Rupikonna nimeltä Charli tykkää juoda tulipallosiideriä

Armeijanvihreä, oliivinvihreä, myrkynvihreä, rupikonnanvihreä, sammalenvihreä, mitä näitä nyt onkaan. Murretut, likaisen vihreät sävyt ovat ...

Armeijanvihreä, oliivinvihreä, myrkynvihreä, rupikonnanvihreä, sammalenvihreä, mitä näitä nyt onkaan. Murretut, likaisen vihreät sävyt ovat suurta herkkuani syksyisin ja onneksi niitä julkaistiin myös tänä vuonna eri syyskokoelmissa. Pari niistä päätyi näihin lakkauksiin.KBShimmer Open Toad Shoes eli rupikonnalakka kuuluu tämän vuoden syyskokoelmaan. Toad tarkoittaa rupikonnaa, siitä siis tuo nimi :) Kyseessä on haalea armeijanvihreä / oliivinvihreä crelly, jossa on keltaisia, sähkönsinisiä ja viininpunaisia/violetteja erikokoisia glittereitä sekä hiukkasen holoshimmeriä. Todella uniikki lakka, joka varmasti jakaa mielipiteitä :) Itse tykkään tästä hirmuisesti, mutta ei varmaan mikään ihme, koska tykkään yleensäkin vähän erikoisemmista lakoista tai sävyistä. Open Toad Shoes peittää kahdella kerroksella ja sitä on tosi helppo levittää, vaikka seassa onkin glittereitä.Etusormen ja pikkurillin kynsiä peittää YKSI kerros armeijanvihreää cremeä nimeltä Zoya Charli. Rakastan juuri tällaisia murrettuja vihreitä syksyisin ja Charli on ihan parhaimmasta päästä upean koostumuksensa ansiosta. Charli kuuluu Zoyan Focus-syyskokoelmaan, josta hamsteroin myös sinisen ihanuuden, Sian.Vihreän kaveriksi sopii kultainen holo ja Glisten & Glow Fireball Cider oli just sopiva yksilö näihin lakkauksiin. Fireball Cider kuuluu uuteen Cocktails Anyone? -kokoelmaan, josta lakan nimikin on peräisin. Fireball Cider on siis drinksu, jossa on viskiä ja siideriä. Ei mulle kiitos, koska viski.

Mutta jos nyt puhuisin jotain tuosta ihanuuslakasta. Se on holo. Se on kultainen. Se levittyy kuin unelma. Se hehkuu sateenkaaren väreissä. Katsokaa alla oleva kuva, niin saatte hieman osviittaa mitä tarkoitan.Fireball Ciderissä on mieletön holoefekti, joka pääsee oikeuksiinsa kohdevalossa tai auringonpaisteessa. Yllä oleva kuva on otettu sisävalaistuksessa, ei päivänvalolampun valossa. Sävyltään lakka on keltakultaiseen tai vähän jopa vihreään taittava. Kaksi kerrosta riittää peittämään.Näitä käytin:

 • Aluslakka: Glisten & Glow - Stuck On Blu! *
 • KBShimmer - Open Toad Shoes
 • Zoya - Charli
 • Glisten & Glow - Fireball Cider *
 • Päällyslakka: Glisten & Glow - HK Girl

* Tuotteet on saatu blogin kautta CesarsShopista. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.


Mitäs raati on mieltä rupikonnalakasta ja muista? Herkkuja vai ällöjä? :)

PS. Lumenen lakkakokoelmien arvonta päättyy tänään klo 18. Muistakaahan osallistua!


Katso myös

18 kommenttia

 1. Ooooooh nuo yhellä kerroksella asettuvat lakat on ihan ykkösiä! Ite ainakin onnistun tuhoamaan kivat lakkaukset suuremmalla todennäkösyydellä jos tarvii useemman kerroksen :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo yhden kerroksen lakat on ihan parhaita ja ihanan nopeita lakattavia!

   Poista
 2. Wau<3 Aivan mahtavat kynnet, vaikka värit eivät ole juuri niitä omia lemppareita, mutta sun kynsillä näyttää erittäin hyvälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Fani! Ei oo tosiaan kaikkien makuun nuo sävyt, mitä arvelinkin :D

   Poista
 3. Upeita lakkoja, varsinkin tuo holo <3 tosi hyvin mätsää sävyt yhteen, hienot kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo holo on ihan mieletön livenä, yks holoimmista lakoista mitä oon nähnyt.

   Poista
 4. Voihan kehvele miten hieno tuo rupikonna on! Harmi, kun näitä lakkoja ei saa kuin Jenkeistä tilaten. Ja tuo holo <3. Uskomattoman voimakas efekti näissä G&G:n lakoissa. Voisinpa saada ne kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on harmi, ettei noita KBShimmereitä saa esim. Suomesta. Maybe some day :) Joo nuo holot on ihan mahtavia, tosi voimakas holoefekti ja ne muutkin kokoelman lakat näyttää kyl upeilta!

   Poista
 5. Namuja kaikki tyynni! Ei voi ku tykätä tästä värimaailmasta.

  VastaaPoista
 6. Mä jo viimeksi pyörittelin tota Zoyan Charlia käsissäni Cesarissa, mutta jätin sen hyllyyn, koska se ei näyttänyt tarpeeksi vihreältä. =S Kyllä se ainakin näissä kuvissa on ihan selkeästi enemmän vihreä kuin ruskea. Olisi pitänyt ostaa! Tuo rupikonnalakka on kyllä aika persoonallinen. Ihanasti olet saanut sen sovitettua lakkaukseen tuon Charlin ja Fireball Ciderin kanssa. (Mikä ihana nimi lakalle!!!) Värimaailma on oikein onnistunut, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Charli on jännä, kun se näyttää monissa muiden kuvissa ruskeammalta, mutta itse nään sen ihan vihreänä ja ainakin mun ihonsävyn kanssa se näyttää tosi vihreältä. Eihän vielä oo myöhäistä sun sitä hankkia, laatu on ainakin ihan super <3 Kiitos, tosi kiva kuulla, että värimaailma on onnistunut sun mielestä :)

   Poista
 7. Herkkuja ehdottomasti! Omistan tuollaisia lakkoja paljon, mutta en vain ole saanut aikaiseksi lakata niillä. Mieli tekee koko ajan vain kirkkaita värejä kynsille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no niillä pitää lakata mitkä just nyt miellyttää :) Eikö sulla tuu syksyllä sellaista vaihetta, että haluaa lakata murretuilla ja synkemmillä sävyillä? Mulla on jotenkin tosi voimakas tarve lakata just tällaisilla tummemmilla ja murretuilla lakoilla, neonlakat kierrän kaukaa syksyisin :D

   Poista
 8. Voi Charli <3 Sanomattakin selvää, että tää yhdistlemä iskee muhun. Ja niin iskee taas tuo hönö otsikkokin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Charli on <3 Hihii, meillä on selkeesti samantyylinen huumorintaju :D

   Poista
 9. Oi, tuo Zoya on ihana! <3 Juuri täydellisen värinen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.