piCture pOlish Summer

piCture pOlish julkaisi uusia lakkoja viikko sitten ja yksi uutukaisista on kauan odotettu Summer . PP on julkaissut viimeisen vuoden aik...


piCture pOlish julkaisi uusia lakkoja viikko sitten ja yksi uutukaisista on kauan odotettu Summer. PP on julkaissut viimeisen vuoden aikana neljä vuodenaikalakkaa, Autumn, Winter, Spring ja Summer, ja koska mulla on nuo ekat kolme, halusin myös hankkia neljännen kesälakan.

Summer on hieman murretun korallin sävyinen lakka, jossa on hopeita holohiukkasia sekä vähän suurempia hexglittereitä. Lakkaa on helppo levittää ja se peittää kahdella kerroksella. Päällyslakkaa pitää kuitenkin laittaa 2 kerrosta, muuten pinta jää epätasaiseksi.Pakko sanoa, että olen vähän pettynyt Summeriin, vaikka se nätti onkin. Nuo suuremmat glitterit olisi voinut jättää pois ja väri sopii mun mielestä ehkä enemmän kevääseen tai syksyyn, koska se on hieman murrettu sävyltään. Veikkaan, että moni kuitenkin tästä tykkää kovasti.

Pikkurillissä mulla on muuten OPI Ce-less-tial Is More glitterlakkaa.Lähimmät lakat jotka kätköistäni löysin ovat OPI Sorry I'm Fizzy Today ja KBShimmer Blush Money. OPI on sävyltään hyvin lähellä Summeria, mutta OPI on tietty creme, joten dupea se ei ole nähnytkään. KBShimmer on vaaleampi ja siinä on vain pientä holoshimmeriä. Ei löytynyt siis dupeja.Vertailin Summeria pariin piCture pOlish lakkaan, vaikkakaan kokoelmistani ei löydy kovinkaan samaa maata olevia lakkoja. New York on tummempi ja kylmemmän sävyinen ja Spring on jopa violetin näköinen noiden kahden rinnalla, vaikka siitä löytyykin lämmintä sävyä. Kannattaa kurkata myös Sissin vertailupostaus.

Mitäs mieltä olette Summerista?

Meillä on pitänyt kiirettä taloprojektin kanssa ja viikko sitten vihdoin saatiin rakennuslupa ja pari päivää sitten laitettiin nimet paperiin eli tehtiin talokaupat! Ensi viikolla aloitetaan maatyöt, ja on kyllä ihan huippua nähdä jotain konkreettisia muutoksia viimeinkin! Tästä se lähtee! :)

- Sigi -


Summer on saatu blogiyhteistyön kautta CesarsShopista.

Katso myös

11 kommenttia

 1. Samaa mieltä, ihan jepa mutta odotin enemmän. Mun ei oikein tee edes mieli lakata sillä ennen kuin olen toipunut pettymyksestä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ehkä kannattaa odottaa syksyyn :D

   Poista
 2. Mä tykkään Summerista nääääin paljon ja lämpenenkin aina tuon kaltaisille sävyille. Mm. OPI:n Fizzy on yks mun lempparilakoista kautta aikain :) Mutta mäkin olisin aivan ehdottomasti jättänyt nuo isot glitterit pois lakasta - ois ollut niin paljon kivempi ilman :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että sä tykkäät siitä noooiin paljon!! <3 :D Ehkä se on sitä että odotin jotain muuta ja sitten tosiaan nuo isommat glitterit vähän häiritsi :)

   Poista
 3. Tsemppiä taloprojektiin! (tuparit sitte höpöporukalle, eiks jeh? ;) )

  Summer oli livenä hurjan kiva, kun hypistelin Cesarsilla. Valitsin kuitenkin tällä kertaa MEOW`n, mutta enköhän myös tämän hanki jossain kohtaa. EHkä vähän kirkkaampana tämä olisi ollut kesäisempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Tästä tulee varmaan aika jännä syksy taloprojektin parissa :) Joo tuparit tietty :D

   Meow näytti kyllä kivalta. Ja kirkkaampana sävynä Summer ois tosiaan kesäisempi, neon olis ollut makee :)

   Poista
 4. Ihanaa ku oot taas palannut blogimaailmaan! Oli ikävä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä on mullakin <3 Ja pahoittelut että oon taas ollut tauolla, ei ole yksinkertaisesti vaan pystynyt bloggaamaan kun kaikki aika ja energia on mennyt taloprojektiin.

   Poista
 5. Toi Summer on jotenkin vähän, no en tiedä. Ei niin hauska kuin toivoin. Väri on ihan kiva, mutta sitten noi glitterit ei miellytä. Lisäksi nuo hopeiset glitterit tekee tästä mun mielestä sellaista alkukevään fiilistä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu samoilla linjoilla oon, enemmänkin keväinen lakka :)

   Poista
 6. Lovely favorites post!, Yes!!!! I love this post!!, I fan of your site. You have to keep doing such an article even future. LOVE yours in this

  post!  FunnyJoke.in

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.