Color Club Oil Slick - Burnt Out

Color Club julkaisi tänä syksynä miljoona  viisi uutta kokoelmaa, joista yksi on upea  Oil Slick -kokoelma . Oil Slick lakat ovat Color Club...

Color Club julkaisi tänä syksynä miljoona viisi uutta kokoelmaa, joista yksi on upea Oil Slick -kokoelma. Oil Slick lakat ovat Color Clubin mukaan "tri-chrome" lakkoja, mutta itse kuvailisin niitä multichromeiksi, koska niissä voi nähdä enemmän kuin kolme väriä. Ja tuo värien vaihtuminen on todella todella mahtavan näköistä!Sain valita CesarsShopista yhden lakan Oil Slick kokoelmasta ja valitsin Burnt Out lakan. En melkein voinut uskoa silmiäni, kun avasin paketin. Burnt Out on ihan mielettömän kaunis ja niin syksyyn sopiva kuin vain olla ja voi! Sävy vaihtelee katselukulmasta ja valaistuksesta riippuen ja löysin siitä ainakin punaista, pronssia, kuparia, kultaa, kellertävää ja vihreää ♥

Kynsillä on yksi kerros siveltimellä levitettynä ja yksi kerros meikkisienellä laitettuna. Lakka levittyi vaivattomasti, mutta itseäni häiritsi siveltimen jäljet, vaikkeivät ne kovin pahoja olleetkaan. Mutta meikkisienellä pinnasta tuli upea ja tasainen.

Mutta nyt kuvat puhukoot puolestaan, enjoy :)Loput kuvat on otettu tavallisessa sisävalaistuksessa, jolloin lakassa oleva shimmer pääsee oikeuksiinsa. Aiemmat kuvat on otettu päivänvalolampun valossa.

Color Club Oil Slick lakkoja voi ostaa CesarsShopista, josta Burnt Out on saatu testattavaksi. Tämä ja pari muuta sävyä ovat juuri nyt loppu valikoimista, mutta niitä tulee myöhemmin lisää. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.

Odotukset tämän lakan suhteen eivät olleet korkealla, mutta pakko sanoa että yllätyin todella positiivisesti. Nämä oli niiiiin tuijottelukynnet ja huomasin vähän väliä käänteleväni sormia ja hämmästeleväni kynnellä vaihtuvia sävyjä. Upea lakka, ei tässä oikein sanat riitä sitä kuvailemaan ja se pitää ehdottomasti nähdä livenä.

Mitäs te tuumaatte näistä Oil Slick lakoista, in vai out?

Katso myös

9 kommenttia

 1. Oho, aika mieletön! Miten yhteen lakkaan mahtuukaan noin paljon kaikkea, tosi upea. Itse en kauheasti pidä tällaisista lakoista siksi, etten oikein osaa koristella niitä, enkä tiedä, pitäisikö edes. Tulee helposti liian tylsät siitä huolimatta, että lakka itsessään on tosi upea. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tuohon lakkaan on saatu mahdutettua koko ruskan kirjo <3 Itse t
   Jätin nämä tarkoituksella koristelematta, koska lakka on itsessään niin hieno etten pitänyt näitä ollenkaan tylsinä :) Jotkut niitit tietysti sopisivat tai vaikka negative space tyyli.

   Poista
 2. Vitsiläinen, että tää on hieno! Mä menin hädissäni ostamaan jo CG:n Cabin Feverin, kun en jaksanut odotella tämän saapumista :). On sekin kyllä hieno mutta saattaa olla, että tämäkin namu vielä päätyy omaan laatikkoon. Muut lakat ei tästä kokoelmasta kyllä oikein iskeneetkään, mutta tämä on super.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tää vaan hieno, suosittelen lämpimästi :) Mua ei jotenkin se Cabin Fever houkutellut, en tosin tiedä millainen se on livenä :) We'll Never Be Royals jäi vielä kutkuttamaan tästä kokoelmasta.

   Poista
 3. In ja nam! Aivan ihana lakka, mulla oli kyllä kans vähän meh olo näistä mutta tää on aivan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on sellaisia, että pakko melkein nähdä omin silmin, ennen kuin tajuaa oikeasti miten upeita nää on, tai siis ainakin tämä lakka :)

   Poista
 4. Onpas upeen näköistä kynsilakkaa!😍 vau!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.