Uuden vuoden kynnet

Olen viime aikoina viihtynyt aika simppeleillä lakkauksilla ja niinpä menin samalla linjalla uuden vuoden. Halusin kynsiin kuitenkin jotain ...

Olen viime aikoina viihtynyt aika simppeleillä lakkauksilla ja niinpä menin samalla linjalla uuden vuoden. Halusin kynsiin kuitenkin jotain juhlavaa fiilistä, joten valitsin värimaailmaksi valkoista ja hopeaa.
Dance Legend Mountain Snow on upein valkoinen lakka, mitä olen eläissäni nähnyt. Lakka on tekstuurilakka, joka kimmeltää niin kauniisti, ihan kuin lumihanki pakkasella <3 Sitä on myös ihana silitellä :)

Lakkasin kynsille ensin 2 kerrosta Ginan valkoista ja sitten yhden kerroksen Mountain Snowta. Yksinään MS peittää kolmella kerroksella, mutta levittyy tosi helposti.


Mountain Snow kuuluu Dance Legendin Sahara Crystal -tekstuurilakkakokoelmaan, josta haluaisin nyt hankkia useammankin lakan. Etenkin hopea Argentum näyttää niin hienolta.
Toinen pikkurilli ja toinen etusormi toimivat aksenttikynsinä, joille lakkasin 3 kerrosta F.U.N Lacquer Pay Day holoversiota. Pakko myöntää, että Pay Day jäi nyt Mountain Snown jalkoihin mun mielestä, vaikka Pay Day (H) upea onkin.


Vuosi vaihtui onnellisesti oman kullan seurassa <3 Odotan innolla tätä tulevaa vuotta ja kaikkea mitä se tuo tullessaan.

- Sigi -

Katso myös

11 kommenttia

 1. Tyylikkäät uuden vuoden kynnet! Mountain Snow on aivan ihana lakka. Hauskaa, että käytät rohkeasti eri aksenttikynsiä. Mulla on aksenttikynnet aina nimetön ja keskisormi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu välillä kyllästyttää nimetön ja keskisormi aksenttikynsinä, joten olen alkanut enemmän käyttämään muita aksenttikynsiä, se tuo kivaa vaihtelua :)

   Poista
 2. Ihastuttavan vähäeleiset mutta silti säkenöivän upeat lakkaukset. Mahtavaa alkanutta vuotta <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kynnet oli yllättävän mieluisat, välillä riittää kauniit lakat ilman koristeluita :) Kiitos ja upeaa alkanutta vuotta sullekin! <3

   Poista
 3. Ohhoh, tuo näyttää aika täydelliseltä valkoiselta tekstuurilta!

  VastaaPoista
 4. Ihanan juhlavat, yksinkertaiset kynnet. Upeaa alkanutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa alkanutta vuotta vielä tätäkin kautta! :)

   Poista
 5. Onpa tyylikäs lakkaus, upean lakkayhdistelmän olet keksinyt :) ♥ Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, kiva kuulla että tykkäät tuosta yhdistelmästä myös :) Kaunista alkanutta vuotta sullekin <3

   Poista
 6. vau, yksinkertainen mutta näyttävä lakkaus <3 tykkään !

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.