F.U.N Lacquer Legend

F.U.N Lacquer on ehdottomasti yksi lempilakkamerkeistäni upeine glittereineen ja holoineen. Nyt tältä indievalmistajalta onkin tulossa uusi ...

F.U.N Lacquer on ehdottomasti yksi lempilakkamerkeistäni upeine glittereineen ja holoineen. Nyt tältä indievalmistajalta onkin tulossa uusi LE Christmas 2015 kokoelma, jonka CesarsShop saa julkistaa perjantaina ensimmäisenä maailmassa! Kuinka hienoa oikeasti, että se tapahtuu Suomessa!! Olen niin innoissani tästä ja odotan innolla, että pääsen hypistelemään lakkoja livenä CesarsShopin liikkeessä viikonloppuna <3 Olen siellä siis lauantaina opastamassa, miten akryyliväreillä maalaillaan, aika jänskää :)

Tässä postauksessa ihastellaan aiemman 2015 Limited Edition kokoelman lakkaa nimeltä Legend.


Kuva otettu päivänvalolampun valossa


Lakkasin peukalon ja etusormen kynsiin 2 kerrosta ja keskisormeen yhden kerroksen Essien Garden Varietyä. GV on kaunis tummahko turkoosi/sinivihreä crelly, joka levittyy mallikkaasti kynsille.

Keskisormeen tuli lisäksi kerros Picture Polish Auroraa sekä 2 kerrosta F.U.N Lacquer Legendiä. Picture Polish Aurora on multichrome, jonka sävy vaihtelee ainakin magentan, violetin, sinisen, turkoosin ja vihreän välillä. Seassa on myös pieniä multichrome-glittereitä. Täytyy lakkailla Auroralla joskus yksinäänkin, koska nyt se ei pääse oikeuksiinsa.

F.U.N Lacquer Legend on tämän postauksen tähti ja se myös tuikkii kuin tähti. Legend on ihana glitterlakka, jossa on turkoosia hologlitteriä ja pieniä multichrome hiutaleita kirkkaalla pohjalla. Hiutaleiden sävy vaihtelee violetin, turkoosin ja vihreän välillä. Sävystä tulee mieleen merenneidon pyrstö, joka kimaltelee meressä auringonsäteiden osuessa siihen <3 (Kyllä, olen nähnyt merenneidon livenä juujuu) Kuvani eivät tee lakalle oikeutta, se pitää nähdä omin silmin.


Kuva otettu päivänvalolampun valossa


Lakkasin pikkurilliin ja nimettömään kerroksen A England Camelotia ja lakan kuivuttua, tein nimettömään teräväkärkisen kolmion Legendillä ja Vinyl Quickies Short V -kynsivinyyleillä (tai oikeastaan vinyylien ympärillä olevilla "jämäpaloilla").


Kuva otettu tavallisen lampun valossa


Näitä käytin:
 • Aluslakka: Glisten & Glow - Stuck On Blu! *
 • Essie - Garden Variety
 • Picture Polish - Aurora
 • F.U.N Lacquer - Legend *
 • A England - Camelot *
 • Vinyl Quickies Short V -kynsivinyylit
 • Päällyslakka: Glisten & Glow - HK Girl
* Tuotteet on saatu blogin kautta CesarsShopista. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.


Katso myös

16 kommenttia

 1. Ihan älyttömän upea lakka ja kivat värit skittlessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin upea lakka! :) Ja tosiaan vielä kauniimpi livenä.

   Poista
 2. Aivan ihana lakka! <3 ja kauniit kynnet muutenkin! <3

  VastaaPoista
 3. wau, upeat nämä <3 cesarilla nähdään, mekin suunnataan lauantaina sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Voiku kiva että tuutte sinne! Tulkaa sitten moikkaamaan ja esitteleen itsenne, koska en varmastikaan kasvoista tunnista kuka on kukakin :)

   Poista
 4. Ai että miten kauniit. <3 Legend on älyttömän upea!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.