Valentine's Day Nails #1

Koska ystävänpäivä lähestyy, ajattelin postata muutamat ystävänpäiväkynnet tällä viikolla :) Tässä niistä ensimmäiset. Kokeilin en...

Koska ystävänpäivä lähestyy, ajattelin postata muutamat ystävänpäiväkynnet tällä viikolla :) Tässä niistä ensimmäiset.Kokeilin ensimmäistä kertaa hankkimiani Oumaxi-akryylivärejä ja täytyy kyllä sanoa että hankinta kannatti! Maaleilla oli todella helppo maalata, ihan eri maata kuin kynsilakoilla koristelu. Kynsilakathan menevät ihan kököksi jos yrittää maalailla kuvioita ja kerroksia päällekkäin, mutta akryyleillä näin ei käy. Näitä akryylivärejä oli myös todella helppo sekoittaa keskenään halutun lopputuloksen saamiseksi. Suosittelen Oumaxeja kaikille, jotka haluavat kokeilla akryylivärejä! :)Käyttämäni tuotteet:
 • OPI - Bubble Bath
 • Golden Rose Fashion Color - 24
 • Oumaxi akryylimaalit
Tässä vielä pinkit helmet koristamassa ranskalaisen manikyyrin sydämiä :)Ihanaista Ystävänpäivän odottelua kaikille! <3Katso myös

2 kommenttia

 1. mä aattelin muute tulla kertoo että nää on ehottomasti mun lemppari kynnet tosta nail gallerystä, ihanan simppelit mut silti niissä on ihana idea ja kivan näköset ku noi sydämet ei oo noi kirkkaalla ku noi beessit kohat!:) mut niiku sanoin mun arvontaa osallistumis kommentissaki siitä kynsien laitto videosta nii aattelin taas sanoo:) eli olis kiva että tekisit videon sellasista kynsistä joissa on joku kikka tai siis tarkotan sellasia että monien on helppo tehä ne ihan niiku kotikonstein eli niiku koti tarvikkeilla ettei tartteis mitään erikois ohuita siveltimiä tai mitään, toivottavasti ymmärsit mitä ajoin takaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla, että nämä ovat lempparisi! Itsekkin tykkään näistä paljon ja sen takia ne löytyvätkin bannerikuvasta :)

   Ymmärsin kyllä mitä ajoit takaa :) Ja moni muukin on videotutoriaalia toivonut, joten kyllä sellaisia on vielä tulossa joku kerta! En ole koskaan kuvannut kynsien laitosta videota, mutta toivotaan että siitä saa sitten jotain selvää :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.