New York, Metallic Mush ja Ce-less-tial Is More ne yhteen soppii

Kolme kärpästä yhdellä iskulla. Sain mahdutettua kolme uutukaista samoihin lakkauksiin ja jokainen niistä on rakkautta, onpa joukossa uusi, ...

Kolme kärpästä yhdellä iskulla. Sain mahdutettua kolme uutukaista samoihin lakkauksiin ja jokainen niistä on rakkautta, onpa joukossa uusi, upeasti leimaava yksilökin!Haalin muutamia piCture pOlish lakkoja Cesarsilta ja yksi niistä oli New York. Onhan se vaan kaunis, murrettu tummahko roosa hopeisilla pienillä hiutaleilla varustettuna. New York levittyy yhtä hyvin kuin muutkin PP lakat eikä siistimistä juurikaan tarvita. Kaksi kerrosta peitti täysin, mutta jo yksi kerros antoi lähes peittävän tuloksen, mistä yllätyin kovasti!Kokeilin ensimmäistä kertaa Über Chic leimauslaattoja ja hyvin toimii! Leimasin kuvion laatasta 4-01 ja käytin Über Chicin omaa luottokortin näköistä ohutta ja "joustavaa" scraperia, joka sekin toimi tosi hyvin. Scraper kestää tietääkseni hyvin asetonia ja luulenkin että se jää vakkarikäyttöön. Aiemmin olen käyttänyt jotain vanhoja kantiskortteja jotka menee huonoksi jonkin ajan kuluttua. (Miksihän muuten meinasin koko ajan kirjoittaa "scarper" eikä "scraper", liian vaikea sana!)Leimasin kuvion piCture pOlish Metallic Mush lakalla, joka on nimensä mukaan metallinen foil ja aivan ihanan sävyinen, tuollainen haalean ruusukullan, valkokullan ja samppanjan sekoitus. Paljon haaleampi ja kylmemmän sävyinen kuin esim. Essien Penny Talk. Uniikki mun kokoelmissa <3 Lakka peittää YHDELLÄ kerroksella, joten se on täydellinen leimauslakka. Ei tullut myöskään reikiä kuvioon ja leimasi todella ohuetkin viivat mainiosti.

OPI Ce-less-tial Is More kuuluu uuteen Starlight-kokoelmaan ja iskin siihen silmäni heti, kun näin sen livenä CesarsShopissa. Vau! Lakka tuntuu tekstuurilakalta, mutta se on luokiteltu glitteriksi ja glitteriä onkin todella runsaasti :) Sävyltään CIM on samaa luokkaa Metallic Mushin kanssa eli haalea ruusukulta / samppanja / valkokulta. Seassa on erikokoisia pieniä glittereitä sekä hieman suurempaa hologlitteriä tai ns. iridescent glitteriä, joka tekee lakasta hyvinkin uniikin ainakin omassa kokoelmassani. Lakka on hieman paksua, mutta silti helppo levittää ja peittää 2 kerroksella. Jätin päällyslakan laittamatta tähän ja pinnasta tuli kivan tekstuurinen.
Näitä käytin:


Aluslakka ja leimasin on saatu blogin kautta CesarsShopista ja muut lakat ja leimaustarvikkeet olen itse ostanut. Lakat ovat tällä hetkellä loppu varastosta, mutta kannattaa kurkkia milloin niitä tulee lisää. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.


Mitäs tykkäsitte lakoista ja kynsistä?

Katso myös

16 kommenttia

 1. Voi ei, pakko varmaan lisätä tuo Metallic Mush nyt omalle himotuslistallekin, jos se kerran leimaa täydellisesti! New York siellä himotuslistalla on jo ollutkin... :D Ihanat kynnet jälleen kerran! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suosittelen kyllä hankkiin Mushin, kun sä leimailetkin niin paljon :) Tuo on tosi ihanan sävyinenkin ja toimii hyvin yksinäänkin, vaikkei leimailiskaan!
   Ja kiitos hirmusti <3

   Poista
 2. CIM on muuten pakko saada! Ihan liian kaunis ja vielä tekstuurinen, oih <3..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sanoisin myös että se on must-have! Tosi kaunis ja uniikki <3

   Poista
 3. oi miten kauniit kynnet! ostoslistalle taas lakkojen tie käy :P

  VastaaPoista
 4. Kauniit kynnet :) Ite oon leimaillut vain Konadeilla, vois toki testata muitakin merkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa ehdottomasti testata muitakin kuin Konadeita. Monilla merkeillähän siis ihan tavalliset lakat soveltuu leimaukseen, ei tarvi olla nimenomaan leimauslakkoja :)

   Poista
 5. Ihania lakkoja kaikki <3 Ja nuo UC:n leimauslaatatkin aiheuttaa kyllä ihastuneita huokauksia kuvioillaan :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. UC leimauslaatat on upeita, tilasin nelos ja vitossetin, ja niissä on kyllä ihania kuvioita <3

   Poista
 6. Tosi kauniit (: Toi OPI täytyy kyllä hommata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo Ce-less-tial Is More kannattaa kyllä hankkia, se on niin kaunis <3

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.