Messy Mansion Decal Work Mat, kynsiharrastajan elämän pelastus!

Oletko kyllästynyt rumiin sanomalehtiin tai talouspaperiviritelmiin, joiden päällä yrität leimailla ja koristella kynsiä? Turhaudutko leimad...

Oletko kyllästynyt rumiin sanomalehtiin tai talouspaperiviritelmiin, joiden päällä yrität leimailla ja koristella kynsiä? Turhaudutko leimadecalien väkertämiseen muovipussin päällä tai odottelemaan, että leimasimeen tekemäsi decal on kuivunut? Leikkeletkö foliosta epämääräisiä palasia, joiden päälle laitat kynsilakkoja dotting toolin dippailua varten? Käytätkö lautasia tai muita kippoja ja kuppeja märän, asetonissa kastetun vanulapun suojana? Pelkäätkö, että vesikuppi horjahtaa epätasaisella alustalla, juuri kun olet marmoroimassa kynsiäsi?

EI HÄTÄÄ! Tähän kaikkeen on nyt ratkaisu! Nimittäin Messy Mansion Decal Work Mat!!!



CesarsShop sai ihan äskettäin valikoimiinsa näitä mattoja ja sainkin heti yhden testiin. Messy Mansion Decal Work Mat on silikonista tehty alusta kaikkeen kynsikoristeluun. Mikä parasta, matto kestää asetonia ja kynsilakkoja! Sen päällä voi huoletta läträtä ja kun kynnet on valmiit, kaiken sotkun voi putsata kynsilakanpoistoaineella! Sanoisinko, että tämä on vastaus rukouksiini. Kyllä. Kiitos. Aamen. Uskon, että myös valkoinen kiiltävä ruokapöytämme kiittää ja kumartaa, kun häntä ei enää kohdella kaltoin rumista sanomalehtivirityksistä puhumattakaan.

Markkinoilla on Messyn lisäksi ainakin toinenkin vastaava matto, UberChic Uber Mat, ja siitä onkin vertailukuvat postauksen lopussa.



Decal Work Mat on kooltaan 30x40 cm ja se on mielestäni juuri sopiva kaikkeen tarpeelliseen. Matto on tarkoitettu erityisesti helpottamaan leimadecalien tekemistä ja siitä löytyykin erikokoisia kynsimalleja, joiden päälle voi tehdä decaleita. Myös erilaisten lakkojen testailu ja käsinmaalauksen harjoittelu onnistuu matolla erinomaisesti.



Matto ei rypisty, joten se toimii myös stressinpurkajana ;) Se mahtuu lisäksi pieneenkin tilaan, koska sen voi rullata tai taitella pienemmäksi.



Testailin leimadecalien tekemistä matolla ja hyvin toimi. Lakkasin ensin kirkasta lakkaa "muotteihin" ja lakan kuivuttua leimasin päälle kuvioita Messy Mansion MM12-leimauslaatalla, A England Camelotilla ja Jumbo Stamperilla. Sitten otin kolme piCture pOlish lakkaa ja laitoin niitä matolle. Dippasin piCture pOlishin dotting toolin lakassa ja väritin leimat. Kastoin välillä vanulappua kynsilakanpoistoaineeseen ja putsailin dotting toolia. Vanulappu makasi samaisella matolla. Ihanaa kun kaiken sai tehtyä samalla alustalla!



Lakkojen kuivuttua otin leimadecalit irti matosta pinsettien avulla ja ne lähtivät todella helposti. Sitten lakkasin swatchtikulle valkoista lakkaa ja asettelin decalin sen päälle, kun lakka oli hieman kuivunut. Leikkasin kynsisaksilla ylimääräiset palat pois ja laitoin päällyslakkaa. Näin siis tehtäisiin leimadecalit kynsille, mutta ajanpuutteen vuoksi en nyt koristsellut omia kynsiäni.



Kuten aiemmin mainitsin, UberChic Uber Mat on vastaavanlainen matto kuin Messy Mansion Decal Work Mat. Matot ovat samankokoisia ja materiaaliltaan tismalleen samanlaisia. Värissä on pieni ero eli Decal Work Mat on aavistuksen kellertävämpi. Kuviot ovat matoissa erilaisia, mutta ajatus niissäkin samankaltainen eli kynsimalleja voi käyttää moneen tarkoitukseen ja ne helpottavat etenkin leimadecalien tekemistä.




Messy Mansion Decal Work Mat mattoja voi ostaa CesarsShopista hintaan 12,90 €. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.

Saapa nähdä tuleeko näitä mattoja muiltakin valmistajilta, mutta indiet ovat nyt ainakin olleet edelläkävijöitä ja elämäni pelastajia! :D Mitäs te tuumaatte näistä? Onko tarvetta matolle vai tuntuuko turhalta? PS. Jos kiinnostuit matosta, kannattaa seurailla blogiani ensi viikolla...


