Acrylic Nail Art Paint - Oumaxi

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut kynsien koristelusta akryyliväreillä ja nyt vihdoin sain tilattua itselleni Oumaxi akryylimaalit! Jihuuuu...

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut kynsien koristelusta akryyliväreillä ja nyt vihdoin sain tilattua itselleni Oumaxi akryylimaalit! Jihuuuu! \o/ Aiemmin näitä ei ole saanut Suomesta tilattua (tai ei ainakaan mun tietääkseni), mutta nyt niitä saa CesarsShopista! Kiitos tästä tiedosta Charming Nails! :)
Juuri tätä kyseistä Oumaxi-merkkistä maalia ovat kehuneet monet kynsitaiteilijat. Nyt pitää vain alkaa kokeilemaan miten maalaaminen sujuu itseltäni :) Kuvaamataito on aina ollut lähellä sydäntä, ja nyt pääsen toteuttamaan sitä mistä nautin :) Onhan kynsien maalaaminenkin eräänlaista taiteilua eikös? :)
Jotta maalaaminen sujuisi hieman helpommin, ostin itselleni myös setin siveltimiä :) (kyseinen setti on huuto.netistä, mutta pensseleitä löytyy myös esim. CesarsShopista). Setissä on 9 erilaista sivellintä ja yksi dotting tool pilkkujen tekemistä varten. Iso harjaspäinen sivellin on jauhemaisia glittereitä varten. Sellaisia mulla ei vielä valitettavasti ole, mutta enköhän laita niitäkin kohta tilaukseen, ihan vaan siksi että pitää testata tuota sutia :D Kattokaa nyt kuin ihania ne on! Oonkohan ainoa, joka on jotenki hurahtanut siveltimiin :D


Oumaxi-settiin kuuluu 12 eri väriä, joita voi sekoittaa keskenään haluamansa värisävyn saamiseksi. Värit ovat vesiliukoisia ja kuivuvat noin vartissa. Maalauksen päälle kannattaa kuulemma laittaa kerros tai pari kirkasta päällyslakkaa, jotta tulos on kestävä. Kiitos vielä kerran CesarsShopille nopeasta toimituksesta! :)

Katso myös

0 kommenttia

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.