Kolmiulotteiset neulekynnet

Täällä taas pitkästä aikaa, pahoittelut että viime postauksesta on kulunut turhan kauan. Tässä on ollut paljon säätöä talojuttujen ja muiden...

Täällä taas pitkästä aikaa, pahoittelut että viime postauksesta on kulunut turhan kauan. Tässä on ollut paljon säätöä talojuttujen ja muiden kanssa, eikä aika ja energia ole vain riittänyt enempään. Kynsiäkin on tullut lakkailtua harvemmin, mutta sain nyt edes jotain koristeluitakin aikaiseksi :)

Ulkona on jäätävän kylmä, mutta mää en valita! Onpahan kerrankin lunta ja kunnon talvi. Mieluummin näin kuin että sataisi vettä ja olisi pimeää, eikös? Ainut mistä valitan on jokapäiväinen bad hair day - tukka on älyttömän sähköinen ja elää ihan omaa elämäänsä. Pakko koittaa pitää hiuksia sitten nutturalla, mutta sekään ei tunnu auttavan. Sähkäreitäkin tulee annettua säännöllisesti muille ihmisille, mutta minkäs teet :)




No kun nyt on kerran talvi, niin olihan mun taas tehtävä neulekynnet. Tällä kertaa kokeilin uutta tekniikkaa, tuollaista 3D-efektiä. Hahmottelin ensin kynsille neulekuvion Sally Hansen I ♥ Nail Art Penillä ja maalasin sitten neulekuvion Art Club Pink Pastel koristelulakalla eli maalasin kuviot kynsille kolmeen kertaan samasta kohtaa, jotta kuvio kohoaisi hieman. Päälle lakkasin OPI:n kirkasta mattalakkaa.

Tämä tekniikka ei ole mun keksimä, en tiedä kuka sen on keksinyt, mutta olen nähnyt instassa rakennekynsille tehtyjä kuvioita tällä tavalla. Niissä on tietty käytetty tavallisen kynsilakan sijaan jotain muuta tököttiä, en siitä tiedä sen enempää, mutta jos joku tietää, niin kertoilkaahan ihmeessä.




Neulekuvioiden pohjana on OPI Pink Friday, mun luottovaaleanpunainen. Lakka on creme ja peittää 2 kerroksella. Se raidoittuu hieman eikä leviä itsestään kamalasti, joten koostumus ei ole ihan parhainta, mutta väri on tosi nätti.




Harmaa ihanuus on KBShimmer How You Dune?, todella kaunis vaaleanharmaa creme, joka levittyy hyvin ja voi peittää jo yhdellä kerroksella. Itse lakkasin 2 kerrosta, koska jotkut kohdat näyttivät liian ohuilta. Mattapäällyslakka teki tuosta harmaasta jotenkin tosi samettisen näköisen ja myös tuntuisen, sitä oli kiva silitellä :)




Näitä käytin:

  • Aluslakka: OPI - Nail Envy Dry & Brittle | Kauneudenkauppa, saatu
  • OPI - Pink Friday
  • KBShimmer - How You Dune?
  • Color Club Art Club - Pink Pastel | CesarsShop, saatu
  • Sally Hansen - I ♥ Nail Art Pen | Berner, saatu
  • OPI - Matte Top Coat | CesarsShop, saatu

- Sigi -

Katso myös

10 kommenttia

  1. Ääk vähänkö ihanat! Hauska tekniikka, täytynee koittaa joskus :) Mulle alkais jo riittää nää pakkaset, iho on kuiva kuin korppu ja koiran ulkoiluttaminen on tuskaa. Toisaalta vielä kamalampaa oli se loppumaton pimeys ja vesisade, joten en kyllä kaipaa sitäkään...hiusten sähköisyyttä saa muuten huomattavasti vähennettyä kunnollisilla pesuaineilla ja muilla tukkatuotteilla! Esim. Niiskuneidin selvityssuihke on aika ässä ensiavuksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nyt on onneks pahimmat pakkaset loppu ainakin hetkeks :) Iho on kyl tosi kuiva mullakin ja tuntuu ettei rasvaaminenkaan auta tai sitä pitäis jaksaa tehdä koko ajan. Kiitti vinkistä, täytyypä kokeilla Niiskuneidin suihketta :D

      Poista
  2. Tosi ihanat kynnet! Tuo tekniikka on tosi mielenkiintoinen ja olis hauskaa kokeilla sitä. Mattapäällyslakka sopii näihin tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo tuo on aika hauska tekniikka, kokeile ihmeessä :)

      Poista
  3. Näistä oon nähnyt tutorialin jo viime vuoden alkupuolella suomalaisessa blogissa. Olikohan Meikin Loppu -blogi. Sun versio on vähän matalampi, mutta ihan ok :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, en ollutkaan sitä nähnyt. Tekniikkahan ei ole tosiaan uusi, mutta itselleni se on uusi, kun en ole sitä aiemmin kokeillut :) Mun versio on matalampi mattapäällyslakan takia.

      Poista
  4. Hitsit meni mönkään mun arvaus mitkä noi lakat oli ennen kun katoin pullokuvat ja tekstin D: On mullakin huvit, aina välillä harrastan tätä tunnistusleikkiä, älä kerro kelleen! Nätti lakkaus ja kiva tekniikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha vähänkö hauska tapa sulla!! :D Tuohan tekee postausten lukemisesta tosi jännää, pitäsköhän itekki joskus kokeilla! :) Mitä lakkoja veikkasit et käytin? Ja kiitos Sole :)

      Poista
    2. No aattelin että ton KBShimmerin tilalla ois ollut OPIn Skull & Glossbones, joka on HYVIN lähellä How You Dunea ja koska olen tuhottoman huono vaaleanpunaisissa niin mietin että onkohan tuo OPIn Suzi Shops and Island Hops mutta molemmat meni mönkään :)

      Poista
    3. Hyviä veikkauksia kyllä, mut nyt ei tullut bingoa :D Jospa ens kerralla sitten :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.