Vesimarmorointia ja Wisteriaa

Vesimarmorointeja tulee tehtyä aivan liian vähän ja syy siihen on itselläni ainakin se kamala sotku, mikä siitä tulee :) Vesimarmorointi on ...

Vesimarmorointeja tulee tehtyä aivan liian vähän ja syy siihen on itselläni ainakin se kamala sotku, mikä siitä tulee :) Vesimarmorointi on myös aika työlästä, mikäli jokin tai jotkut kynnet menevät pilalle ja marmoroinnit pitää tehdä uusiksi. Harjoitteluahan se vaatii, mutta periksi ei anneta!

Näistä vesimarmorointikynsistä tuli mielestäni jo aika kivat, enkä edes uusinut yhtään kynttä. Kuvioita jouduin kyllä tekemään vesikuppiin useita kertoja, kunnes olin tyytyväinen kuvioihin.


Kynsillä näkyvä lila lakka on Picture Polish Wisteria, todella hyvälaatuinen ja 2 kerroksella peittävä creme. Kyseessä on reborn eli uusi versio, joka on hieman haaleamman ja kylmemmän sävyinen kuin alkuperäinen Wisteria. Aikoinaan kun tuon lakan tilasin, en tiennyt että siitä on tehty uusi versio, ja petyin aika paljon sen sävyyn, koska odotin jotain muuta. Uusi Wisteria on kaikesta huolimatta kaunis lakka.

Käytin marmorointiin Wisterian lisäksi OPI Taupe-less Beach ja Gina Tricot White lakkoja.

(Nippelitietoa: Wisteria on suomeksi Japaninsinisade ja kyseessä on upea liaanikasvi, jolla on lilat kukinnot. Tulee ihan mieleen Avatar-elokuvan henkeäsalpaavan kaunis puu, Tree of Souls, liekö Wisteriasta saatu inspiraatiota siihen?)Vesimarmorointitutoriaalistani löytyy ohjeita ja vinkkejä, ja youtubesta kannattaa tietysti katsoa miten homma hoituu käytännössä.


Näitä käytin:Katso myös

23 kommenttia

 1. Awww...this is so pretty! I super love the color combos and design. You really nailed it!

  VastaaPoista
 2. Ihanan yksinkertaiset ja kauniit! <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tällä kertaa olin itekkin tyytyväinen kuvioihin :)

   Poista
 4. Todella kauniit vesimarmoroinnit! Mä tykkään enemmän tästä uudesta Wisteriasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Onhan tämä uusikin versio kaunis :)

   Poista
 5. Ihanat, kaikin tavoin <3

  VastaaPoista
 6. Tyylikkäät kynnet!

  VastaaPoista
 7. Ihanat! Mä taas ajattelin et toi teksti lakan nimen yläpuolella viittaa Desperate Housewives tv-sarjaan ku se tapahtumapaikan nimi on Wisteria lane. En silti tiedä, voihan se nimi tulla mistä vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aivan, nimi varmasti viittaa siihen sarjaan, ja voisikohan lila väri tulla sanan toisesta merkityksestä eli Wisterian liloista kukista? :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos Mara! <3 (ja anteeksi kun vastaus tulee näin myöhään!)

   Poista
  2. Kiitos Mara! <3 (ja anteeksi kun vastaus tulee näin myöhään!)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.