Amsterdam Wonderland

No niin! Nyt olis luvassa vihdoin hieman maistiaisia iki-ihanasta Amsterdamista! Kuten jo eilisessä postauksessa hehkutin, Amsterdam oli ...

No niin! Nyt olis luvassa vihdoin hieman maistiaisia iki-ihanasta Amsterdamista! Kuten jo eilisessä postauksessa hehkutin, Amsterdam oli kuin jostain satumaailmasta vinoine rakennuksineen <3 Ihastuin kaupunkiin ensisilmäyksellä! :) Luulenkin, että tapaamme uudestaan vielä jonain päivänä... :)Mutta eipä jaaritella enempää vaan otetaas ensimmäisenä katsaus kenkien värikkääseen maailmaan! :) Ostoskaduilla oli ihan älyttömästi kenkäkauppoja ja uskomatonta miten värikkäitä kaikki kengät oli! No okei nuo puukengät ei ehkä olleet kovin värikkäitä, mutta seuraavat kengät ainaski on :)Kenkiä löytyi myös suklaana :D Eikös olekkin söpöjä? Ja herkullisen näköisiä.. :)Kun valikoima oli noinkin värikästä, niin mitä tekee hän... Ostaa mustat saappaat! :D No nyt kävi näin, ja voi olla että pitää päästä pian uudestaan kenkäostoksille, että voin korjata tuon vääryyden! :D Esittelen ostamani saappaat jahka paranen flunssasta ja jaksan kuvata kenkulit :)

Me yövyttiin siskojen kanssa upeassa designhotellissa, Sebastian's Hotellissa! En ole aiemmin ollut läheskään yhtä hienosti sisustetussa hotellissa ja henkilökunta oli todella ystävällistä ja auttavaista! Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka on matkustamassa joskus Amsterdamiin. Sijaintikin oli täydellinen, muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaikesta ja yöllä oli hiljaista, koska hotelli ei ollut minkään vilkkaan kadun varrella. Huoneissa oli lisäksi ilmainen nettiyhteys (!!!) ja tervetuliaislahjana saimme vielä drinkkiliput hotellin baariin :)Reissuunhan lähdettiin siis juhlimaan mun kolmekymppisiä, ja synttäripäivänä sainkin sitten kakunpalan kynttilän ja onnittelulaulun kera! <3 Ihanat siskot mulla! <3<3 Kakkua, kynttilöitä ja laulua tuli muuten toisenkin kerran reissun aikana :DTässä vielä herkkuja Damista :P Matkan aikana ei kyllä nälkä päässyt yllättämään, vaan huolehdimme, että herkuttelua on vähintään parin tunnin välein :D Amsterdamissa oli yks hassu ja outo juttu, siellä oli nimittäin kissoja lähes joka kahvilassa ja ravintolassa! :o Eräs tarjoilija kertoikin sitten, että kissat pitävät kanaalista tulleet hiiret ja rotat loitolla :) Joten ihan hyvä näin! :) En tiedä mistä johtuu, mutta eräässä kahvilassa ja eräässä ravintolassa olevat kissat halus tulla mun syliin nukkumaan! :D Alla olevassa kuvassa ollaan espanjalaisessa ravintolassa ja siinähän se kissa nukkuuki <3 Lopuksi vielä pari kuvaa maisemista ja pyöristä :)


Onkos kellään muulla hyviä kokemuksia Amsterdamista? Ja jos joku ei ole vielä siellä vieraillut niin nyt kipinkapin lentoja varaamaan!! :)

Mutta näihin kuviin, näihin tunnelmiin... Iso kiitos Amsterdam ja rakkaat siskoni <3


Katso myös

0 kommenttia

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.