piCture pOlish Spring ja vinyylisydämet

piCture pOlish Spring on taas yksi niistä PP lakoista, joilla on vaan niin käsittämättömän helppoa ja ihana lakata <3 Kaksi kerrosta ...


piCture pOlish Spring on taas yksi niistä PP lakoista, joilla on vaan niin käsittämättömän helppoa ja ihana lakata <3 Kaksi kerrosta eikä siistimistä juurikaan tarvitse, koska lakka ei valu kynsinauhoille, vaan on just sopivan paksuista.



Spring on tosi kauniin sävyinen, kylmään taittava vaaleanpunainen (tai lämpimään taittava lila, miten sen nyt ottaa) tuhansilla holohiukkasilla varustettuna. Ja vaikka nimi viittaakin kevääseen, niin kyllä tämä sopii ihan jokaiseen vuodenaikaan :)




Sain RockNailStar-vinyylejä CesarsShopista testiin ja ensimmäisenä kokeilin Hearts-arkin sydänvinyylejä. Vinyylit toimivat erittäin hyvin ja niitä oli helppo käyttää, I like! Tarra lähti nätisti arkista ja pysyi kynnellä hyvin. Kunpa kaikki vinyylit olisivatkin näin hyvälaatuisia.

Hopeana lakkana käytin tuttua ja turvallista OPI My Signature Is "DC", jota tarvitsi laittaa vain yksi kerros vinyylien päälle. Etusormessa on 2 kerrosta lakkaa.



OPI - My Signature Is "DC"

* saatu blogiyhteistyön kautta CesarsShopista.


- Sigi -

Katso myös

14 kommenttia

  1. Tosi ihanat lakat ja lakkaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, nuo lakat on kyllä niin ihania <3

      Poista
  2. vinyyleillä saa niin helposti särmää lakkaukseen ! söpöt nämä sydänkynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ja vinyylit myös pelastaa aina kun ei muuta ehdi tai keksi :)

      Poista
  3. Ihanat kynnet! Itsekin tykkään hirmu paljon Spingistä ja noista vinyyleistä myös, joita multa löytyy pari arkkia. :) Empä ole tainnut mitään sun uusimpia postauksia kommentoida, joten täytyy nyt vielä todeta, että huippu kiva muuten kun kirjoittelet taas näin ahkerasti blogiasi! Oot ollut mun lempparibloggaajia jo vuosa sitten, niin tosi kiva pitkästä aikaa taas lueskella sun juttuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun ihana kuulla Niniane <3 Kiitos kun kommentoit! Koitan tässä tosiaan taas päästä bloggaamisen pariin :)

      Poista
  4. Sopii kauniisti yhteen tuo Spring ja hopea! <3

    VastaaPoista
  5. Ihanat sydämet <3 Ostin sun postien innoittamana KISSAvinyylejä :D Ne oli niin söpöjä ettei vaan voinut jättää väliin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.