Kissamaiset Halloween-kynnet

Tämän vuoden Halloween-kynnet meinasivat jäädä pelkiksi liukuväreiksi, mutta ehdinpäs kuitenkin maalailla jotain kynsille. Vietin viik...

Tämän vuoden Halloween-kynnet meinasivat jäädä pelkiksi liukuväreiksi, mutta ehdinpäs kuitenkin maalailla jotain kynsille.Vietin viikonlopun rakkaiden ystävieni seurassa Espoossa ja parisen tuntia päivästä hurahti kahvipöydässä rupatellen ja samalla kynsiä maalaillen. Tytöt ihmettelivät, miten pystyn maalaamaan niin tarkkaa ja pientä jälkeä, mutta hyvillä välineillä pääsee jo pitkälle. Sitten tarvitaan myös motivaatiota, kärsivällisyyttä ja vakaata kättä. Itse nautin piirtelystä ja se jotenkin myös rauhoittaa, jos ei ole kiire saada jotain aikaiseksi. Harvemmin kuitenkaan on näin kivasti aikaa maalata kynsiä.


Inspiraatiokuva: Halloween-kissa

Maalasin vasempaan nimettömään söpön kissan, jonka löysin googlen kuvahaulla. Kissa onnistui mielestäni aikas hyvin ja siitä on kiittäminen RaPaintin mustaa akryylimaalia sekä ihanaa piCture pOlishin ohutta sivellintä nro 10 <3 Tein taustalla olevan kuun pohjan valkoisella RaPaint-akryylimaalilla ja väritin kuun oranssilla ja keltaisella Oumaxi-akryylivärillä one stroke -tekniikalla käyttäen tasapäistä sivellintä.


Inspiraatiokuva: Halloween-puu

Toiseen käteen tuli samanlainen kuu, mutta kissan sijaan maalasin koukuraoksaisen puun. Tässäkin käytin RaPaintin mustaa akryyliväriä sekä piCture pOlishin sivellintä nro 10.


PP sivellin nro 10 sekä musta ja valkoinen RaPaint akryylimaaliLakkasin kynsien pohjaksi 2 kerrosta piCture pOlish Allurea, jota on niin ihana levittää kynsille sen upean koostumuksensa ansiosta. Sävykin on ihan rakkautta, magenta hopeisilla pienillä hiutaleilla ja holohipuilla.OPI Cosmo With A Twist ja piCture pOlish Allure toimivat liukuvärissä ihanasti. Cosmo With A Twist on OPI:n uudesta Starlight-kokoelmasta ja se on glassfleck-lakka, jossa on violettia ja sinistä pientä hiutaletta tummansinisellä pohjalla. Todella kaunis yksilö, joka kuivuu hieman mattapintaiseksi ja jonka kimallus pääsee oikeuksiinsa päällyslakan kanssa.
Näitä käytin:

OPI:n lakkoja voi tilata Kauneudenkauppa.fi:stä, josta lakat on saatu testattavaksi. RaPaint-maaleja ja PP siveltimiä voi tilata CesarsShopista, josta ne on saatu testattavaksi. Myös piCture pOlish lakkoja voi tilata CesarsShopista, Alluren olen ostanut itse. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.


Teittekö te Halloween-kynsiä? :)

Katso myös

22 kommenttia

 1. Aivan sietämättömän hienot kynnet <3. Liukuvärit on ihan täydelliset ja sitten vielä nuo maalaukset päälle! Ihanat :).

  VastaaPoista
 2. Huh huh, toiset ne vaan osaa! <3

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis liukuväri, aivan ihana. Maalaus on ihana ja voin taas kuvitella voivani maalailla mitä vaan kun sain vihdoin itse pikku ruusut edes nyherrettyä kynsille akryylimaaleilla :D Totuus on kuvitelmia ihmeellisempää omalla kohdalla, hih. Toimii vaan upeesti tää sun kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja oujee! Olin missannut sun ruusut, nehän on todella hienot!! Eikä mitkään punajuuret :D Nyt vaan lisää maalailuja eikös? :)

   Poista
 4. Katti on aivan kertakaikkisen huikea!

  VastaaPoista
 5. Ihan superhieno Halloween-lakkaus! :) Vaikka oletkin todella hyvä käsinmaalailija, niin silti yllätyn joka kerran sun taitoja, että tähmitenonmahdollistaomgmitenupeet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Vandaalia <3 U made my day! :D Itse sitä on aika kriittinen omaan työnjälkeen, mutta ihana kuulla mitä mieltä sä oot <3

   Poista
 6. Oi vitsi sä olet taitava <3

  VastaaPoista
 7. kääk, nämä on älyttömän upeat ! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.