Katso myös

22 kommenttia

  1. Tätä esittelyä/arvostelua oli hauska lukea sillä oon pystynyt tekemään lähes näitä kaikkia perus kirjoitusalustan päällä. Eikä se ole moksiskaan asetonista tai lakoista. En kuitenkaan ole yrittänyt (muistaakseni) tehdä leimadecaleja koska niitä en muutenkaan ole tehnyt :D
    Nyt kuitenkin tilasin Mi Nailsiltä tuon Uber maton, josko alkaisin tutustumaan leimadecalien maailmaan paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa no hyvä jos kirjoitusalustakin toimii! Oon kuvitellut, että ne ei kestä asetonia, tai riippuu varmaan millainen se alusta on :) Nyt vaan sitten leimadecalien kimppuun :D

      Poista
  2. Vaikuttavat mielenkiintoisilta

    VastaaPoista
  3. Plussaa MM:n matossa on mun mielestä toi musta skraidu jossa voit testata miltä värit näyttävät mustan päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! Sen unohdinki mainita! Ja siihen voi testata kätevästi, näkyykö leima mustan päällä. Esim just jotain vaaleampia lakkoja on näppärä kokeilla, koska ne ei usein näy hyvin tumman lakan päällä. Kyllä on kätsyä <3

      Poista
  4. DRK taitaa olla kolmas merkki, jolla on vastaava matto. Itse ehdin hatapaissani hankkia Ubermaton ja se on kylla niiin kateva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota DRK:ta en ookkaan vielä nähnyt. Joo Uber on ihan huippu!

      Poista
  5. Oli pakko tilata tämä matto hti, ettei se vaan lopu kesken. Sainkin sen eilen postissa! Tykkään siitä jo nyt mielettömästi, koska se on melko tyylikäs lakkausalusta verrattuna kaikenlaisiin paperiviritelmiin. Tykkään erityisesti tuosta mustasta raidasta =) Ylimmän kynnen kuvat on kyllä aika valtavan kokoisia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oujee, kiva että sait jo itselles tuon maton ja että tykkäät siitä! Ohan se tosiaan miljoona kertaa tyylikkäämpi ku mikään paperihärdelli :D Mulle ne ylimmätkin koot on sopivia peukaloiden kynsiä varten, en tiedä sitten onko mulla ylileveät peukut :D

      Poista
  6. Vaikuttaa kätevältä. Kynsilakkadecalit taitaa olla nyt aika in, kun niitä varten on pitänyt tuollaisiakin keksiä. Itse käytän leivinpaperia, mutta siitä ei irtoa kunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ne on nyt aika in :) Millä saat leivinpaperin pysyyn aisoissa tai paikallaan, kun se on niin liukas? Laitatko jotain painoja/lakkoja sen reunoille? Tuo matto on siitäkin tosi hyvä, että se pysyy melkeen kuin liima pöydässä kiinni, se on kumimainen eli ei yhtään liukas :)

      Poista
  7. Itse aluksi ajattelin, että vitsi kun olisi kyllä kätevä, mutta tuntuu kuitenkin vähän ehkä turhakkeelta kun samat asiat voi tehdä kuitenkin ilman mattoakin. Sitten aloin taas pohtimaan, että jos voinkin tehdä ne kaikki asiat sillä yhdellä ja samalla matolla, niin eihän se nyt voi olla turhake. Kyllä tämä on itselle hankittava kunhan saan aikaiseksi. On niitä kynsialalla suurempiakin turhakkeita! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitäpä just! Ei tarvi miljoona eri alustaa tai paperiviritelmää, kun on vaan tuo matto. Ei siis tosiaankaan ole turhake :D Mun koristelut on ainakin helpottuneet niin paljon maton myötä ja sotkuakaan ei synny läheskään niin paljon kuin ennen :D

      Poista
  8. Kestääköhän tämä uv-geeliä? Geelin kanssa läträäminen jos mikä on sotkuista..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en osaa kyllä varmaksi sanoa, kestääkö uv-geeliä, kun mulla ei itsellä sellaista ole. Täytyy koittaa selvittää asiaa!

      Poista
  9. Naurahdin aluksi idealle, mutta minkä myyntipuheen kirjotitkaan! Damn, mä ehkä sittenki tarviin tällasen.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, äläpä kuule siellä naura! :D Nyt on tosi kyseessä! :D Ja sä tarvit tän. Piste.

      Poista
  10. Minulla on Uber Chicin matto, mutta en ole vielä päässyt sen kanssa sinuiksi. En saa leimadecaleja tarttumaan sen pintaan, harjoittelu jatkuu siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm koitatko leimata suoraan matolle vai onko sulla ollut kirkasta tai värilakkaa ensin matolla? Itselläni ei ole ollut ongelmia kummassakaan tapauksessa, voisikohan riippua leimauslakasta tms? Mitä stamperia ja leimauslakkaa oot kokeillut?

      Poista
  11. Tarvitsen!!
    Onko sulla siis molemmat, tämä ja über mat? Kumpaa suosittelisit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla on molemmat :) Kummatkin on samanlaisia materiaaliltaan eli sanoisin että riippuu kumman ulkonäöstä ja matossa olevista kuvioista tykkäät enemmän, niin valkkaa se :) Musta tuntuu, että mulla on käyttöä molemmille, kummassakin on omat hyvät puolensa. Uberissa on kauniimmat nuo sormet ja kynnet, mutta messyssä on tuo musta alue, mikä on tosi kätevä.

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.