, mutta toivotaan että Girly Bits hoitaa homman kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mentalityihin en ookkaan törmännyt, pitääpä googlettaa! Joo neonkeltaiset taitaa olla hankalimpia lakkoja mitä on, kokeilin jo Girly Bitsiä eikä harmi kyllä ole se täydellinen neonkeltainen sekään, höh. Kertoilen postauksessa sitten tarkemmin.

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.