Roosa nauha -päivän pinkit kynnet

Tänään vietetään Roosa nauha -päivää eli Pukeudu pinkkiin hyvän asian puolesta -päivää. Aihe koskettaa varmasti montaa meistä, niin myös mi...

Tänään vietetään Roosa nauha -päivää eli Pukeudu pinkkiin hyvän asian puolesta -päivää. Aihe koskettaa varmasti montaa meistä, niin myös minua. Toinen isoäitini kuoli rintasyöpään jo ennen syntymääni, joten en ole koskaan tavannut häntä :(

Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanja on meneillään koko lokakuun ajan ja jokainen voi osallistua tukemalla tätä säätiötä lahjoituksilla tai esimerkiksi ostamalla Roosa nauha -tuotteita.Pistin tänään pinkit farkut jalkaan ja lakkasin tietysti myös kynnet sävy sävyyn. Lakkasin pikkurilliin ja nimettömään yhden kerroksen A Englandin Camelotia. Sen jälkeen lakkasin yhden kerroksen pinkkiä OPI On Pinks & Needles glitteriä nimettömään. Ostin tuon ihanan mattaglitterin OPI Ystävämyynnistä Tampereelta, josta laittelen kuvia vielä myöhemmin. Facebookista ja Instagramista voi kurkata saaliini jo nyt :)On Pinks & Needles on todella runsasglitterinen eli glittereitä ei tarvitse kalastella ja yksikin kerros riittää. Levityskin on todella helppoa ja sävy on just sellainen ihana, värikylläinen pinkki, mistä tykkään.Muihin kynsiin lakkasin 2 kerrosta OPI Hey Baby -lakkaa, joka on yksi suosikkipinkeistäni. Hey Baby on creme ja koostumukseltaan ehkä hieman juokseva, joten kannattaa varoa ottamasta kerralla liikaa lakkaa siveltimeen ettei lakkaa valu kynsinauhoille. Sävy on kirkas pinkki, muttei neon, ja hieman lämpimämpi kuin On Pinks & Needles lakassa.

Näitä käytin:


Nail Envy on saatu Kauneudenkaupasta ja Camelot CesarsShopista. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.


Muistitteko te pukeutua pinkkiin?

Katso myös

9 kommenttia

 1. Kauniit kynnet :) Instasta jo katselin sun OPI-saaliin sydämen kuvat silmissä; upeita lakkoja olit hamsteroinut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Haha, oli kyllä aika mahtava se ystävämyynti, olin siellä koko ajan ihan sydämen kuvat ja lakkapullon kiilto silmissä :D Oli hienoa saada kokoelmiin vihdoin monta himotuslakkaa, jotka on olleet liian kauan ostoslistalla :)

   Poista
 2. nämä on ihanat <3 en pukeutunut pinkkiin mutta kynnet kyllä lakkasin teemaan sopivaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Hienoa, että sullakin oli pinkkiä kynsillä :)

   Poista
 3. Kyllä, pinkkiä oli vaatteilla ja kynsillä.

  Katsoin ensin, että olet tehnyt waterspotted-aksentin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, että sulla oli myös pinkkiä päällä. Joo waterspottedia olisi tosiaan voinut olla, myös splatteriksi luuli työkaveri ensin :) Aika monipuolinen glitterlakka siis :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.