OPI Skyfall Collection - My Picks

Hieman myöhässä tulee näiden lakkojen esittely, mutta tässä ne nyt vihdoin ovat - minun lakkavalintani ihanasta  OPI Skyfall -kokoelmasta. ...

Hieman myöhässä tulee näiden lakkojen esittely, mutta tässä ne nyt vihdoin ovat - minun lakkavalintani ihanasta OPI Skyfall -kokoelmasta.




Ostin Skyfall-lakat jo syksyllä Transdesignista. Sieltä niitä ei kuitenkaan kannata enää tilata, koska arvonlisävero nousi vuodenvaihteessa eli paketti voi jäädä tulliin hyvin todennäköisesti. Suomessa näitä lakkoja saa esim. Sokokselta.

Netistä Skyfall-lakkoja voi tilata esim. MiMaxista ja Nelly.comista





Olen ihan haltioissani näistä ihanuuksista! <3 Kaikki lakat ovat todella ihania niin koostumukseltaan kuin ulkonäöltäänkin :)




Golden Eye: Lämpimän, hunajaisen kultainen glitter/glassflecked - täydellinen kultainen lakka! <3 Tästä tuli ehdoton suosikkini, Golden Eye on vaan niiiiiin upea kaunotar! Meni myös mun kultaisten lakkojen ykkössijalle :) Peittävyys 2 - 3 kerrosta.

Skyfall: Punaruskea/burgundi creme. Jostain syystä Skyfall näyttää todella tummalta näissä swatch-kuvissa. Pullokuvissa sävy on lähempänä todellista. Peittävyys 2 kerrosta.

The Spy Who Loved Me: Kirkkaan punainen, jossa kultaista shimmeriä. Peittävyys 2 kerrosta.

You Only Live Twice: Magentan/fuksian sävyinen glassflecked, jossa sekä fuksianvärista että kultaista shimmeriä. Peittävyys 2 kerrosta.

Casino Royale: Violetin/luumunsävyinen creme. Tämäkin on harmi kyllä swatch-kuvissa liian tumma, joten kannattaa tutkia sävyä pullokuvista ja myös googletella lisää swatcheja netistä :) Peittävyys 1 - 2 kerrosta.

The World Is Not Enough: Rusehtavan hopea foil, jossa vaaleanpunaista, vihreää ja kuparinväristä shimmeriä. Peittävyys 3 kerrosta.





Löytyikös uusia himotuksia joukosta? :) 
Tai onko teillä jo kenties jokin/jotkin Skyfall-lakoista?


Postaus sisältää mainoslinkin.

Katso myös

21 kommenttia

  1. Kaikista ihanimmat on mun mielestä Golden Eye ja You Only Live Twice. Eikä mun ees pitäny tykätä fuksiasta. ö-Ö

    VastaaPoista
  2. Tykkään myöskin tästä Skyfall-kokoelmasta! :) Iteltäni löytyy kanssa kuusi lakkaa, Tomorrow never dies, On her majesty´s secret service, Skyfall, Goldeneye, Moonraker ja Man with the golden gun.. Moonraker on ehkä hankalin lakka koskaan levittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moonrakeria en huonon levittyvyyden ja raidoittumisen takia tosiaan ostanut itselleni :) Olisi mennyt vaan hermot :D

      Poista
  3. ooo aivan ihanat, oispa mulla rahaa tarpeeksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuitahan saa myös miniversioina, vinkvink :) Eli silloin ovat paljon halvempiakin :)

      Poista
  4. Mä oon kuullu ja lukenu sellaista, että tuo Goldeneye olisi huono kuivumaan. Onko sulla ollu kuivumisen kanssa ongelmia vai onko niitä maanantai kappaleita vain yllättävän monta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, mulla ei kyllä ole ollut Golden Eyen kanssa kuivumisongelmia. Mutta mä käytän aina pikakuivattajaa, joten ehkä se on auttanut :)

      Poista
  5. Golden eye löytyy :) onneksi meinaan se on vaan niin upea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todellakin ihan mielettömän kaunis! Ei sitä voi kuin ihastella <3

      Poista
  6. Golden eye on noista ihanin ja monesti oon jo sitä katsellut! Harmi kun taas kerran on se, että ei vaan raaski laittaa rahaa :D Kauheen pihi oon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voivoi Lunalii! :D Jos joku lakka on omistamisen arvoinen, niin se on Golden Eye! Ja kuvista ei edes näe, kuinka upea se on oikeasti.. :)

      Poista
    2. Täytyy pitää joku lakko ja sitten ostaa vaan se "säästyneillä" rahoilla :D Haluun jo kunnolliseen palkkatyöhön, niin ei tarvis koko aikaa laskea :D

      Poista
  7. mulla ei oo mitään noista, mut mulla on se On Her Majesty's Secret Service, ja se on ihana! :) se on sellanen galaksinen tai sellanen jännä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on toi OHMSS ja se on mielestäni ihanampi kynsillä kuin pullossa. <3

      Poista
  8. Mulla on Goldeneye ja se on ihan mun lemppari! <3 On mulla toki myös se The man with the golden gun eli kultahippulakka tosta sarjasta ja sekin on kyllä hieno ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla aika monen lemppari tuo Golden Eye :) Sitä kultahippualakkaa en itse omista, jotenkin se ei ihan säväyttänyt :)

      Poista
  9. Mulla on yks rusehtavan värinen minilakkana. Ei oo mikään noista, mut tyksin kyllä. Ainoo vaan et ne milikat on niin pieniä, et ei oo totta XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne minilakat on tosiaan hirmu pieniä :D

      Poista
  10. Montas kynsilakkaa sulta löytyy? :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole nyt laskenut, mutta parisataa taitaa olla.

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.