Testissä: Konad 2 Way Nail Art Pen

Kaksin aina kaunihimpi, vai mitä? :) Konadilta on tullut markkinoille kivoja  2 Way Nail Art Pen  -nimisiä koristelulakkoja, joita sain test...

Kaksin aina kaunihimpi, vai mitä? :) Konadilta on tullut markkinoille kivoja 2 Way Nail Art Pen -nimisiä koristelulakkoja, joita sain testattavaksi CesarsShopista. Hintaa näillä on 5,28 €/kpl. Tässä siis "kynien" esittely pikaisen testailun kera.




Näissä kynän mallisissa vekottimissa on siis se juju, että niissä on 
samassa sekä sivellin että kynämäinen pää.





Itseltäni meni hetki, ennen kuin tajusin miten tuo avataan :D Jostain syystä yritin avata myös kynän toista päätä, joka olikin vain kynän jatke :D Eli siis kuten yllä olevassa kuvassa näkyy, päällimmäisen korkin alta paljastuu kynäpää ja korkki avataan ylöspäin vetämällä. Sitten taas siveltimen saa esiin kiertämällä pystyraitaista osiota.




Kas noin! Pilkkuja ja viivoja :) Pilkkuja voi tehdä eri kokoisia - jos puristaa lakkaa enemmän, saa isompia pilkkuja. Lakan keskiosa on siis muovia, jota puristamalla kynäpäästä tulee lakkaa. Itselläni oli hieman hankaluuksia etenkin pinkin lakan kanssa, koska pullo oli aika jämäkkä. Mustan koristelulakan pullo oli joustavampi.



Väri: Pastel Pink


Tykkäsin tuosta siveltimestä, koska se on juuri sopivan pituinen ja sopivan ohut. Joissakin halvemmissa merkeissä on aivan liian lyhyet ja paksut siveltimet, joilla ei saa tehtyä tarkkaa jälkeä, mur! Lakkapullon muodosta täytyy valitettavasti antaa vähän miinusta. Se on turhan pitkä ja sen pohja on hieman liian pieni, jolloin se voi kaatua helposti.


Väri: Black Pearl



Mitäs mieltä olette näistä koristelulakoista? :) 
Onko kellään kokemuksia näistä tai muista 2-way-kynistä?

Katso myös

16 kommenttia

  1. Itse sain joskus pari vuotta sitten, kun tilasin Cesarsilta tuon pastel pinkin. Yritin avata sen ja kaikki lakka kynän sisästä lensi aivan muualle kuin kynsille.. Tajusin, että en enää avaa tuota (tuskinpa saan aukikaan) taikka osta noita enempää.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rose: Ounou! Avasitko sitä kynäpäätä vai?

      Poista
  2. Mulla on käytössä vaan art clubit. Oon todennu ne parhaiksi :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fani: Niistä mulla ei olekaan kokemusta. Niissä taitaa olla suunnilleen samanlainen sivellin kuin noissa Konadeissa vai onko?

      Poista
  3. Mulla on näitä sekä musta että valkonen, ja täytyy sanoa että parhaat koristelulakat jotka omistan! koostumus juuri sopivan juokseva, sivellin kuten sanoitkin juuri ideaali tarkkaan koristeluun ja lakka tarpeeksi peittävä. Minä tykkään kyllä! ja muuten, mun lakat on jo helposti 3 vuotta vanhat ja vielä toimii täydellisesti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maame: Oho, nehän on sitten tosi pitkäkestoisia! :) Hieno juttu!

      Poista
  4. ei oo tästä kynästä kokemusta. Jotain halpismalleja oon testannu ja ne ei toiminu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nunnu: Juu mullakin on jotain halpiksia ja kyllä nää Konadit voittaa ne.

      Poista
  5. Ei ole mullakaan näistä kokemusta

    VastaaPoista
  6. uu näyttää kivoilta! ei ole kokemusta ://

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HANI: Suosittelen kokeilemaan vaikka yhtä tuollaista aluksi :)

      Poista
  7. ihana blogi! ♥ liityin lukiaks! ♥

    http://hymyilevatkynnet.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. karoliinaww: Voi kiitos! <3 Ja tervetuloa lukijaksi :)

      Poista
  8. Mulla on ruotsista H&M:mältä ostettu tuollainen musta, mut en oo käyttäny sitä ku en oo tajunnu miten käytetään.. :D Nyt tajusin noitten kuvien perusteella, kiitos siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miura: No hyvä että tästä postauksesta oli sitten hyötyä! :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.